Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-116 z 116.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wcześniej padłem później już siadło. Starcie z wczoraj. LordOfLights vs. podglaznik [EVIL] ~ 181.39% Dnia 22-10-2019 18:27:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor LordOfLights ________________________________________________ Mały transporter 2.600 Lekki myśliwiec 5.000 Krążownik 700 Sonda szpiegowska 1 Pancernik 50 _________________________________________ Obrońca podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Recykler 21 Sonda szpiegowska 58…
-
Cytat od Elkanen: „Zapominacie w tym wszystkim o czyms co juz bylo omawiane na forum. Ludzie chca grac szybko i efektywnie. Zalogowac sie, skorzystac z kilku godzin wolnego w ciagu dnia, nachapac sie, przetopic i rosnac. To nie era poczatkow ogame gdzie nie bylo smartfonow z szeroko dostepnym internetem. Cytat od Winter: „na u68 który wchłoną praktycznie wszystkie stare uniwersa , na zibalu który chyba jest najmłodszy gdzie flota jest x1 aktywnie gra może 30 osób ” Trafne spostrzezenie. Widzicie…
-
Mimo to LDL i działa jonowe zrobiły swoje więc gratuluje obrońcy za stworzenie takiego bunkra na tym etapie gry. To jest właśnie strategiczny bunkier. Straty agresora ledwo się pokryły...
-
Cytat od bonus: „Cytat od GomesLDZ: „Cytat od bonus: „Brawo dla kolegi, swietna seria . Tylko boje sie, ze obronca po tym jak w gescie rozpaczy skasowal wszystkie planety, jeszcze sobie cos zrobi. Dramat ” A nie pomyslałeś bonusie, że przez to jak ten serwer kuleje zwyczajnie gramy na innym :)? I po prostu dalsza gra na spuszowanym Unioversum nie ma sensu?Za miesiąc sami będziecie siebie zjadać jakie pasożyty co się wzajemnie zjadają:)Także śmieszki sobie odpuść bo ani to śmieszne a zwyczajnie ż…
-
Brawo, gratuluje starcia. Obrońcy standardowo SZO lub co tam sobie życzy.
-
Zgadłeś, jak to mówią "poniósł mnie melanż". Warto było nawet stracić tą flotę Bez owijania w bawełne agresorowi gratulacje ! A ja na razie ide na urlop. Farmy na razie będą miały spokój na jakiś czas ode mnie, gdyż moja flota nie rdzewiała... Nie wiem czy wrócę ? Znając nałóg do gry to pewnie tak Pozdrawiam was
-
Cytat od cerm3r: „haha dobra beka jakis osiol dostal zloma i placza niezla ilosc pomyj zostala tu wylana na tego pela zylka pekla haha ze uczciwie zrobione starcie chcecie podciagnac pod pusz zalosne albo kasacje konta? hahaha coz za pomys za co niby ? a kto widzial wypowiedz drugiej strony? mamy tu tylko wypowiedz pokrzywdzonego ktory twierdzi ze zagranie bylo ponizej pasa . ale czy to prawda? a wy wszyscy lyklliscie to jak mlody pelikan rybe . odkad ogladam forum tyle nowych nikow na quantumie…
-
Wcześniej nie zdążyłem przeczytać trzeciej strony nim posty zostały skasowane. Nieważne... Luki w prawie bądź w zasadach wykorzystują ci ktorzy mają do tego dostęp. Tak niestety było i będzie. Macie demokracje na wskutek której otrzymujecie tylko wiadomość że uniwersum będzie o parametrach takich i takich itd. Nie wińcie za to operatorów gry że nie otrzymujecie szczegółów głosowania(ilości głosów za i przeciw itp) Nie napiszę jak jesteście traktowani bo dostałbym bana. Oni nie tworzą zasad tej g…
-
Cytat od Arth: „Złodziej i tyle ” Na początku ogame jak się obrońca pozbierał to nikt nie miał pretensji. Takie było ryzyko ataku zawsze na uniach x1. Recki średnio leciały 4-5 minut na własne kordy. Na uni x6 mogą lecieć poniżej jednej minuty. Takie są warunki tego uni i tyle. Atakująca flota leci szybciej ale recki też. Nazywaj mnie jak chcesz. Twoja opinia nie zmienia faktów. Pojęcia Antyrecki i Antyobrona zostały wymyślone na potrzeby wylewania w postach takich żali jak ty i ten poniżej. Cyt…
-
Gratuluje, miałem 18 sek. na ucieczkę ale nie zdążyłem. Zlagowało, brakło dosłownie 1-2 sekund na ostatni klik "wyślij flotę". Coś tam odzyskałem na odbudowę. Zysk i tak masz więc nie narzekaj. Szkoda że późno się zorientowałem i wydałem na recki tylko to co było na planecie, mogłem szybciej przetopić gaussy i plazmy u handlarza to wtedy złom byłby u mnie. Wydałem jakieś 7000-8000 anty na skrócenie czasu budowy zarobionej na ekspedycjach podczas eventu. Więc złodziejstwem za PLN nie można tego n…
-
Nie ciesz się...Jeszcze zobaczymy co to są stare zasady gry i brak obrony na moonie Jedynie powiem tyle że warto było stracić tą małą flotę. Jeszcze mogę atakować wasze puszówki (nie tyczy się gracza Kobra - brak wiedzy). W końcu każdy skończy tak samo. Agresorowi kolejny raz gratulacje. Jeszcze się odegram...:)