Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 330.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wystawiam za sojusznika.... co do akcji pisac to nie bede Zlom u zlodziejaszka Graty Zgrywusek :)) Dnia 27-02-2019 19:06:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zgrywuseek [SMURFS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 52.580 Pancernik 2.009 Krążownik 10.288 _________________________________________ Obrońca geri08 [ZIF] ________________________________________________ Duży transporter 746 Lekki myśliwiec 4.564 Ciężki myśliwiec 181 Krążownik 2.217 Okręt wojen…
-
Wystawiam za sojusznika niestety zlom u innego gracza to jest moc turbo reckow ale i tak Graty Zgrywus dla Ciebie za ST latasz na maxa nastepnym razem sie uda...a tu wiadomosc od Zgrywuska : Od: Zgrywuseek wrzuc na forum i napisz z pozdrowieniami dla złodzieja co nie potrafi sam ustrzelić przeciwnika i tylko czai się na ciężką prace innych YeahBunny Dnia 25-02-2019 13:09:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zgrywuseek [SMURFS] ________________________________________________ Krążow…
-
Wystawiam za Sojusznika Wkoncu Smerf po wlasciwej stronie Dnia 10-02-2019 10:38:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zgrywuseek [SMURFS] ________________________________________________ Mały transporter 6.306 Lekki myśliwiec 14.816 Krążownik 2.458 Pancernik 771 _________________________________________ Obrońca DORCIA [A4O] ________________________________________________ Mały transporter 40 Duży transporter 664 Lekki myśliwiec 751 Ciężki myśliwiec 285 Krążownik 141 Okręt wojenny 35…
-
nie placze i sie przyznalem do bledu flota stracona kij z tym chodzilo mi tu o relacje
-
WIEC TAK GRATULACJE DLA KACZORA I BOMBOWCY POZWOLILEM SOBIE WYSTAWIC TE ST JAKO OBRONCA A DLATEGO ZE DREADNOUGHUT TO SKONCZONY [ciach] ZACZNIJMY OD POCZATKU BYL U NAS W SOJUSZU MNIEJSZA O TO PISALEM Z NIM OSTATNIO NORMALNIE GADKI SZMATKI CZY MAM CELE CZY POLECE Z NIM W ACSIE ITD BYLY STOSUNKI POKOJOWE...LECIALEM NA GOSCIA PATRZE A NA POWROCIE WYLAPALI MNIE GLOWNIE DO DREAD WYSLALEM KOPIE ATAKOW I ?? I ODEZWAL SIE pan [ciach] krotko mowiac [ciach] [ciach] ogolnie gratulacje ze wyliczenie a buddy …
-
Gratulacje bo jest czego moj blad fs zrobiony z moona na planete na stacjonuj zamiast z moona na moona Tyle tych planet i ksiezycow ze kursor mi poszedl w dol pewnie no i lipa na 90% bylem pewny ze panowie poleca nawet z sojuszem pisalem zeby ogarnac podstawke jakas bo mam na to 24h to spokojnie bym znalazl ludzi ale do roboty szedlem a na nastepny dzien nie chcialomi sie ogarniac hehe..Gratulacje za ladne wyliczenie powrotu ze stacjonuj teraz tylko EKO EKO EKO
-
[Top2ACS] part 2 feat najt ziuteklol2019 [T R] & Zlatan [NuN] vs. nightm4r3 [WIAARA] ~ 1958.19%
PostSZO Night odbudujesz raz dwa dla atakierow gratulacje wyczucia i za akcje cala
-
jebl. jak matka z liscia Gratulacje piekne Starcie szkoda zlomu ale co tam