Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 251.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Northwood [SUPERMEG] vs. ValhallaReborn [BRZ] ~ 185409.98% - Top 1 solo
gotYaaa - - Starcia Mensa
PostCytat od Grzybu92: „I po co wyciągać stare brudy? Rozumiem że w ten sposób chcesz nas zrazić do valusia ” xDD Tyyy bo gdzie ja tera pojde po wazelinke jak wsio zamkniete ?:DD Zdazyles zauwazyc ze ja nikogo nie chce zrazic w zadnym nawet najmniejszym stopniu do nikogo.. tylko wklejam wszystko tak jak to naprawde wyglada? Czy 3ba Wam jakiegos szkolenia pojmowania rzeczywistej rzeczywistosci ?:DD
-
Northwood [SUPERMEG] vs. ValhallaReborn [BRZ] ~ 185409.98% - Top 1 solo
PostCytat od Valhalla: „Wszystkiego najlepszego dla @depesza_1992 wyszło że to prezent urodzinowy. @D1di pozdrowienia od @baton(B.u.S) i dzięki za pożyczkę dexu, bez tego by nie dało rady. ” 6e116ac1fff8715ffa014599ddf7f3ba.png [ciach] To juz nie dwulicowosc tylko jazda naaa yyy 3, 5? Cos jak Wietnam Gratulancje wlotuuu bardzo piekny i @depesza_1992 Wszystkiego Najlepszego tak jak mistrz rzekl ! Pozdro! Moderator Neferet:Screen z wulgaryzmem
-
Kazzu [SUICIDE] & kakarotto [SUICIDE] vs. Prescot [SUPERMEG] ~ 11785.79%
PostCytat od iN1kacz: „Koniec końców "Prescot" jak sam napisał, chciał podnieść więcej gsów i uciec wszystkim ale serwer zlagoVal no i nie ucikło : ] ” Tera napewno damy rade :DD gratulancje dziady Widzisz nawet starzy qmple chca Wam namieszac w cyferkach
-
Cytat od Valhalla: „@tomex21 @gotYaaa całe szczęście już przywykłem do tego, że część ludzi będzie mnie obrzucać błotem. Pytanie tylko czy skrycie się pod nowym nickiem i złomowanie jest w czymkolwiek lepsze od pokazania, że ja tu jestem. Co więcej każdy z was uważa się za wielokrotnie lepszego, ale każdy też popełnia błędy w tym co robi. Na tym uni działy się różne mniej i bardziej kontrowersyjne rzeczy. Ja nadal uważam, że do tych najbardziej kontrowersyjnych mi daleko. A jak chodzi o dwulicow…
-
Cytat od Valhalla: „@gotYaaa Jak ja się ciesze, że humor nic a nic Ci się nie zmienił Jak nic jesteś Kubą Wojewódzkim tego uni. @Leman Obstawiałem, że szybciej padnie pomysł, że to ja stoje za tym ST ” ja to bym sie wstydzil przyznawac nawet ze to ja... xD Zmienilbym nicka i cicho siedzial Ale Ty to Ty zero honoru i dwulicowosc. Raz napierdzielasz na supermegow a za chwile jak kupujesz konto od Sikora to juz spoko ziomy bo beda Cie puszowac? Ja to mam nierowno pod sufitem ale w tym pozytywnym zn…
-
Cytat od Valhalla: „Ale sie rozpisaliście Tyle teorii i dywagacji, Supermegi nie zdradzają kto stoi za kontem, Widelczyki się złoszczą. @Leman Ja też Demigoda obserwowałem i dostałem bana na dzien / dwa przed tym jak planowalem go palić i liczyć tą śmieszną zawracaną stację. I on od czasu do czasu przenosił flote daleko, jak chciał od nas odpocząć. Tak to definitywnie czekał aż wejdziemy sobie w droge. Jeśli tutaj jest prawda, że nie logował się przez tak długi czas to obaj wiemy, że coś się mus…
-
Cytat od zadra: „@Baton (B.u.S) a czemu BSZO?? tak żle ci było w TRUST??? ” Kolega chyba nie zrozumial skrotu bszo - bardzo szybkiej odbudowy a nieee bardzo szybkiego odejscia alboo bsiooo jak sio mi stad or ewentually bardzo sorry za odejscie I nie tego Batona wywolales. Gratki Leman dobry wlot Przetapiaj na co innego niz pance bo nie dogonie Pozdro!
-
Wszyscy wstawiaja wszystko to i ja wstawie cos zeby nie bylo potem, ze ja tez sie nie niepuszuje Nie byle co bo to niezawrocona stacja jest, ktora codziennie byla zawracana I dziekuje Panu X za cyne, bo grzyby zabardzo mnie wciagnely 20200926_143138.jpg Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych youtube.com/watch?v=0qxlmmgPa0k Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antoni Fiflak [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 122.222 Mały transporter 122.222 _______________…
-
[ciach] Oczywiscie gratuluje wlotu bardzo fajne cyferki co by nie bylo milego przetopu Moderator Neferet:Obraza