Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Zbawiciel: „do tego "sojuszu" J_U_Z jest tak łatwo wejsć, a statusy online są dostępne dla każdego nowego. Więc wbicie tam multikontem PN jest bajeczne proste... Reszty mowic nie muszę. Szkoda tego sojuszu J_u_z. Bo albo kolesie grają miesiąc i nie kumają gra, albo to kolejny sojusz ( przykładem jest HQ), który jest stworzony pod pseudo ST Ta gra jest tak głupia że aż śmieszna ” O patrz, wiele osób by powiedziało to samo o Tobie Informatora warto może docenić jakąś paczuszka Poluj dalej…
-
291
-
Cytat od Ruda: „Lista uniwersów, które zostaną otwarte w piątek 17.12.2020r. : BR Ekonomia x8, Flota x1, Badania x16, 50% DF, 5 Galaktyk, 0.5 współczynnik zużycia deuteru, +25 pól, Ładowność sond szpiegowskich, BRAK ACS, Kategoria: flotowe CZ Ekonomia x4, Flota x4, Badania x8, 70% DF, 0.8 współczynnik zużycia deuteru, Kategoria: zrównoważone. DE Ekonomia x5, Flota x2, Badania x10, 60% DF, 5 Galaktyk, 0.7 współczynnik zużycia deuteru, +25 pól, Kategoria: górnicze EN Ekonomia x6, Flota x2, Badania…
-
youtube.com/watch?v=CUYqmWiyFp8
-
Cytat od Beljal: „@Usagi Tak trochę nie rozumiem ” Nie przejmuj się! Już tłumaczę. Gość zaproponował aby podzielili się na drużyny i powalczyli sobie między sobą, jeżeli jest im nudno. Chociażby tak jak jest to robione w S&D. Mam nadzieję że pomogłem
-
Neil Anblomee [WINTER] vs. Agent Brown (asherl) [WarriorS] ~ 2 860 655.32% - TOP1 SOLO OGAME.PL X2
PostNo nie powiem, sztywniutko. Zysk większy niż nie jeden gracz ma pkt na swoim koncie.
-
Cytat od Agresor Zlo u22: „Cin Dejavu mówi.... zaś zgasił światło ;-D statkiem nie płynął ....towar mocny [ciach] nalimora pytona upośledzonego po prostu wysłać [ciach] ... ostro M zapomniał chyba Sz.o ” Ja nie wiem ale przez ten szyfr może ktoś tak naprawdę wzywa pomocy? A tak co do starcia to zysk naprawdę kosmiczny
-
Usunęło mi się konto.
nowynick - - DiD Galatea
PostJezeli wydałeś cała anty która była zakupiona to niestety nie byłeś w trybie "ochronnym".
-
Cytat od john malkowitz007: „Witam Gratulacje dla Administracji OGame PL za zorganizowanie Ankiety Zgloszono rekordowa ilosc kandydatow , az 6 ! Zgodnie z Regulaminem !!! glosami znajomych i kolesi z OGame PL wybrano " Najlepszego" Gracza Uni 68 Ja nie mam Znajomych i kolesi na Ogame PL , gralem i gram tylko na Uni68 Dzieki za zgloszenie mojej kandydatury oraz za wszystkie glosy oddane na mnie , grubo ponad polowe glosujacych nie znam , graja na innych Uniach Teraz nastapi weryfikacja glosow , w…
-
Haha no nieźle. Nie kibicuje zbytnio tu nikomu, ale sytuacja dość zabawna Bawcie się dalej.
-
Starcie było raptem 1,5h temu to ile Ty czasu dałeś agresorom na wstawienie? Zakładając oczywiście że jesteś obrońca. Ps. Taka strata to nie strata!
-
Cytat od Avinashi: „kiedys wystarczylo nie logowac sie 1d by miec sure x2, a 2d by miec x3 lub nawet 4. Potem to zepsuli i przez jakis czas nie dublowalo wydobycia ale kolejna aktualizacja spowodowala ze znow surowce sie mnoza. Tym razem jednak jest to loteria, ale faktycznie jak wylogowuje z gry do lobby i nie koniecznie musi cos wrocic w tym czasie to mnozy surowce kazdorazowo ” Moze nie loteria, tylko kwestią czasu jest kiedy ktoś ogarnie co to powoduje żeby móc to wywoływać