Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 137.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• eloo , powoli zaczynam się przyzwyczajać ........ także przedstawiam kolejne pushe .. kolejne skupione konta itp itd ;).. ale bez tej gówniarzerii typu gracz truskawkowy który nigdy nic sobą nie pokazał ani nie osiągnął tutaj nie było by tego ogame ! bo kogo byśmy farmili ! pozdro Dnia 24-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Zdrajcy Set [SET…

• Siemanko! flota wyskanowana już hohoho ale zapomniana .. obrońca długie fsy robił wczoraj przypomniał mi o niej sojusznik z WOWWW chciał pozostać anonimowy ;).. już nie wytrzymał w poszukiwaniu kompanów do lotu i napisał pozdro z tego miejsca spoko ziomek ! co najważniejsze ogarnięty .. bez niego to starcie dzisiaj nie miało by miejsca stała ponad 4h wczoraj rano.. lecz niestety lot 90 us przy takiej flocie to dobre ponad 100 kk dexa a mialem 30 .. więc grzecznie czekaliśmy na log obrońcy i co z…

• gerald pod ostatnim st wyjaśniłem ową sytuacje jak tylko jestem w stanie zajrzyj.. i powód na wojne odpowiedni .. niech się cieszy że za takie obrazy jeszcze chodzi o swoich nogach i nie ma pęknietej przegrody noskowej ;)) więc lepiej zostawić to tutaj na polu bitwy pozdrawiam

• Cytat od Broly: „Nic do lumpow nie mam, bo nie znam ich, ale to starcie dedykuje "Hand of God" ” długo nie czekaliśmy na fajerwerki ^ gratki złomowania oby tak dalej ciśniecie !! Broly to że ich nie znasz to akurat wychodzi na twój mega duży + pewnie jeszcze większy niż % z tej walki haha putinowi szo nie zycze, od zawsze Szo robiły mu pushowki

• obrona przeorana lecim dalej. Dnia 23-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 485.100 Ciężki myśliwiec 3.939 Krążownik 38.778 Okręt wojenny 29.900 _________________________________________ Obrońca Owca ________________________________________________ Mały transporter 6.914 Duży transporter 1.699 Lekki myśliwiec 778 Ciężki myśliwiec 542 Okręt wojenny 265 Recykler 100 Sonda szpiegowska 618 Niszcz…

• siema siema Czasy wojny nastały co poskutkowało uzupełnieniem monów w paliwko no i masz.. Akcja pierwsza z niewielu na tym uni dostałem dziwne rw od pewnego pana co skupuje mu dexik i z tego miejsca pozdroooo ziom ! Czas na reakcje dwie i pół minutki z wszystkim .. także refleks jeszcze nie zawodzi.. szybkie liczenie napędów .. floty .. reckow .. , dobrze że tp nie był ciepły okazało się że recki już wpadają 7 minut po starciu więc poleciały prawie wszystkie na pałe .. szybka pilotka całą flota …

• 1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Dzika Banda [D_B] vs [WOWWW] WydlubaneOkoWbiteWwidelec 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: Na dzień 22.02.2020 godz: 10:00 - BRAK 3. Preferowany system liczenia: a) system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: Wojna będzie zakończona, gdy jedna ze stron osiągnie 50000% lub dnia 22.03.2020 godz: 14:00 5. Min…

• dzięki za towarzystwo nie wierzyłem że wpadnie .. pozdro D_B Dnia 21-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Pancernik 26.523 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Mariolka [D_B] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Gargamel ________________________________________________ Duży transporter 807 Lekk…

• nocne fsy :]]]] siemanko! ochłapki ale na paliwko wystarczy Co by nie śmiecić bo już za dużo tych rapków to podkleje w jednym temacie :))) Dnia 21-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 222.222 Krążownik 1.000 Pancernik 1.488 Pathfinder 1.170 _________________________________________ Obrońca Arkan Lore ________________________________________________ Mały transporter 2.003 Duży transporter 3.2…

• oj kolega wyżej ma dużo racji samo starcie ładnee piekny % ubiliście chodź wasza ogotha ciut nie jasna podlicz zyski bo każdy by chętnie zobaczył ile zarobiliście przetapiać na ciężki sprzęt i latać dalej :)) Pozdro..

• Takie tam do podusi pozdro niedowiarki Dnia 20-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Pancernik 23.000 _________________________________________ Obrońca Zdrajcy Set [SET] ________________________________________________ Mały transporter 14.267 Duży transporter 11.714 Lekki myśliwiec 17.440 Ciężki myśliwiec 5.075 Krążownik 2.631 Okręt wojenny 1.307 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 1.879 Sonda szpiegowska 2.266 …

• pushówka mariolci ciśnie i rośnie aż miło patrzeć :))) przecież w pierwszym rw z tego co czytałem też był smród że leżałeś .. ahh zlomuj zlomuj bo niestety te cele są zielone dla nas :DDDD

• siemanko , dawno mnie tu nie było wiem wiem ... rozwalimy te uni ale od tego są stateczki Mariolka w akcji ... normalnie chęci mi odchodzą że znowu trzeba top pobić haha Pozdro D_B Mariolka tak trzymaj i nie zwalniaj tępa ! Dnia 19-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mariolka [D_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 271.680 Ciężki myśliwiec 1.721 Reaper 1.240 Pathfinder 1.024 Krążownik 50.606 Okręt wojenny 12.375 Pancernik 49.451 _______…

• Dobry! jako ten non skill dodający zawsze coś od siebie ! specjalne rw dla mistrza Haracza po krótko.. zawrócone 5 ktorne kolonizuj obilo się też o stacje i zbieraj ale zostało wyklikane co do sekundy.. nawet nie wiem czy zawrócone ale wyklikane a tak poważnie to bfs jak co noc według mnie na uni jest tyle potencjalnych celów że nigdzie nie trzeba skakać , liczyć i pruć się w rw dla kilka % zbijając kilku dniowe zawrócone stacje TOP1 acs do pobicia... Dnia 19-02-2020 --:--:-- następujące floty s…

• Elooo ! a też się wpisze bo akcja spora , badi to że to chyba twoje 2 st na tym uni przy takim top i zyskach jakie przetapiasz dziennie to pozostawie w ciemnej stronie .. może po prostu śmieci nie wklejasz ok szanuje " obrońca znany i mnie chodź miałem o wiele więcej ciekawszych i większy celów żeby szukać mu tej floty która uciekła jak myślicie przed kim na te 3 dni :DDD pisałem o tym w st dzisiaj że wysyłają na 3dni i mysla ze kozaki no i masz co do zawracania flot i ustrzelenia ich są przedzi…

• #trace rachubę to już koniec odliczania To jedno z niewielu starć co dało mi trochę trudu ... lotka w układ nic nie dała przy dobrze pilnowanym koncie niestety .. jedno odswiezenie w nocy i flota lądowała 20 us dalej .. i od tego czasu to już była loteria u obrońcy gdzie spadnie flotka z fsa bo latał stacje miedzy monami .. Afczył max 40-50 minut .. pozniej wracały ekspy i znowu i tak w kółko cały dzień.. Aż do dzisiaj ekspy spadały co 20 minut jedna .. zapaliła mi się lapka i poleciałem , stwie…

• wow .. wiecej nie napsize i to bez klikania antyobrony hehe klep te stateczki klep Holon więcej rozwaggi xD

• Cytat od MareckiGWA: „ Edit. No to Bardok musisz się wstrzymać z obietnicą ” Dla mnie obietnica została spełniona moje recki niczym nie różnią się od recków mariolci do jednej stoczni wszystko leci pilnowałeś się to prawda .. narzekała mariolaa na Ciebie na pw że aż się czytać nie dało ale dopięte.. Szczere Szo.. bo jeszcze czas na moje recki

• Na prośbę krejzolki top 1 przebity poprzeczka postawiona ale do przeskoczenia już jest Pozdro D_B fajnie się lata pod tymi barwami Dnia 17-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mariolka [D_B] ________________________________________________ Krążownik 51.062 Okręt wojenny 13.135 Pancernik 41.949 _________________________________________ Obrońca Dedmen ________________________________________________ Mały transporter 13.000 Duży transporter 1.242 Lekki myśliwiec 73.936 C…