Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 453.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak naprawdę to nie wiem co wpisać odnośnie obrońcy?? Rutyna czy brak wiedzy?? Janki trzeba było zapytać Ravena lub kogoś z Q, że Owce nie wybaczają błędów To chyba Tyle o obrońcy nie będę kopał leżącego. Teraz czas pogratulować Ekipie złomującej Ten kto Was nie zna nie wie jakie niebezpieczeństwo nad nim wisi. Brawo Panowie Brawo Topcie i złomujcie więcej i mocniej BRAWO WY!!!
-
To i ja tu się dopiszę z innej beczki. Jeśli nie mam gracza w Buddy na stałe to nawet jeśli go raz wybronię nie znaczy to, że na niego nie polecę jak zostawi flotę i ja również uprzedzam delikwenta, że to, że go bronię w danej chwili nie daje mu azylu jeśli zostawi flotę samopas. Dodam więcej nie robię tego dla zysku robię to po to aby żaden inny mój "przeciwnik" nie miał możliwości budować się na takim delikwencie. Nawet w soju wiedzą, że jak mnie niema a flo stoi i nie idzie się ze mną skontak…
-
Mistrzu flota była sprawdzana podczas zgłoszenia jak pewnie zauważyłeś po zweryfikowaniu zgłoszenia @Ruda kliknęła polubienie. Każdy z Nas ma sporo surki do przetopienia i uważasz, że będzie ją kisił?? Co Tu dużo pisać i tłumaczyć Twoja flota też urosła znacząco i moja urosła i co w związku z tym?? Masz żal, że dostałeś od sorra i Zapalsky i reszty złoma?? Samopas tak się kończy a płakanie nad rozlanym mlekiem niczego nie zmieni. Nie masz ochoty się bawić zaatakuj członka swojej ekipy zostaniesz…
-
Dzięki za pozdrowienia, dzięki za zabawę bo choć się nie nudziłem od wczoraj sporo się działo przynajmniej nie było zamuły na ogamie. Z drugiej strony cieszę się, że mogłem pomóc bo ja... lubię pomagać. Top na co tam zechcesz i baw się dalej a i jeszcze jedno więcej wiary w końcowy sukces Poszkodowanemu odpoczynku i SzO.
-
Sorro zmieniaj tytuł na TOP1 Ogame pl. x2 będzie ładniej wyglądało Brawo jeszcze raz Panowie Brawo.
-
Nie zaprosili mnie na imprezę u Jasiulka to sam sobie imprezę zrobiłem Pozdro owce, gadulce, buddy znajomi i Ci co chcą być pozdrowieni Ps Szukam jeszcze jednego st do hattrica Dnia 10-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 12.220 Pancernik 151.207 _________________________________________ Obrońca Szubcia ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 4…
-
No to fajnie wyszło Gratki wielkie no cóż wódkę dla wróżbity już możecie mrozić Szkoda, że nie udało się wziąć udziału bo PB było by ładne, ale pomoc też jest ważna. Gratki Wielkie pięknego top1 ACS chyba nie szybko zostanie pobity. Co do obrońcy anty rece zebrały trochę plus dok będzie miał czym latać jak wróci z U. BRAWO MY
-
Dnia 10-03-2019 10:47:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Quaker [W-S] ________________________________________________ Krążownik 2.500 Okręt wojenny 890 Niszczyciel 1.180 Gwiazda Śmierci 7 Pancernik 2.475 Wyrzutnia rakiet 300 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Gladiator81 [B-S] __________________…
-
Urwał nać a ja spałem a tu takie kąski. Graty panowie i pilnujcie flot Mefist0 Szo życzę.
-
Cytat od TheDavid: „Nikomu niczego nie bronię. Jak już to Ty masz problem bo nie podobała Ci się moja opinia. Jeśli tylko na takie walentynki możesz liczyć to nie zrobię FSa. Miej coś z życia. ” Ma takie prawo aby nie podobała mu się Twoja opinia poza tym 500kk zysku to ja nie wiem o co ten problem. Sam bym poleciał i pewnie nie tylko ja. Graty sorro tak jak Rolnik napisał w końcu ruszyłeś zadek Top i rośnij.