Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 158.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Taki lekki urlop zarządziłem, ale przyznaje że @tomex21 trochę pomogłeś wrócić - dobra robota z rankingiem! Dzięki @bard0k za zastępstwo To tak na przywitanie małe ST, zamiast wstawki muzycznej tym razem "W mordę jeża" youtube.com/watch?v=NcyaDyDgZOo Dnia 22-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Don Kajlo Krul [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca DARK DRAGON [GaU] __________________…
-
Handlarz - 200k anty
tr3lik - - Błędy w grze
PostJa rozumiem że COVID i Handlarz nie zarabiał i musi sobie odbić, ale bez przesady BEKA
-
Witam, Historii chyba nie trzeba przedstawiać dlaczego ten Pan elwbJy5.png Pozdro WIDELCE! "Tańczysz na śliskim parkiecie życia Wrogowie gonią Mądrze musisz to przekminiać Być szybszy o jeden krok Żeby uśmierzyć ból ginąc Mówiąc: żyłem tu na sto! Brat za bratem w ogień Jak zdychać to tylko za honor Nie czynię honorów Tym co zhańbili dupę chroniąc" youtube.com/watch?v=69LoUqE5k-0 Dnia 24-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kylo Ren [WOWWW] ____________________________…
-
d1d966a481d08ed4ca0cb9a6b654d0f3--the-reaper-grim-reaper.jpg I am A little bit of loneliness A little bit of disregard Handful of complaints But I can’t help the fact That everyone can see these scars youtube.com/watch?v=LYU-8IFcDPw Dnia 20-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kylo Ren [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 300.000 Pancernik 300.000 _________________________________________ Obrońca GrZyBeK [SUPERMEG] _______________________…
-
#30 Kylo Ren [WOWWW] vs. Hitman 47 ~ 9977.14% - w sumie powinno być vs Grzybek, depesza, Pavulon, :D
tr3lik - - Starcia Mensa
PostCytat od Grzybu92: „ty tylko zyjesz w przekonaniu ze chcemy cie złapać sam sie zdziwilem jak zobaczylem falange u Hitmana ale spoko ze mi sie wbiles w lot... co mnie troszke [ciach].... ale no coz przezyje nawet zlom na farta zgarnales wrrrr P.S teraz powinien leciec filmik ... wiecie który P.S nr 2 - skąd tam ci sie w historii wziął bezdech?? i pawulon?? jak bym cos planowal to konkretnie twoja historia to zbieg okoliczności niestety aaa i zapomnialeś dodać że dorwalem twoje DTki (dzis) (wyczul…
-
#30 Kylo Ren [WOWWW] vs. Hitman 47 ~ 9977.14% - w sumie powinno być vs Grzybek, depesza, Pavulon, :D
tr3lik - - Starcia Mensa
PostWitam 30sty raz, chciałem coś "fajniejszego" na numer 30 no ale to jeszcze chwila ! (Pozdro Widelce!!!) A teraz do opisu akcji oraz dlaczego taki tytuł, zapraszam, proszę ogarnąć sobie Otóż jakiś czas temu przeniosłem się w układ Grzyba, kolega sobie chyba uroił że za wszelką cenę chcę go dorwać. Dzisiaj rano odzywa się do mnie Pavulon z tekstem żebym rzucił okiem falą na pewien układ (kolega Grzyb nawet nie sprawdził że nie sięgam tam falą ale to mniejsza już z tym - za dużo oczekiwałbym od tej…
-
Prędkość flot x2???
PostA tam ja mogę być za