Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 102.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Brawo ... zaczyna sie na uni pokazywac prawdziwy "skill" , "pseudoskillerzy" na razie na banie i ST zaczely oko cieszyc:-) Proszę częściej (nawet jak by to miało być na mnie)
-
Przecież ja tam nie grałem. Wielokrotnie to mówiłem. .. to co zlomowales to jak zwykle u Ciebie były BFSy .. i czy to byles ty? ..nawet nie wiem, nie zwracalem tam uwagi (to Ty to tylko twierdzisz, ze ty i tak to przeżywasz). Ja na takie drobiazgi tam nie zwracalem uwagi. Ty nic poza BFSem nie umiesz trafic i tyle w temacie i zawsze sie chowasz za plecy kolegow. I bardzo odboegasz od tematu tego ST. Cały czas mowa o tym, ze mas zkumpli i idoli oszustów i czego byś oprócz tego nie poruszył taka j…
-
Przecież jest reszta ekipy i gra razem z nim na tym samym koncie - faktycznie mega skill. Jaki trzeba mieć skręcony honor i poczucie przyzwoitości, żeby jeszcze teraz przyklaskiwać postawie oszustów? Postaw się na miejscu ludzi co grają uczciwie z przerwami na sen z możliwością za pomnienia floty bo musieli coś zrobić a ekipa złomująca grająca 7/24 to wykorzystuje i tracą floty. No ale nie na taka refleksję master boćka nie stać jak nikogo z tej skillowej ekipy. Dla Was wszystko gra, jest w porz…
-
Zwykle nie wklejam ST, ale z tego jestem zadowolony bo to zezłomowane zawrócone stacjonuj. Może zysk nie powala, ale mnie cieszy akcja i się raz pochwalę. Dzięki Pasti za fale. Obrońcy szybkiej odbudowy życzę bo wytrzymał ciśnienie i potrafił się zachować. Dnia 13-10-2019 14:04:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eol [Feniks] ________________________________________________ Duży transporter 629 Lekki myśliwiec 53.038 Ciężki myśliwiec 17 Okręt wojenny 2.000 Mały transporter 1.720 K…
-
Cytat od Yin Yang: „@staruch powiedz mi jak to jest że Ty zawsze masz swoje wizje, słyszałem już tutaj na tym unii tyle rzeczy na swój temat że nie wiem która z nich jest najśmieszniejsza chyba ta że moja siostra jest GO heh ale spoko posłucham jeszcze Wychodzi na to że ten kto jest pierwszy zawsze jest oszustem, bo nie może być pierwszy bo jak to @zona_rolnika określiła nie ma skilla tylko kupuje starcia cóż na te prawie 90st musiał bym wydać ładną sumkę, może mi przybliżycie ile tak już wydałe…
-
Cytat od FIN1.pl: „tak wlasnie czekalem na to kiedy ten Pan to doda, graty kolejnych STarc, choc nooo.. Kilka osob powie ze dziwnych, ale do teraz nie rozkminam akcji na mnie skad takie INFO(napisze, ze minutki, ze obserwacja), tss codziennie z tel odswiezanie [na ile praca powzwala, a dzis nagle "moje zalztwianie: sprawy przez tel ~15min , a tu "przekopka". jeszcze specjalnie przeanalizowałem skany, jaka roznica miedzy ost skanem a wlotem.. ake co nie badz, gratulowalem na pm, no ale.. przetopu…
-
Niektorych rzeczy nie zrozumiem. Wbil Wam w uklad jakis czas temu, probowal latac na Was, a Wy tam flote trzymacie w tym samym ukladzie w ktorym on na Was poluje. Strzyże jak owce ... Ja nie wiem Yan najbanalniejsze rzeczy ci wychodza co nigdy wyjsc nie powinny. Gratulacje za wyczucie przeciwnika. Chyba, ze nie tam zostales trafiony to SZO i skresl powyzsza wypowiedz
-
zwykle nie chce mi się wstawiać ST, ale że obrońca ma duże parcie by błyszczeć czy to rakietami w podziękowaniu, czy w obietnicach zniszczenia mnie, a wszególności moicj LMów przez jego sojusz to niech błyszczy w ST. Ma pretensje do mnie, że zostawił mi 10 mln zarobku bez FSa. Dnia 08-10-2019 19:34:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eol [Feniks] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 51.955 Ciężki myśliwiec 16 Okręt wojenny 1.612 Krążownik 5.200 ________…
-
EDIT: Czy Ty Yin płacisz temu graczowi co się wpisał poniżej za każdy komentarz? Bo z taką gorliwością to czyni i tylko pod Twoimi ST, ze albo ma płacone albo to jakaś relgia zagapił się gdy kampił ?;-) to akurat ładny strzał Yin ci się trafił ... Pan wkrętka przekręcony na śrubki
-
nic ciekawego stało i nie stoi... że będziesz Tik-Tak wykręcał wcześniej czy później top starcia to było oczywiste, ale że będziesz to robił wespół z Yinem ... no to mnie zaskoczyło Pasiesz mojego przyszłego pogromce Ładny zarobek .. następnym razem złomujemy Yin'a co ja to chciałem powiedzieć ? ... a pogratulować chciałem, ale nie moge bo mnie zazdrość zżera
-
a ja mu SZO nie zycze... bo mogl je zrobic z odzyskanego zlomu ...i uwazam, ze to chamstwo wobec innych , ze nawet nie probowal cos pozbierac tylko u zapodal. To jak dla mnie swoista forma pushu To tylko uczy latania bez zabezpieczena reckow... Do tej pory musial Yin troche uwzac chociaz z taka iloscia pancernikow musial sie liczyc tylko z tym, ze najwyzej nic nie zbierze a strat i tak by nie mial, ale teraz przetopil ten zlom, zbudowal turborecki i juz moze latac jak chce bo synchro sie samo ro…
-
Feniks to nie .. do naszego sojuszu (Feniks) trudno się dostać i jeszcze trzeba umieć złożyć podanie. Tutaj widać, że gracz kompletnie nic nie potrafi, nawet wysłać flotę na FS. Zamiast Feniks to nie wiem może Wytrwały, Zawzięty .. byle nie Feniks. Pozdrawiam wszystkich FSuących i tych mniej. Może już odpuść odbudowę? Miałeś EKO grać, a ciągle topkę puszujesz
-
[SPQR] SPQR 1 136,9 vs 863,53[a9LG] Dziewiaty Legion - Akademia Zakończona
staruch - - Wojny Galatea
Postwidocznie koledze nie przenosi z telefonu przy kopiowaniu enterow.. wszystkie dane masz tyle ze w jednym ciagu jak w standardowym RW. Skup się na pierwszej linijce tyle ci wystarczy, ona mówi ile procent straciliście w wojnie. Jak da rade to może to poprawi, ale z drugiej strony skoro przeciwnik ma z tym problem to tym bardziej nalezaloby zostawic ?:)
-
[SPQR] SPQR 1 136,9 vs 863,53[a9LG] Dziewiaty Legion - Akademia Zakończona
staruch - - Wojny Galatea
Postchyba sie creed pospieszyles: Wojna trwa 1 miesiąc. Do dnia: 19.05.2019