Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-186 z 186.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Acek & Kanade are back Powrót do starych dobrych czasów...udało mi się przekonać Kanade żeby zaczął spawać flotę...jeszcze tylko Eltar zacznie i wrócą dobre Izarowe czasy Co do samego starcia to bez większych finezji, skan, lot, kaboom. Obrońca zalogował się po starciu i antyreckami niestety wywiosłował 76rećów złomu o które z całą pewnością się jeszcze upomnimy :). Razem z dofarmem na 750k sury zysk wyszedł nawet nawet. Kanade lamko dzięki za lot Pozdro dla Seciaków. Do rzeczy. Dnia 12-02-2016 …
-
Witam, Było powitanie na tym uni ACS'em to teraz pora na powitanie solo. Pech straszny bo na 2gie st, 2gi moon zrobiłem...żeby przy próbach tak wchodziły Pozdro dla Kanade, Eltara oraz Seciaków. Do rzeczy. Dnia 11-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Acetonitryl [SET] ________________________________________________ Mały transporter 79 Lekki myśliwiec 146 Krążownik 67 Okręt wojenny 38 _________________________________________ Obrońca Hrabia Dooku [VETO AKA] __________…
-
Witam, witam Pora rozpocząć latanie na tym pięknym uni, spory kilkudniowy poślizg na rozpoczęciu był ale już się bawimy i to najważniejsze Cel wypatrzyłem już wczoraj ale nie miałem wystarczającej ilości floty i reców żeby jakoś na tym wyjść bez przetapiania sporej części floty. Na szczęście do zabawy postanowił się przyłączyć BROWAR za co mu bardzo dziękuję Obrońcy SZ.O. bo zdaje się być spoko gościem i bardzo ucieszył się z kuli śmiechuli. Od BROWARa: "ode mnie pozdrow sojusz, buddy i Adasia."…
-
Moim zdaniem zaproponowana konfiguracja uni jest bez sensu. Prędkość flot powinna być co najmniej 2x. Tłumaczenie prędkości 1x tym że takie uni jest dla osób nowych jest dość śmieszne szczególnie, że chcecie dorzucić debris z obrony. Przeciętny początkujący gracz nie idzie we flotę tylko spokojnie sobie klepie eko i bunkruje się a debris z obrony tylko zachęci do latania na takie początkujące właśnie osoby. Dodatkowo uważam, że w dzisiejszych - godnych pożałowania czasach antymaterii flociarze j…