Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-196 z 196.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
coz za tydzien, dwie wyliczanki i dwie topowe floty padly od TOPowych graczy. Jezeli faktycznie konczysz, to zaluje - bo liczylem na wielki mecz TOP1 kontra TOP2 .. ale i tak dzieki Wam chlopaki bylo w tym tygodniu na tym UNI bardzo ciekawie. Co do mobilizacji sil antagonistycznych, to chcialbym przypomniec iz pojawiles sie na UNI w sezonie urlopowych i stad mala aktywnosc niektorych graczy ddddddddddddddy.jpg .. widok niesamowity i niesamowicie pozniej szybko ten zlom znikal za sprawa 50k recy …
-
Cytat od tatamichasia: „A ja tylko powiem ogromne graciochy dla obrońców jarol tylko potwierdził że lama zawsze z niego była i raczej te steki co pokazał to może z 30% jego reszta to zasługa asa i kompanów zasiadających (nie as wysyłał flotę to jasne ale ręcznie skanować też trzeba potrafić) prawda jest jedna.... faceta można rozpoznać nie po tym jak zaczyna tylko jak kończy.... stracił gąski i gdzie się podział ten pro gracz? z tą flotą top 1? jak pies z podkulonym ogonem urlop zapakował dawno …
-
Cytat od Igła: „Jako opiekujący się potwierdzam, że to top 3 jest Zgodnie za radą Matiq ACS na Jarczyku dostał osobną miejscówkę jako specjalne A tam lamerstwo/lenistwo czy jak to nazwiecie, to po prostu kara za latanie po moich dostawcach I tyle Widzę Tomas na plus Kurde, a ja śpie po nocach :P” Cytat od zlyleon: „nie ladnie podbierac zlom sojusznikowi tomaszku” nikomu nic nie podbieralem ... przeciez w soju info sie pojawilo duzo po zbiorce - jak juz to podebralem to Utytemu ktory mnie namietn…
-
Matiq ..chyba raczej nie - bo wg mnie lamer to taki gracz co by chcial, probuje, robi cos itp. ale nie ma wiedzy i stad wtapia - lami, a tu nasz TOPEK po prostu olal sprawe. TOP3 - ladnie ladnie Cytat: „Widzę Tomas na plus Kurde, a ja śpie po nocach ” ja tez spalem, obudzilem sie bo mnie suszylo, odswiezylem ogame, patrze ze mam awans na 35 pozycje, widze Utyty spadl wiec mysle sobie ze rano STEka zobacze. Poszedlem spac ... lecz cos tam mnie nurtowalo i jeszcze raz sprawdzilem TOPke kto spadl i…
-
TOP3 ACS? - tak ktos napisal wczesniej a mi sie sprawdzac nie chce ps. skoro bilansu nie ma ... to moze ktos jeszcze sie przyzna jak to bylo ze zlomem? - bo ja lubie jak mnie Jarczyk "sponsoruje" ... no Cichy - ile zebarles? Cytat: „69000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 1.380.000.000. Na polu zniszczeń znajduje się 723.323.900 jednostek metalu i 91.566.200 jednostek kryształu. Flota odzyskała 723.323.900 jednostek metalu i 91.566.200 jednostek kryształu. ”
-
raczej nie ignorancja bo ta jest kojarzona z niewiedza - tu wiedza byla i skill jest, lecz bylo rowniez olewanie podstawowych zasad asekuracji oraz lenistwo polaczone z znudzeniem gra, stad ten zlom. Puscic GS na dluuuugi lot i pojsc spac i nawet nie raczyc wejsc na konto na chocby chwile przed wlotem GS i to w 2 gali gdzie pelno aktywnych graczy - to jest po prostu kamikaze
-
dodam jeszcze, ze patrzac na to starcie to moze mnie nawet cieszyc - a to w takim przypadku, kiedy Jarol (wbrew temu co uslyszalem) zacznie grac na powaznie. Dlaczego? Wyjasniam, te GeSy ktore przynosily latwy zysk tak rozleniwily naszego TOP1 ze az przestal na 100% uzywac floty - moze to sie zmieni lub moze pozegnamy dzis Jarczyka - kto to wie? Pewnie nawet sam zainteresowany nie ma pojecia.
-
no brawo, Jarczyk jednak przespal ten atak i nadzial sie na obrone. Licze ze jednak bedziesz chcial sie odegrac bo to UNI bez znienawidzonego Jarola to juz nie bedzie to samo do tworcy tego watku ... a jak tam wyszedl bilans? oczywiscie wiem iz to nienajwazniejsze przy takim starciu ... ale czytelnikow pewnie interesuje ile to recy udalo sie zebrac Gratulacje i SZ.O
-
Cytat: „Ok gwoli wyjasnienia. Mialo miejsce wlamanie na konto administracyjne. Wlamywacz przejal za jego pomoca po kilka kont na kilku uniwersach. 4 z nich ulegly zniszczeniu. Backup, mam nadzieje szybki, zostanie wgrany na te konta z urzedu, jako ze konta nie zostaly zniszczone wskutek bledu gracza. Backup nie obejmuje calego uni tylko poszczegolnych kont, pozostali gracze nie zostana przez to poszkodowani w zaden sposob. hmm... Znajdziemy drania...”
-
no coz, ja licze ze to nie koniec jeszcze - bo w taki sposob nie chce zegnac Jarczyka. Reszte dopowiem pozniej - wieczorem przy szklance.
-
... tak, liczy sie zabawa oraz strategia ktora nakazuje oslabic konkurencyjny sojusz, a jak STATY pokazuja: 35cmnnb.jpg mamy teraz po tej akcji tyle samo flot ale o 300k wiecej zabawek Nadchodza ciekawe czasy ...
-
oglosil Pan i Wadca. .... a ze boli to cieszy podwojnie
-
Uff ... wielkie BUM z wielkich flot i przedziwne PZ ktore znikalo w oczach z sekundy na sekunde ... tak ze po 1 s zdolalem tylko uchwycic: 2zfki9i.jpg Ciesze sie ze moglem byc drobnym % tej zabawy chociaz w zbiorce i licze ze uda mi sie zbudowac taka flote ktora pozwoli mi nastepnym razem uczestniczyc w podobnej bitwie po stronie agresora Brawo Psikusy ... pozdrowienia dla TAO
-
pues ... otra vez Starcie z tych co maja swoja historie oraz smaczek. Opis Jarczyka troche pelniejszy ... bo geneza tego starcia faktycznie zaczela sie od reckow Jarczyka. Gratuluje Psikusom pieknej ustawki i szkoda ze nie moglem swoich reckow dolaczyc