Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 77.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Onboard: „Szkoda ze na urlopie siedzę bo może i złomu coś bym skubnął ” nic nowego Graty wlotu, swego czasu trochę palka przepalilem na obrońcy, no ale na Zibalu obecnie kulki muszą paść aby coś ubić:)

• Łowca bunkierków niszczysz ludziom marzenia o niezniszczalnej czasem wielo mld obronie, chroniącej kilka kk stateczków i tyle samo surki

• Jednak całe stadko przewietrzone sprzedałem prawie całe palko i musiałem na ten lot sprzedać kilka kk mety za ciężko nazbierane anty no ale jak widać, opłacało się - akurat kończą mi się kopalnie budować z tego co widzę, to obrońca ostro świętuje 15-lecie wejścia do Uni Szo jak się pojawi pzdr Dnia 01-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor szono [RVE] ________________________________________________ Okręt wojenny 135.735 Pancernik 8.362 _________________________________________ …

• Witam Od tygodni nic nie farmie a jak złapie wenę to wszystko wyczyszczone na tym Zibalu - 3kk sond się marnuje i też trochę lamie tego ekonoma jadąc na samych kopalniach i handlu dyktą heh no ale czasem trzeba owce przewietrzyć pzdr dla wszystkich wytrwałych klikaczy Dnia 01-05-2019 10:02:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor szono [RVE] ________________________________________________ Okręt wojenny 33.333 _________________________________________ Obrońca Commodore Sol [LEGION] ___…

• drobna strata:) Szo i graty abstynent DWK

• skreślasz mi nicki w notesie ehhh graty

• nosz kurła, ta flota stała pod domem od tygodni, wystarczyło od niechcenia moona zdjąć, dopiero po mojej reprymendzie, złom znalazł się na orbicie nooo graty

• Cytat od Void Crawler: „Cytat od szono28: „obecnie na Zibalu nie popełnia błędów ten kto nic nie robi - sam się na tym przejechałem ostatnio, nikt już nie lata ciekawych akcji, tylko zostawia mięso czekając na agresora, ni to honorowe ni ciekawe, takie ST to żadne ST.. atakierowi SZo ważne że z lewej strony ” Jak mam to rozumieć? Wstyd się bronić, zwłaszcza, że niecałe 1,5 godziny wcześniej dostałem bęcki?Czy może wstyd nie odebrać FSa? ” w sensie, zostawić flotę i siedzieć bez aktywki czekając …

• obecnie na Zibalu nie popełnia błędów ten kto nic nie robi - sam się na tym przejechałem ostatnio, nikt już nie lata ciekawych akcji, tylko zostawia mięso czekając na agresora, ni to honorowe ni ciekawe, takie ST to żadne ST.. atakierowi SZo ważne że z lewej strony

• 35lvle krysi same sie nie wbiją dziekuje wszystkim za motywujące wiadomości do dalszego klikania - dla Was to ST I jak przystało na ekonoma - sprzedam dex lecimy dalej Dnia 20-04-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor szono [RVE] ________________________________________________ Okręt wojenny 111.111 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Chief Solar [ICE] ________________________________________________ Mały transporter 22.691 Duży transporter 17.684 …

• jak nie ukradnie złom to kampi - graty skilla ważne, że po lewej stronie i procent zacny pozdrawiam tych co piszą, zanim wyśle recki lecimy z eko do jesieni sprzedam dex

• on regularnie stoi, pytanie tylko kto pierwszy i w jakim odstępie czasu go klepnie, ja standardowo latalem na niego raz w tygodniu po 200k zysku.. podziwiam tego gracza za charakter i braku dedukcji

• Tak pierdykneło na Zibalu, aż dostałem powiadomienie, że moja flota na urlipie ucierpiała wielkie Graty panowie, dla was miesiącami pracowaliscie na tą akcję szkoda, że to wczoraj A nie dziś, bo akurat ogarnąłem w realu sprawy i mam czas na grę, ehh to już nie ten sam Zibal bez Terrora, wielki szacunek dla Ciebie, bo za czasów aktywności, pakowal wszystkich jak leci i to mu trzeba zostawić, powodzenia na innym uni, dzięki za grę i motywację do klikania w te cyferki pisałem ostatnio że top1 nie z…

• graty, chyba top1 farmingu Zibal hehe obrońcy pakiecik - top1 nie zwalnia fsa pzdr

• akcja miodzio, ładny zysk pzdr z urlopu

• zapomniałem o tej flocie, kiedyś próbowałem raz, ale obrońca był na koncie, charakterystyczne szatanskie kordy hehe graty dzwona obrońcy Szo

• Witam! Wyliczony powrotny transport na 1s, ale obrońca i tak przespał cały lot trochę śmiesznie wyszło, bo wyczyściłem moona obrońcy sondami z dykty - za którą wysłałem później recki i pance obrońcy powodzenia w Eko pozdrawiam cały RVE i tych co jeszcze klikają Dnia 06-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor szono [RVE] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca OjciecMateusz [ICE] __________________________…

• skan lot bam log antyrecki i wiosło... czyli standard w dzisiejszym ogame - zero honoru... ale fun i ST jest szo zrobione recki już ma pozdro RVE Dnia 04-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor szono [RVE] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca zero cool [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 24.166 Duży transporter 7.948 Lekki myśliwiec 100.700 Ciężki myśliwiec 73 K…

• ładować miliardy surki w coś co stoi i czeka na gonga rozumiem cyferki pod eko albo flotę, ale cyferki obronne to podchodzi pod masohizm xD gratki, ubijaj do zera

• pzdr i szacun dla obrońcy za wytrwałość jeżeli nie jest czyjąś moonówką ofc Dnia 02-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor szono [RVE] ________________________________________________ Okręt wojenny 33.333 _________________________________________ Obrońca Badik26 ________________________________________________ Duży transporter 12.470 Lekki myśliwiec 15.811 Krążownik 1.887 Wyrzutnia rakiet 23.501 Ciężkie działo laserowe 1.799 Działo Gaussa 34 Działo jonowe 206 Wyrzutnia plazmy 29…