Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 251.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 10 MENSA (SOLO & ACS)

gotYaaa - - Starcia Mensa

Z mojej strony wybaczone! Tylko zeby mi to bylo ostatni raz! btw powinienes zrobic 2 listy .. alboo 3 :DD

• TOP 10 MENSA (SOLO & ACS)

gotYaaa - - Starcia Mensa

Jak mogles tak zapomniec o puszmenie, Bogu wszelkiej surowki na unii?:DD?? btw Gut dżob Tomex board.pl.ogame.gameforge.com/i…ight=Valhalla#post8750457

• Eee.. znaczy w ten sposob chcialem wyrazic swoje jakze wysokie zadowolenie powyzszym postem obrazujacym bardzo odlegle dla Nas graczy czasy i motywujacym do dalszych podbojow nieskonczonego i tajemniczego wszechswiata!

• Chyba Cie cycki zapiekły xD Styrtasiespolila, Styrtasiepali_Oddam, StyrtaNieOddam, Antoni Fiflak to tez joo pod tym oryginalnym prosze Pozdro!

• Musze to tu wkleic bo bardziej pasuje MISZCZ e9c189cd5dd15de9563f9208b30f5281.png 280f2f340a62a15079438d7299299ac9.png tenor.gif tenor.gif

• Cytat od Grzybu92: „I po co wyciągać stare brudy? Rozumiem że w ten sposób chcesz nas zrazić do valusia ” xDD Tyyy bo gdzie ja tera pojde po wazelinke jak wsio zamkniete ?:DD Zdazyles zauwazyc ze ja nikogo nie chce zrazic w zadnym nawet najmniejszym stopniu do nikogo.. tylko wklejam wszystko tak jak to naprawde wyglada? Czy 3ba Wam jakiegos szkolenia pojmowania rzeczywistej rzeczywistosci ?:DD

• Cytat od Valhalla: „Wszystkiego najlepszego dla @depesza_1992 wyszło że to prezent urodzinowy. @D1di pozdrowienia od @baton(B.u.S) i dzięki za pożyczkę dexu, bez tego by nie dało rady. ” 6e116ac1fff8715ffa014599ddf7f3ba.png [ciach] To juz nie dwulicowosc tylko jazda naaa yyy 3, 5? Cos jak Wietnam Gratulancje wlotuuu bardzo piekny i @depesza_1992 Wszystkiego Najlepszego tak jak mistrz rzekl ! Pozdro! Moderator Neferet:Screen z wulgaryzmem

• Cytat od iN1kacz: „Koniec końców "Prescot" jak sam napisał, chciał podnieść więcej gsów i uciec wszystkim ale serwer zlagoVal no i nie ucikło : ] ” Tera napewno damy rade :DD gratulancje dziady Widzisz nawet starzy qmple chca Wam namieszac w cyferkach

• Cytat od Valhalla: „@tomex21 @gotYaaa całe szczęście już przywykłem do tego, że część ludzi będzie mnie obrzucać błotem. Pytanie tylko czy skrycie się pod nowym nickiem i złomowanie jest w czymkolwiek lepsze od pokazania, że ja tu jestem. Co więcej każdy z was uważa się za wielokrotnie lepszego, ale każdy też popełnia błędy w tym co robi. Na tym uni działy się różne mniej i bardziej kontrowersyjne rzeczy. Ja nadal uważam, że do tych najbardziej kontrowersyjnych mi daleko. A jak chodzi o dwulicow…

• Cytat od Valhalla: „@gotYaaa Jak ja się ciesze, że humor nic a nic Ci się nie zmienił Jak nic jesteś Kubą Wojewódzkim tego uni. @Leman Obstawiałem, że szybciej padnie pomysł, że to ja stoje za tym ST ” ja to bym sie wstydzil przyznawac nawet ze to ja... xD Zmienilbym nicka i cicho siedzial Ale Ty to Ty zero honoru i dwulicowosc. Raz napierdzielasz na supermegow a za chwile jak kupujesz konto od Sikora to juz spoko ziomy bo beda Cie puszowac? Ja to mam nierowno pod sufitem ale w tym pozytywnym zn…

• i odrazu 2 konta w pakiecie yummy !

• Cytat od Valhalla: „Ale sie rozpisaliście Tyle teorii i dywagacji, Supermegi nie zdradzają kto stoi za kontem, Widelczyki się złoszczą. @Leman Ja też Demigoda obserwowałem i dostałem bana na dzien / dwa przed tym jak planowalem go palić i liczyć tą śmieszną zawracaną stację. I on od czasu do czasu przenosił flote daleko, jak chciał od nas odpocząć. Tak to definitywnie czekał aż wejdziemy sobie w droge. Jeśli tutaj jest prawda, że nie logował się przez tak długi czas to obaj wiemy, że coś się mus…

• Cytat od Drewsik: „Gratulacje steka:) Panowie wowwki jesteście w dużym błędzie tyle tylko Wam napiszę.:) Gratuluję jeszcze raz . ” Ty juz lepiej nic nie pisz :DD

• To moze to dalej drewniany Sikor nie wnikam .. Tyle co on tu wchlonal na lewo to nikt nie wchlonal Wiec nie gratuluje bo smierdzi na odleglosc nawet przez te popierniczone maseczki

• Szkodnik daj znac jak tam siedzisz

• 2f80db3f68ddaa7de960ba377633001e.png To tez nie ? tenor.gif

• Nooo wezcie mu nie wkrecajcie juz bo chopok kaze sie przefarbowac tej rudej co ja mija w drzwiach codziennie, bo wszedzie jakies teorie spiskowe .. :DD

• Cytat od zadra: „@Baton (B.u.S) a czemu BSZO?? tak żle ci było w TRUST??? ” Kolega chyba nie zrozumial skrotu bszo - bardzo szybkiej odbudowy a nieee bardzo szybkiego odejscia alboo bsiooo jak sio mi stad or ewentually bardzo sorry za odejscie I nie tego Batona wywolales. Gratki Leman dobry wlot Przetapiaj na co innego niz pance bo nie dogonie Pozdro!

• Wszyscy wstawiaja wszystko to i ja wstawie cos zeby nie bylo potem, ze ja tez sie nie niepuszuje Nie byle co bo to niezawrocona stacja jest, ktora codziennie byla zawracana I dziekuje Panu X za cyne, bo grzyby zabardzo mnie wciagnely 20200926_143138.jpg Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych youtube.com/watch?v=0qxlmmgPa0k Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antoni Fiflak [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 122.222 Mały transporter 122.222 _______________…

• [ciach] Oczywiscie gratuluje wlotu bardzo fajne cyferki co by nie bylo milego przetopu Moderator Neferet:Obraza