Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 351.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gz Bocian tyle temu pisales o oddaniu konta ze myslalem ze juz dawno po robocie a tu taki ladny %cik podsylasz pokonanemu rewanżu jak chęci najdą
-
Gratz pany ladnie sie bawicie beze mnie widze ze masa fajnych %tów padla wiec przynajmniej nudno nie jest
-
Dodam tylko tyle i niech kazdy wyciągnie sobie wnioski SAM (Ukryta treść) Tak dziala discord, chodzi o rangi- mamy dosc mocno rozbudowany system tych rang, wiele osob dostawalo range NFZ glownie w celu "historycznym" aby ta historia sie nie kasowala, ale jak widać jest druga ranga NFZ i ma ona dostep do kolejnych kanalow ktore nie sa przewidziane dla "obcych". Tyle ode mnie, moze gównoburze faktycznie niech sobie wszyscy odpuszcza. Skasuj NFZ z tytułu bo jest to nie lada przeklamanie i napewno b…
-
Nie mozesz mowic ze loty przed 3 jak ja jeszcze gralem konczyly sie fiaskiem bo NIGDY na mnie nie odpaliliscie flot. Pierwsza wersja jaka slyszalem mowila ze od 22 juz nie bylo aktywnosci a byla bo miedzy 23-24 (blizej 24) sam zalogowalem na konto ktore dostalem blisko miesiac temu ktore bylo idlerem bo nie mialem nikogo chetnego aby na nim usiadl a ze akurat dostalem sms w sprawach ogamowych to wszedlem je przekazać ale pierw z ciekawosci sprawdzic czy na moim bylym koncie zostal zdjety urlop- …
-
Przynajmniej po tym uni i calej ryzwalizacji w mniejszych/wiekszych emocjach cos się wkoncu moje nieuki nauczyly mozna sie lubic czy tez nie, szanowac sie wrecz nie należy- to ta zawiść miedzy nami i ta zlosc kazdej ze stron w przeciwnym kierunku napędzała te uni i dawała motywacje do odbudowy flot po wpadkach, jak sam grigor pisal na disco ze cieszyl sie ze starcia bardziej myśląc ze jednak ja dostalem pstryczek gdybysmy sie wszyscy wzajemnie milowali nie byloby takiej motywacji, te wzajemne ob…
-
Konto oddane= konto zezlomowane. Szkoda ze tyle czasu poswieconego na budowe tej floty poszlo w piach, ale taka juz decyzja właściciela, każdy dostał co chciał i prawie wszyscy sa happy
-
Jezeli ktoś jak badi twierdzi ze "konto budowaly 2 osoby ale to 1 konto" to moze wytlumacze w czym lezy problem od strony logicznej bo widze ze panowie z logika na bakier. Jaka przewagę daje gra 2 osob na jednym koncie? A no taka ze gdyby były to 2 konta to polowa starc yanga by nie powstala- musiakby jak zwykly gracz szukac kogos do ACS co opoznia wylot- ogranicza szanse na trafienie celu (logowanie obroncy, ktos lepiej zorganizowany uprzedzi wlot itd) co daje OGROMNA przewage bo dana flota jak…
-
Ej Kamili powiedz mi prosze jedno... Z tego co obserwuje to jestes tu płotka, po co wiec ci ta wiedza? Topki z tego uni z pewnością wiedza czyje konto jest czyje, skoro sa w topce to prosta analiza skanów nie jest im obca. Ty wtopiłes bo zwyczajnie chciałeś sie pochwalic ze sciagasz im moony zeby czuc sie "waznym" tak jak te osly co na galatea wjezdzaja mi w 400 sat. Jezeli pojdziemy Twoim tokiem rozumowania to sam pokazales swoj poziom w tych komentarzach- pierw mowisz ze chciales sie dowiedzie…
-
Po pierwsze to: Sandacz jestes byles i bedziesz skabym graczem juz od fornaxa- to jest fakt wiec smiac sie z graczy nie powinienes Po drugie: Wujo pushowal sie juz na hydrze (tylko nie klam bo nie raz gadalismy o tym lata temu :p) na potęgę takze zagrywki pod tytulem 5 osob na jednym koncie to pryszcz, a tag to Ty szanuj cycku bo moze i pojecie o grze masz ale zagrac uczciwie nie potrafisz, wiele ze swoich "osiągnięć" zdobyles sam wiesz jak i ja tez wiem takze zwyczajnie nie przystoi taka szyder…
-
Na wiecej sprzetu braklo wody bylo sie porozbijac zeby o sobie przypomniec a fakty sa takie: unknown.png wiec jak ktos twierdzi ze nie mamy honoru to sry- punkty sa najbardziej wymierna wartoscia bo to wkoncu punkty honoru :D Dnia 20-10-2019 16:54:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ODDAMmm [NFZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 600.000 Krążownik 40.000 Okręt wojenny 40.000 Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Tytus Pul…
-
Przepraszam obronce za ten wlot, nie wiem co mnie podkusilo... KUPIE DEUTER Dnia 06-10-2019 04:56:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Lucjusz [NFZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 645.173 Krążownik 109.492 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca zxvxv [ZBOWID] ________________________________________________ Duży transporter 1.310 Lekki myśliwiec 2.180 Krążownik 1.805 Okręt wojenny 2.986 Recykler 990 Sonda szpiegowska …
-
Wysyp zbanowanych?
Lucky Gal - - DiD Galatea
PostWiesz.. jest taka zasada rodem z gimnazjum "nie poruchasz sobie bracie gdy ci gownem smierdza gacie" no i panowie koniobijcy dostali po kilka dni odpoczynku za nieudolna probe multi/pushu
-
Biedny dark nameczyl sie na sciaganie moonow obroncy, niestety nie pyklo [ciach] ale co sie odwlecze to wiadomo... do Lucka wkoncu trafi a tak juz powaznie to niefart, obronca stal dlugo dlugo ale jakos nie w kolorki byly mi loty z tele jadac autostrada w tak aktywny na naszym uni dzien jak dzisiaj i zaczekalem na powrot do chatki- niestety tym razem czas zadzialal na moja niekorzysc, obronca zlogowal 4min przed 30 minutowym wlotem i tu znowu pasuje wkleic sojuszowi klasyk [ciach] no ale nie nap…