Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od advs: „raczej na zakończenie starego, tylko 2 miejsca do dołu spadłem, troche to śmieszne bo nie miałem nawet 10% twojej floty, więc bronić się nie dało, dobry zysk i tyle, flotę znalazłem raz znajdę i drugi i trzeci itd.. Pozdrawiam Agnieszkę ” Jasne chłopaku tak sobie to tłumacz 10 razy na miesiąc 2 miejsca w dol to bedzie jakies 20 Dla Damy mojego serca gratulacje w Nowym Roku
Dzieki za dedy jestem zszokowany graty a na marginesie powiem Ci ze pies je...bal pusherow , takie czasy ze najlepszy znajomy by Cie za dyszkę sprzedał
Cytat od Sorsee: „Krecik, zastanów się nad tym co piszesz. Wszędzie te bluźnierstwa, to jest okropne. ” cóż mam Ci napisać przeczytaj post kilka razy ale tak dogłębnie i nick obrońcy prawdę Ci powie okropne jest tylko to , że Józef jako ojciec nic nie pisze
Panowie luzik po co sie spinac ja juz przygotowany na Wasze skany ale ponizej jakiejs kwoty nie schodze bo wydatki swoje mam tyle kont wszedzie anty z bootem na legalu tez kosztuje wiec mozemy zlicytowac moje konto ale od 600
Cytat od skar: „no prosze to mikolajki na bogato w takim razuie musialy byc no musze przyznac ze rozczarowany jestem bo od paru osob slyszalem ze dobry grajek jest a tu wychodzi jaka jest prawda haha ” Skar cena jest w euro/funt chyba nie uwazasz ze za 2 k zeta bo to by zaniżało średnią cenę w sojuszu ja tylko 600 dałem a surki samej bedzie za 1000 pamietaj nie zlotowki za zeta mozesz kupic TOP 1 albo 2 no teraz i TOP 5 bo na urlopie siedzi wiec pisać kupować i sie pushowac na legalu