Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
WitamPozdrowienia dla sojuszu SPZ ,BOSS z Fenrir , znajomych i wszystkich czytajacych Teraz najważniejsze : Dnia 05-01-2019 17:09:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackR [SPZ] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 378.760 Okręt wojenny 31.684 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca stefan [AVE] ________________________________________________ Mały transporter 140 Duży transporter 8.305 Lekki myśliw…
niestety przeprowadzka nieudana i awaryjna ewakuacja musiala byc :)) dobrze ze nic mi sie nie stalo :p gratulacje , wyczules moment i poszlo , kilka dt to zadna strata ale to juz ostatni raz :)) teraz juz ogarniete wszystko jest wiec luzik :p
szkoda ze nic nam nie siadło jeszcze kilka tygodni temu , no ale nic , może kiedyś wezmę udział w sojuszowi ACS :)) gratulacje , bo % wyszedł zacny :))
chyba pierwszy raz jestem w reckach nalewki :p chyba ze o czyms nie wiem gratulacje panowie , braklo mi 2 minut , niestety takie zycie , trzeba troche odpoczac i grac dalej