Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 272.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 02-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor obserwator [BOSS] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Mały transporter 40.000 Lekki myśliwiec 1.000.000 _________________________________________ Obrońca wladyslaw ________________________________________________ Mały transporter 790 Duży transporter 20.031 Recykler 10 Gwiazda Śmierci 76 _________________________________________ Po bitwie... Agresor obserwator [BOSS] __________________________…
-
odkrywca, zamieszcze bo chyba otarlem sie o maxa Wynik ekspedycji Od: dowódca floty Pierścienie minerałów wokół nieznanej planety zawierają niezliczone ilości surowców. Statki wracają z pełnymi ładowniami. Zrabowano: 90.300.000 Metal. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
dobry zysk malymi kosztami w zdrowej rywalizacji z maniakiem, brawo , wspaniale itd... a teraz do meritum a co to za pseudocenzura usunela mojego posta? czyzby komus sie nie spodobalo pytanie dlaczego @Antharas jako czlonek(obecnie ex-czlonek) zostal wywalony z teamu, bo akurat jego ban zbiegl sie w czasie z banowaniem ludzi za klonowanie surki na rynku? przeciez on sam twierdzi ze to platnosci wiec to musi byc prawda przeciez GO nie moglby sie pushowac obroncy odbudowy Administrator Forum kasai…
-
maniak i lameriada to jak ropa i wrzod, pierwsze porownianie jakie mi przyszlo na mysl o nim jego wyczyny od poczatku byly tak legendarne ze wszyscy wiedzielismy ze kiedys wyladuje w 3X zeby szlifowac ta trudna sztuke spaprania tego co wydawalo sie nie do spaprania mimo wszystko gratulacje, bo jakis tam zysk wyszedl..
-
Cytat od Virtual_ManPL: „UWAGA Informuję, że nie zapomniałem o Was oraz że dodam Wasze rekordy "SOON™" (zaraz/niedługo/niebawem/wkrótce). Ale jeśli do końca stycznia nadal tego nie zrobię lub szybciej moje konto na forum oraz w grze zniknie wskutek kasacji, proszę bardzo by ten wątek zamknąć, a następnie wybrać osobę prowadzącą nowy wątek. Jest to wynikiem coraz to większej frustracji na ciągle to pogarszające się podejście do nas graczy przez pracowników Gameforge oraz z wprowadzeniem nowej wer…
-
To ja tez wstawie Obroncy odbudowy On 02-01-2020 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker obserwator [BOSS] ________________________________________________ Destroyer 184.494 _________________________________________ Defender Cichy [PZWP] ________________________________________________ Deathstar 700 Rocket Launcher 4.588 Plasma Turret 118 Small Shield Dome 1 Large Shield Dome 1 _________________________________________ After the battle ... Attacker obserwator [BOSS] ______________…
-
Cytat od asustrack: „W sumie wykorzystałeś dobrze sytuacje .. a dokładnie błąd gry... Fs ustawiony był daleko daleko do przodu... jakis błąd gry spowodował zmiane ustawienia FS, ze zamiast kolonizuj nagle pojawilo sie stacjonuj kilka dni wcześniej... Ticket z błedem wystawiony do supportu.. Ciekawe czy zwrócą mi flotkę. ” z cała pewnoscia ironia
-
Gra sie tak jak czas pozwala. Kto wprowadzil ta wersje z tyloma bledami powinien miec ocwiczona twarz i nie tylko. To jest jakas parodia. To tylko dosadnie pokazuje w jakim poszanowaniu ma sie graczy z ktorych zyja "tworcy" tej gry. Masowy urlop mysle ze bylby niezlym rozwiazaniem i moze sklonilby co niektorych do jakiejs refleksji. Na dodatek jeszcze te zalosne dwie promocje na anty z bonusem 50%. Jak to mowia "czlowiek glupi wszystko kupi" ST jak za starych dobrych czasow czyli Coma na pzcie D…