Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 147.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siadło to siadło można śmiało drążyć temat. Pozdrawiam KNR i dostawców dex'u. Pozdrawiam cię czule "top łan" [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 13-07-2019 07:41:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 25.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Caro [SMERFY] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Duży transporter 4.14…
-
Cytat od Wojak: „Dziwne, że członkowie sojuszu KOP nie ogarnęli jeszcze, że mają mega kreta w soju hehe Graty starcia ” Nie zaprzątaj sobie głowy takimi błahostkami Wojaczkuuuu Smerfy też nie ogarnęły ze maja kreta. To jak Agent "Gwiazdy" Myślisz że taki wspaniały i zacny sojusz jak Old vel Smerfy był by tak złomowany przez zlepów z dwóch uni. Pomyśl to nie ........ Cytat od Farnah: „wiesz wojak sojusz knr ma prawie w kazdym soju swoje konto hehe a tak po za tym szooo husar szybkiej odbudowy ” W…
-
Siadło to Siadło nie ma co drążyć tematu. Pozdrawiam KNR I dostawców dex'u. [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 10-07-2019 10:31:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca husar [KOP] ________________________________________________ Mały transporter 51.888 Duży transporter 28.345 Krążownik 348 Okręt wojenny 27 Recykler 8.197 Sonda szpi…
-
@Ruda Proszę o zamkniecie tematu.
-
Cytat od Safar: „Gratki wyczucia i tego nosa do tych małych i wiekszych flotek. Top na cos innego teraz, zostaw ta flotę ” U mnie Liczba statków nie mylić z "Cyfrą" rośnie liniowo do rw.
-
@Krystian chyba nie jesteś zadowolony z wydanych pln. ? Siadło to siadło nie ma co dążyć tematu. Pozdrowienia dla KnR i dostawców dex'u Cytując klasyka "Stawiamy do Pionu" [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 04-07-2019 20:00:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca puszkin ________________________________________________ Duży transpo…
-
@Ruda Prosił bym o zamknięcie tematu.
-
@dexPL No to do dzieła Top Łan Wezn i Oberon. Zacznij wymiatać. My nie idlaki. @Fenrir @Farnah @halszka Skoro wszyscy się zgadzacie walczyć z KnR pod banderą CiF to my czekamy. Bo cwaniakowania na forum dużo i nic po za tym.
-
@halszka Widzisz jak mi pięknie się udało wymyślić coś nowego połączycie siły i jako CiF wymieciecie całe g... czytaj KnR z uni Wezn.
-
Z Każdym minusem tego starcia nasze ego rośnie. 319ac28dcefcc87d.gif Widać co poniektórzy mają klapki na oczach i nie widzą że to Hary jest inicjatorem tego starcia. Jak by on pacną vizirka to by było ok i cacy a tak jest fee i brzydko. @janko13 Od niedzieli poszczaliśmy absyntowi [url]https://www.youtube.com/watch?v=tvbyY7oMT2E[/url]
-
Siadło to siadło nie ma co drążyć tematu. Podziękowania dla @Absynt bez ciebie nie było by tego. @Farnah chciałeś stuknąć @ViZZioN a to on stuknął ciebie. 3fd5e387331c4f43.png O to Kluczowy screen który zadecydował o tym co się stało. [ciach] Pozdrawiam KNR i dostawców dex'u. youtu.be/gShaZuHjFPY Cytat od souris: „chlopaki za wami [ciach] W OGIEN ” Cytat od ViZZioN: „Napisz odemnie kto mieczem wojuje od miecza ginie ” Cytat od Dobrygracz: „youtube.com/watch?v=rqrqStnnEkI ” Cytat od Absynt: „Pozd…
-
Nie wiem skąd te minusy przy moim poście. Jest to głęboko zastanawiające że to własnie takie wspaniałe osobistości które nie to co wy pokazały na co je stać w dziale St. Czy wy w każdym moim poście musicie widzieć ironie, szydzenie, sarkastyczne żarty. Ja też czasami planuje kilka dni jakiś wlocik, wasza akcja miał miejsce po pierwszej w nocy a @Safar rzadko siedzi do takich godzin. Więc z stąd moje przypuszczenia że planowaliście to starcie niż był to jakiś spontan. Pochwaliłem was tylko że z k…
-
@Farnah Były błędy w grze wszyscy o tym wiem skasowałeś 3 floty + surka na pewno tez była. Na MMO wszystko widać jak na dłoni. Nie wiem po co to ukrywałeś. Może myślałeś ze to nie wyjdzie. Tylko co z tego jak AGO napisała co napisała. A dwie twojej ofiary dostały bana chyba już stałego a wopista pewnie skargi nie napisze. Szkoda że nie wstawiłeś tych wlotów było by co czytać. @angelsin Też uważam ze mój ban jest nie adekwatny do przewinień.
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 33 115,71% vs BANKSTER [Banksters] 169 128,25% Zakończona
czubulus. - - Wojny Wezn
Post@Loyko Tylko nie wysnuwaj teorii o poświęceniu pancerników.
-
@Farnah Pochwali się swoim starciem na wopiście bo to chyba kolejne twoje spore solo, boisz się ze wyjdzie że wykorzystałeś bug w grze jak floty same wracały. Masz farta że wopista to jakis nie ogar bo już byś dano bana miał tylko jak sam poszkodowany ticket może wysmarować. Cytat od SGO: „w takiej sytuacji to gracz poszkodowany może się zgłosić. Pan jest osobą postronną. ” I tyle w temacie.
-
Siadło to siadło nie ma co drążyć tematu. Pozdrawiam KNR i dostawców dex'u. [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 26-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Smutna Dominika [KOP] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 4.000 Lekki myśliwiec 2.950 Krążownik 445 Okręt wojenn…
-
Ładnie Siadło Pozdrawiam KNR i dostawców dex'u [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 26-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca LionFish ________________________________________________ Duży transporter 22.336 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 1.616 Mała powłoka ochronna 1 ____________________________________…