Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 366.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Vilebert

Maraton - - Archiwum CT

Cytat od Vilebert: „ Studiuję Górnictwo i Geologię na AGH w Krakowie ” Ne mamy z Tobą szans. O kopalniach wiesz wszystko

• Skoki narciarskie

Maraton - - Sport

Kamil ma zadatki na zwycięzcę, więc każdego może pokonać. Niewielu Polaków takie zadatki ma. Adam w skokach, Justyna w biegach, Agnieszka w tenisie, Robert w wyścigach samochodowych, Robert w chodzie, Otylia w pływaniu.

• Skoki narciarskie

Maraton - - Sport

Kamil jak zaskoczy, to złoty medal na MŚ. Kot i jeszcze dwóch i medal w drużynówce. Kubacki, Żyła, Hula, Miętus, a może ktoś inny - ciekawe kto wskoczy do drużyny.

• AntiGameReborn

Maraton - - Porozmawiajmy o OGame

Na Operze od wersji 3.51 nie działają kolory misji

• AntiGameReborn

No i dzisiaj już można wgrać 3.47 na Operę.

• AntiGameReborn

Coś wersja 47 nie za bardzo wchodzi. Najpierw nie było pliku, później komunikat, że plik aktualizacji jest uszkodzony (na Operze).

• Piękne flotki, piękne starcie Co do flot - każdą można zezłomować. Jedną trudniej, drugą łatwiej.

• Skoki narciarskie

Maraton - - Sport

Kubacki i Kot prześcignęli Szliriego. Może da im to kopa?

• AntiGameReborn

Cytat od Rotxeh: „Mi na Operze 12.02 pod odznaczeniu tych dwóch opcji nie wyświetla się panel Znajomemu na FF 10.0.2 też się nie wyświetla.” A mi na Operze 12.11 wyświetla się ten panel. Może coś źle robię? W sumie nie jest to takie uciążliwe, tylko trzeba nie ciągnąć myszki do lewej krawędzi. edit: Cuda jekieś czy coś? Już się ten panel nie wyświetla.

• AntiGameReborn

Cytat od MrFischer: „Cytat od ryoka: „gdzie mam odznaczyc zeby nie wyskakiwalo to okno "tools" ? bo mi na nerwy dziala ” A wystarczy trochę poszukać - Panel informacyjny 2 opcje do odznaczenia, spraw żeby obie były wyłączone i powinno być tak jak chcesz :)” Wyłączyłem te opcje i dalej mi to wchodzi.

• Aktualizacja Maraton Explorer 68 25.705.740 18.488.064 (06.12.2012) 35.028.000 12.115.488 3.684.984 2.687.592 42 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 36 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 38 33 33 33 33 33 33 32 32 32 32 13 13

• AntiGameReborn

Nie mogę znaleźć w AntiGame 3.41 na Operę opcji przeniesienia księżyców na koniec w pomocnych linkach, oraz kolorowania tych księżyców. Pomóżcie w poszukiwaniach.

• Cytat od ciap: „ Zaproszenia Maraton już wysłał to pewnie szybko spadniemy :D” No pewno, że spadniecie: najwięcej punktów ekonomicznych sojuszu -Explorer - uni 68 - 637.361.911 najwięcej punktów badań sojuszu - Explorer - uni 68 - 69.183.512 explorerekonomia4.jpg explorerbadania4.jpg Uploaded with ImageShack.us Ciap - ci których typowałaś niestety nie są zainteresowani przystąpieniem do sojuszu. //Łączenie postów - Asiaa [ciach] Przy okazji: nick - Maraton uni - 68 kryjówka kryształu - 12 ilość …

• AntiGameReborn

Cytat od Francolino: „Cytat od Maraton: „Jeszcze muszą trochę popracować. Instalowałem wersję 3.41 na Operę i po zainstalowaniu AniGame był wyświetlany na czerwono. Okazało się, że poprzednią wersję trzeba odinstalować ręcznie.” Proszę usunąć userscript antigame - obecnie istnieją dwa Antigames roboczych Please remove the antigame userscript - currently there are two Antigames working” Problem był z odinstalowanym userscripts. Do rozszerzeń Opery zostały zainstalowane 2 wersje AntiGame i tę star…

• AntiGameReborn

Jeszcze muszą trochę popracować. Instalowałem wersję 3.41 na Operę i po zainstalowaniu AniGame był wyświetlany na czerwono. Okazało się, że poprzednią wersję trzeba odinstalować ręcznie.

• Cytat od Ronin.: „y” Cytat od Ronin.: „Cytat od Maraton: „Będziecie jeszcze musieli trochę popracować:” nie raczej nie niestety dalej nie pobiłeś tego rekordu, ciap zgłosiła wyżej aktualizacje ale prosze screen badaniap.jpg” Ej chyba pobiłem Ale to już nieważne - rekord należy z powrotem do Was.

• AntiGameReborn

Wreszcie na Operę ściągnęło jako rozszerzenie... Musiałem wykasować plik js , żeby to rozszerzenie działało prawidłowo.

• [ciach] Cytat od Ronin.: „ najwięcej punktów badań sojuszu - UNITED - u67 - 66.323.930 - (38 graczy) ” Będziecie jeszcze musieli trochę popracować: Najwięcej punktów ekonomicznych sojuszu - Explorer - uni68 - 621.460.357 Najwięcej punktów badań sojuszu - Explorer - uni68 - 67.106.393 img28.imageshack.us/img28/2927/explorerekonomia3.jpg img834.imageshack.us/img834/5047/explorerbadania3.jpg //Offtop. //Asiaa

• Cytat od ciap: „Cytat od Ronin.: „Cytat od Maraton: „ najwięcej punktów badań sojuszu - Explorer - uni68 - 62.813.435 (53 graczy) ” najwięcej punktów badań sojuszu - UNITED - u67 - 66.323.930 - (38 graczy)” Co to ja chciałam napisać Ach no tak: Maraton nie musiałam przyjmować do sojuszu 52 osoby :E” A ty Ciap ciągle zazdrosna Z drugiej strony - tylko pozazdrościć średniej badań, skoro 38 graczy ma więcej badań niz 53. ... ale prawdziwy rekord, to ponad 100 tysięcy punktów Z trzeciej strony nie r…

• Cytat od m fox: „Powinienem być chyba jedną pozycję wyżej Nimlien” Oczywiście. Już poprawione.