Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Top 10 Starć Fenrir
PostCytat od Puncek Z Ruszom: „to starcie bylo zrobione nie uczciwie lamiac regulamin 2 z 3 obroncow skonczylo na banie ” W sumie racja i uczciwie do innych.
-
Cytat od Camper: „wiarra nie miala sily przebicia i odpuscila ” Camper to nie do końca tak. Liczyliśmy tę flote podstawiając się we czterech wychodziliśmy na remis ze stratą, wtedy pojawił się Najt, i ściągaliśmy tę flotę. Jednak zorientowaliśmy się, ze to konto Guardian Angel, którego żeśmy się pozbyli z WIAARY. Jakbyśmy tę flotę ściągli, a w zasadzie pierwsze skrzypce grałby tu Najt bo byłby wielki krzyk o push. Tego jesteśmy pewni. Więc odpuściliśmy. Mnie nie chodzi o zysk jaki dostał agresor…
-
Top 10 Starć Fenrir
PostTop 10 Solo Szkodnik [T R] vs. Pan Niszczarka ~ 5683.24% TOP 1 SOLO kubanczyk [T R] vs. Mordimer [BOSS] ~ 4871.17% chyba TOP 1SOLO WARRR !!! Boo vs. KaMiKaZe [GLORY] ~ 4356.69% Top 1 obrona gikerov [NuN] vs. Cpr [P-16] ~ 3655.62% gikerov [NuN] vs. DeSiQ [LHiP] ~ 3108.51% TOP1 SOLO: Yoshimoto [T R] vs. Krol Alus [GLORY] ~ 2754.72% Engineer Vela [WIAARA] vs. Nitro [N_N] & Boo [N_N] ~ 2331.48% YeahBunny [T R] vs. Killuminati [WIAARA] ~ 2234.46% TOP2 SOLO :) YeahBunny [T R] vs. BaBa JaGa [LSP] ~ 218…
-
Cytat od abecaduo: „Na koniec: krowa, co duzo muczy, malo mleka daje ” Mnie chodzi o co innego, nie broniliśmy moona, bo byliśmy za słabi, z Najtem dawaliśmy radę jednak ktoś powiedział że "qrde będziemy posądzeni o push" bo przecież napisał "kończę grę". Potem wyszło jeszcze ze konto kiedyś było w WIAARA i odpuściliśmy bo by się podniósł RYK. Koniec końców, Wy takich skrupułów jak widać nie mieliście. Bo przecież ST jest ST nawet jeśli NOOB padnie od ex-NOOBa I tak tu masz rację że kilka osób w…
-
Cytat od Kiki: „ale widziałem ze podobne floty poszły dwa dni temu za bilon ale to tylko być może zbieg okoliczności ” Tu historia jest trochę inna, konto było w NOOB, i zostało zezłomowane przez ex-NOOB. Po wczorajszej wtopie flot WIAARY, ta flota leciała na jeden z naszych moonów. Część sojuszników chciała ja zezłomować, część nie miała czym po wtopie, część podniosła temat pushu. Koniec końców odpuściliśmy i by w razie zestrzelenia moona natychmiast postawić nowego. W kilka godzin po powrocie…
-
Najbardziej to się chyba Malar cieszy z TTG Amatorzy!
-
To ten który Was do układu zapraszał? Cóż ładnie, czysto, mentalnie u mnie wracacie na dobre tory Gratulacje Obrońcy, cóż co obiecał to obiecał
-
Cytat od Malar: „następny będzie Pan KONEWA ” Na pewno się wzruszył
-
Cytat od Malar: „Czterech na Szefa? Spoko, Szef się odbuduje i rozdupcy po kolei, "Remember my name" guys! ” Ja bym zaczął od Konewy
-
Gratulacje Panowie, procent zacny. Tym bardziej, że chyba tu nie będzie szczekania że jakieś szwindle Nabu szo.
-
Grzecznościowo Dnia 08-02-2019 20:03:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Engineer Vela [WIAARA] ________________________________________________ Okręt wojenny 966 Pancernik 1.542 Krążownik 7.754 _________________________________________ Obrońca Pan Luzak [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 851 Duży transporter 371 Lekki myśliwiec 111 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 12 Okręt wojenny 411 Recykler 886 Sonda szpiegowska 131 Niszczyciel 396 ___________…