Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-337 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje %, pytanie tylko jedno, 3 tyg temu Szymon lata z Wujem w ACSie a za chwile spada jego flota. Szymon nie wiem czy masz swiadomosc ale znany byles tutaj tak samo jak U22 - [ciach]. Nie wiem co tam sie zadzialo, mam nadzieje ze nie byla to ustawka, mimo ze tak wyglada Moderator Neferet:Obraza
-
Polecialem na farme planet, a zaswiecil sie ksiezyc przypadkiem. Dzieki Edol za "pomoc". Pozdrawiam LUMPY i podglaznika Dnia 08-04-2019 23:01:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor LA PUTIN LABAMBA [LUMP] ________________________________________________ Krążownik 938 Okręt wojenny 452 Pancernik 3.269 _________________________________________ Agresor edol [RMP] ________________________________________________ Pancernik 77.777 _________________________________________ Obrońca Miro [F_S…
-
LA PUTIN LABAMBA [LUMP] vs. Agresor Zlo [KIL LUMP] ~ 247.84% Dnia 04-04-2019 03:02:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor LA PUTIN LABAMBA [LUMP] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Lekki myśliwiec 6.471 Ciężki myśliwiec 29 Krążownik 1.113 Okręt wojenny 371 Pancernik 1.214 _________________________________________ Obrońca Agresor Zlo [KIL LUMP] ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 1.072 Statek kolo…
-
Z tego co wywnioskowalem z tych wypocin, to Wasz "lider" jest na urlopie, jak mamy go zezlomowac? Warunek ktorego nie jesteśmy w stanie spełnić. Czy nie oznacza to, że przegraliście właśnie wojne? @wakat
-
Cytat od Agresor Zlo u22: „rysiek13 (oczekuje na zejscie z urlopu) i przystapienie namieszalesz kasacjom mojego sojuszu ...wakat poklepal po plecach dobra robota ...macie to ...i troszke nadrabiam-- a lider to i ider( fajnie wasz chociaz ma500k pkt wiec kiedy zaloguje sie i zagra malo checi tak pisall 2 miechy temu ale no..zycze wam no poprostu kontaktu ...z nim i przekaszcie ze pozdrawiamy ” Poproszę kogoś o przetłumaczenie na polski.
-
Potwierdzam, Z A N Y. Podglaznik zastepca lidera.
-
Fabiano dolaczyl swoje sondy do pilota juz o godzinie 22-23, wiec starcie nie liczy sie do wojny, ktos musialby sprawdzic w logach jak to dokladnie bylo. Gratulacje WSNR oraz Waszym przydupasom. Odbudowa bedzie jak zejdzie urlop.
-
graty akcji, pozdrowienia dla I am legend za fake info dla Fabiana !
-
Graty, wyszlo dobrze, dex na turbo bedzie, szkoda ze nie ogarnalem jeszcze drugiego moona, BerN, Narimor odebral to po co wczoraj lecial Podsumowanie organizacji akcji: [ciach] SZO Moderator Neferet:Link z wulgaryzmami
-
Powrot do gry po 15 latach, czasami jeszcze cos mi sie uda Flota zlapana na fali, FS 5-dniowy, nic szczegolnego ale cieszy. Stosunek 5:1 musial zostac zachowany wiec zysk nie imponuje, ale satysfakcja jest SzO obroncy. Pozdrawiam Tosie i Zeala aka MowMiPaniczu Oraz oczywiscie moje multikonta ! Dnia 01-03-2019 20:58:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor LA PUTIN LABAMBA ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15.001 Bombowiec 786 Krążownik 11.006 Okręt wojenn…
-
Jezeli mialbys odrobine rozumu to wydedukowalbys skad taka nazwa sojuszu a nie inna. Zaczalem grac z kolegami z pracy, ja gralem sporo z 15lat temu, oni po raz pierwszy. Koledzy nie mogli/nie chcieli poswiecac tyle czasu na gre stad tez urlopy. Rzeczywiscie wszystkie konta sa zarzadzane przeze mnie tak, ze mowie chlopakom odpalac konta i rakietujemy typa Nawet nie wiesz jakim miodem na me uszy jest wasz placz ze mutlikonta mam (4 ? ) Swoja droga, pierwszego dnia uni wszystko zgloszone do support…