Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje , nawet Raien pochwalił Dofarmień jakoś mało . Znamekk leciał by do końca nawet jak pchły mu uciekają z surką to drobnicę zbiera w dofarmach.
Rafus , postaw Raiena do pionu, tylko narzeka . Powinien chwalić. Przy kolejnym spotkaniu będzie za karę do Żabki po piwo latał jak tak marudzi. Jak potrafi zrobić STeka co urwie dupę to niech się pochwali
Cytat od znamekk: „eeee to nie sprawiedliwe, ja mam 5h nad morze Eee ” Jeśli masz 5h nad zachodniopomorskie to dolicz sobie jeszcze 2h stania w korku na węźle Kijewo. Zwłaszcza w wekkend. Remont tam zaczęli niestety . Teraz to pociągiem szybciej niż autem , choć s3 i s6 niby ukończone.
St zaliczone , zysk ze złomu jest Podział łupów też uczciwy więc wszyscy zadowoleni chyba poza obrońcą No i Zdobywca ma z tego tylko satysfakcję sądząc po tym co napisał Obrońcy SzO . Co do Rafuska to niech sobie odpoczywa jak musi . Luxtorpedę możesz sam odwiedzić bo pewnie się już odbudował.
Nie zwiał tylko poszedł Pogoda fajna , nad morze ma 1h jazdy , długi weekend , fabrykę piwa ma prawie pod domem Czego więcej do szczęścia potrzeba ? Też bym sobie U zapodał ale szef każe mi do pracy chodzić niestety.
Czuję się zaszczycony atakiem Top1 Nawet nie zauważyłem że mi parę latawców spadło , kolega dał mi linka do tego RW. Tak jak napisałeś to tylko drobniak Odbudowy nie będzie , nie na tym koncie i nie na tym Uni. Tutaj tylko siedzę i patrzę co się dzieje u starych znajomych po rozpadzie U1 , Jeszcze raz gratuluję