Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-132 z 132.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam. Przyleciała flota z fs, teleport i zlot na planetę. Tak to jest, jak się nie pilnuje lotu. Mam nadzieje, że następnym razem już się panu po moich satelitach latać nie zechce. Pozdrawiam: buddy, dostawców dexu i Natalię. Tadam: Dnia 04-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klaus [AIKIDO] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Niszczyciel 930 _________________________________________ Obrońca TakSobieKlikam ___________________________…
-
Badi [WSNR] & Wujo [WSNR] vs. za2dychy 6239.98% i Wujo [WSNR] vs. za2dychy 783.3%
TACO - - Starcia Wezn
PostJakim trzeba być hipokrytą, żeby komuś wciskać że starcie to push, a samemu wisieć na banie za... no właśnie. Ładny procent. Nawet jak za przelew. Jeśli Wujo faktycznie odpoczywa za bash, to nawet gratulacje się należą. Szkoda, będzie mi brakować jego porannych skanów. Pozdro.
-
Siema. Wrzucam na prośbę Cupida. Od Cupida: pozdro dla soja, wszystkich znajomych i dostawcow oktanow (Vendetta czekam na twoje cysterny ropy ) i buddy Elo! Dnia 20-12-2017 11:52:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Cupid [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 18.986 Okręt wojenny 1.435 Pancernik 1.094 Krążownik 1.124 _________________________________________ Obrońca KRISBOL [Red] ________________________________________________ Duży transp…
-
Witam w końcu po długiej przerwie. Mam nadzieje, że tym razem będzie częściej. Starcie nie ma wielkiej historii, poza tym, że wczoraj obrońca uciekł. Dziś już nie dał rady. Polecam kupić lepszy budzik. Udało mu się za to wywiosłować ze 150 recków, ale ja tam nie płaczę. Pozdrawiam czarnego, który się odbudowuje i Covala, nowy nabytek. PS. Trapstar, wiem że dasz minusa. Nie rusza mnie to. Dnia 10-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor TakSobieKlikam [HUNTERS] ___________…