Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 479.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[ TYLKO MY ] Wojownicy Zla 0% Vs [ LUMPY ] LUMPY MROKU 227529,55% Zakończona
NarImmor - - Wojny Europa
PostVicku, Ty i te Twoje panele GO... nie wiem czego trzeba się naćpać, żeby takie bajeczki pisać. Akurat w tym czasie o którym mówisz każdy był na świętach i miał głęboko to, czy Ty sobie gdzieś istniejesz, czy Cię żrą robale. Elo
-
wylogowywanie z konta
NarImmor - - Błędy w grze
PostPrzed aktualizacją też wywalało, ale teraz dosłownie co 5 minut.
-
Post@Agresor Zlo u22 wojna za 20 min dobiegnie końca, podlicz wynik uwzględniając, że RW wrzucone przez Cyrax było zgłoszone po terminie. Wygląda na to, że przegrywacie do 0. "zostało wklejone do odpowiedniego tematu wojennego na forum (zgodnie z zasadami wklejania dla danego typu RW) nie później niż 48 godzin po powstaniu RW i nie później niż 24 godzin po zakończeniu wojny. Po upływie tego czasu niekompletne RW mogą być niezaliczone do wyniku." @wakat to RW wklejone po 5 dniach od zrobienia: Agreso…
-
PostKolejny oszołom. Chyba chodzi Ci o konto Vicka, najpierw się przetopił w całości do śmierdziela, teraz gromadzi lewą surę na swoim dawnym koncie (Baron Uriel), i trzyma w układzie u śmierdziela 7 baniek krysi? cdn.discordapp.com/attachments…0696157839373/unknown.png
-
PostMi się wydaję, że to Ty masz problem. Lekarzem nie jestem, ale wstępnie zdiagnozuję - płaskostopię mózgu wtórne (za dużo czasu przebywasz ze śmierdzielem, bo on ma pierwotne). Poza tym to nie ja zacząłem narzekać, że się urlopujecie. Jak śmierdziel ma bana lub włączy urlop to nagle wszyscy uciekacie na urlop
-
PostCyrax, Ty za to byłaś na 10-cio dniowym urlopie przed świętami, a w mojej wierze święta obchodzi się jednak w dniach 24-26 (wtedy Ty bez urlopu). Żeby mieć dłuższy urlop pomiędzy świętami, ja pracowałem jeszcze dłużej niż zazwyczaj, bo na własnej działalności nikt mi tego urlopu nie da. Tak jak Wakat napisał, że nie ciężko zrobić sobie wolne, w tym okresie, a ja wracam do pracy dopiero 7mego stycznia. Skoro miałaś 10 dni urlopu przed świętami, to chyba ja się muszę przerzucić na Twoją wiarę... @…
-
PostCytat od Dejavu: „Wobec faktu że większość graczy z sojuszu lumpów ( 6 osób z ośmiu) jest na urlopach które trwają od 22.12 uniemożliwiając normalną rozgrywkę prosimy @wakat o zamknięcie tej wojny. Rozumiemy że był okres świąteczny, przeczekaliśmy go cierpliwie. Jednak dziesiąty dzień urlopowania sześciu osób nasuwa podejrzenie że jest to działanie celowe. Wojna w takich warunkach mija się z celem. Szczęśliwego Nowego Roku ” Wobec faktu, że większość graczy w lumpach ma życie rodzinne, wracamy d…
-
PostMiNaToRe [LUMPY] vs. Mutsu [TYLKO MY] ~ 1615.33% Dnia 20-12-2019 11:11:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MiNaToRe [LUMPY] ________________________________________________ Bombowiec 465 Niszczyciel 312 Reaper 173 Ciężki myśliwiec 8.309 Okręt wojenny 3.140 Pancernik 1.392 Krążownik 15.065 Lekki myśliwiec 125.114 Pathfinder 3.885 _________________________________________ Obrońca Mutsu [TYLKO MY] ________________________________________________ Mały transporter 626 Duży transporter …
-
KUPIE PIONIERY
PostI przyszedł mi tu jakiś trollować @Mihusz...
-
KUPIE PIONIERY
PostZa każde 1000 pionierów płacę 25kk krysi. Nick w grze NarImmor - uzgadniamy o której i wszystko leci przez rynek.
-
Atak na księżyc12.12.2019 12:00:17 Od: dowódca floty Twoja flota z: Księżyc [4:260:15] dotarła do księżyca planety Edwin [4:241:15]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 9.9 % Szansa na zniszczenie GŚ: 46 % 716 % dla lumpów …