Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 366.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Vilebert
Maraton - - Archiwum CT
PostCytat od Vilebert: „ Studiuję Górnictwo i Geologię na AGH w Krakowie ” Ne mamy z Tobą szans. O kopalniach wiesz wszystko
-
Skoki narciarskie
PostKamil ma zadatki na zwycięzcę, więc każdego może pokonać. Niewielu Polaków takie zadatki ma. Adam w skokach, Justyna w biegach, Agnieszka w tenisie, Robert w wyścigach samochodowych, Robert w chodzie, Otylia w pływaniu.
-
Skoki narciarskie
PostKamil jak zaskoczy, to złoty medal na MŚ. Kot i jeszcze dwóch i medal w drużynówce. Kubacki, Żyła, Hula, Miętus, a może ktoś inny - ciekawe kto wskoczy do drużyny.
-
AntiGameReborn
PostNa Operze od wersji 3.51 nie działają kolory misji
-
AntiGameReborn
PostNo i dzisiaj już można wgrać 3.47 na Operę.
-
AntiGameReborn
PostCoś wersja 47 nie za bardzo wchodzi. Najpierw nie było pliku, później komunikat, że plik aktualizacji jest uszkodzony (na Operze).
-
[AMD] The0ne vs tymczasowy operator [Legion] - 80189% top3 OgamePl/uni67
Maraton - - Hall of Fame
PostPiękne flotki, piękne starcie Co do flot - każdą można zezłomować. Jedną trudniej, drugą łatwiej.
-
Skoki narciarskie
PostKubacki i Kot prześcignęli Szliriego. Może da im to kopa?
-
AntiGameReborn
PostCytat od Rotxeh: „Mi na Operze 12.02 pod odznaczeniu tych dwóch opcji nie wyświetla się panel Znajomemu na FF 10.0.2 też się nie wyświetla.” A mi na Operze 12.11 wyświetla się ten panel. Może coś źle robię? W sumie nie jest to takie uciążliwe, tylko trzeba nie ciągnąć myszki do lewej krawędzi. edit: Cuda jekieś czy coś? Już się ten panel nie wyświetla.
-
AntiGameReborn
PostCytat od MrFischer: „Cytat od ryoka: „gdzie mam odznaczyc zeby nie wyskakiwalo to okno "tools" ? bo mi na nerwy dziala ” A wystarczy trochę poszukać - Panel informacyjny 2 opcje do odznaczenia, spraw żeby obie były wyłączone i powinno być tak jak chcesz :)” Wyłączyłem te opcje i dalej mi to wchodzi.
-
AntiGameReborn
PostNie mogę znaleźć w AntiGame 3.41 na Operę opcji przeniesienia księżyców na koniec w pomocnych linkach, oraz kolorowania tych księżyców. Pomóżcie w poszukiwaniach.
-
Cytat od ciap: „ Zaproszenia Maraton już wysłał to pewnie szybko spadniemy :D” No pewno, że spadniecie: najwięcej punktów ekonomicznych sojuszu -Explorer - uni 68 - 637.361.911 najwięcej punktów badań sojuszu - Explorer - uni 68 - 69.183.512 explorerekonomia4.jpg explorerbadania4.jpg Uploaded with ImageShack.us Ciap - ci których typowałaś niestety nie są zainteresowani przystąpieniem do sojuszu. //Łączenie postów - Asiaa [ciach] Przy okazji: nick - Maraton uni - 68 kryjówka kryształu - 12 ilość …
-
AntiGameReborn
PostCytat od Francolino: „Cytat od Maraton: „Jeszcze muszą trochę popracować. Instalowałem wersję 3.41 na Operę i po zainstalowaniu AniGame był wyświetlany na czerwono. Okazało się, że poprzednią wersję trzeba odinstalować ręcznie.” Proszę usunąć userscript antigame - obecnie istnieją dwa Antigames roboczych Please remove the antigame userscript - currently there are two Antigames working” Problem był z odinstalowanym userscripts. Do rozszerzeń Opery zostały zainstalowane 2 wersje AntiGame i tę star…
-
AntiGameReborn
PostJeszcze muszą trochę popracować. Instalowałem wersję 3.41 na Operę i po zainstalowaniu AniGame był wyświetlany na czerwono. Okazało się, że poprzednią wersję trzeba odinstalować ręcznie.
-
AntiGameReborn
PostWreszcie na Operę ściągnęło jako rozszerzenie... Musiałem wykasować plik js , żeby to rozszerzenie działało prawidłowo.
-
[ciach] Cytat od Ronin.: „ najwięcej punktów badań sojuszu - UNITED - u67 - 66.323.930 - (38 graczy) ” Będziecie jeszcze musieli trochę popracować: Najwięcej punktów ekonomicznych sojuszu - Explorer - uni68 - 621.460.357 Najwięcej punktów badań sojuszu - Explorer - uni68 - 67.106.393 img28.imageshack.us/img28/2927/explorerekonomia3.jpg img834.imageshack.us/img834/5047/explorerbadania3.jpg //Offtop. //Asiaa
-
Cytat od ciap: „Cytat od Ronin.: „Cytat od Maraton: „ najwięcej punktów badań sojuszu - Explorer - uni68 - 62.813.435 (53 graczy) ” najwięcej punktów badań sojuszu - UNITED - u67 - 66.323.930 - (38 graczy)” Co to ja chciałam napisać Ach no tak: Maraton nie musiałam przyjmować do sojuszu 52 osoby :E” A ty Ciap ciągle zazdrosna Z drugiej strony - tylko pozazdrościć średniej badań, skoro 38 graczy ma więcej badań niz 53. ... ale prawdziwy rekord, to ponad 100 tysięcy punktów Z trzeciej strony nie r…