Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-36 z 36.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS-OBRONA morpheus i dziki nastolatek i August i novako [hYBRIS] vs Mateusz [CLS], Nabu san i Kandydat Na Szalenca i Monte Christo i Matiw [SPECTRE] - 10743,97%
Ten Typ - - Hall of Fame
PostNie miałem wcześniej czasu żeby się wypowiedzieć Cytat: „Debu to ostania taurusowa szumowina więc namawiać nie musiałem” teraz juz chyba nikt nie ma co do tego wątpliwosci @Novako & August - przykro mi, że tak wyszło, ale do samego końca nie było wiadomo kto poleci, wiedzialem tylko że moj idol morfeusz bedzie, o reszcie sie dowiedziałem na chwile przed RW, bo dopiero wstałem, reszta poza Monte też spała, wiec nie było mowy o jakimkolwiek zawracaniu floty, ze swoimi zawsze lecę do końca...zycze …
-
ACS; malysz210 i Krzysztof [ROA] vs Bishops Finger [DAL], Nabu san [FENIKS] - 1631,94%
Ten Typ - - Hall of Fame
PostDodane do top acs, gratuluje 2 miejsce
-
ACS; malysz210 i Krzysztof [ROA] vs Bishops Finger [DAL], Nabu san [FENIKS] - 1631,94%
Ten Typ - - Hall of Fame
PostGratuluje wlotu :EModerator owen10:Spam - Następnym razem prosił bym bardziej rozbudować swoją wypowiedź na dany temat - Upominam!
-
ACS; lucky666 i Mart i Mysterious i pl1 i zla Migotka [Zly Sen] vs Louve [DREAMS] - 773703,46% TOP 1 Solo
Ten Typ - - Hall of Fame
PostSkład floty powala, szybko porządek na starej Elce zapanuje widze
-
TOP 10 SOLO & ACS ST TAURUS. // Progi: Solo - 1325,99 , ACS - 1221,77%. // Aktualizacja 02/14/2016
Ten Typ - - Hall of Fame
PostTOP 10 SOLO. _____________________________________________________________________________________________________________________________ 1. Nabu san [Omerta] vs mis_uszatek - 3357,76% 2. dziki nastolatek [SPECTRE] vs Majki [RoA] - 2188,4% 3. August [hYBRIS] vs PioTreXD [ROA] - 2045,14% 4. Nabu san [Omerta] vs black jack - 1790,27% 5. August [SPECTRE] vs. lamna [NMC] - 1717,5 % <--- new! 6. Angel [FenikS] vs morpheus [hYBRIS] - 1629,97% 7. dziki nastolatek [SPECTRE] vs ordo - 1471,78% 8. novak…
-
SOLO; Angel [FenikS] vs morpheus [hYBRIS ] - 1629,97% + zbiórka TOP 1 SOLO !
Ten Typ - - Hall of Fame
PostKoledzy ci kaganiec i smycz zdjeli, że się znów odzywasz ?:)
-
Ten Typ - - Hall of Fame
PostGdybym miał się zniżyć to twojego poziomu to bym musiał się położyć na ziemi
-
Ten Typ - - Hall of Fame
PostCytat od rabin: „Nabu ale sie rozpisałeś, o tych kartonach, Tusk podobno szuka nowych złotoustych co by swój smrodek ukryc. A tak naprawde to dzieciak z ciebie, co jak dostanie ferming to rakietuje jak jakas gimbaza, napisze ci tak żebys zrozumiał "żal.pl".” Wyżej srasz niż dupe masz
-
Ten Typ - - Hall of Fame
PostMiod dla mych oczu!
-
TOP1! SOLO; Angel [FenikS] vs NiePrzejmujSie [INFAMOUS] - 1335,98% + zbiórka
Ten Typ - - Hall of Fame
PostTwój Anioł Stróż się Tobą zajął