Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-136 z 136.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• -Revo -Starship Troopers [S T] -Dokładna ilość jednostek bojowych: 199.735 Statki * Lekki myśliwiec: * 166.694 * Ciężki myśliwiec: * 17 * Krążownik: * 14.002 * Okręt wojenny: * 10.001 * Bombowiec: * 2.000 * Niszczyciel: * 2.000 * Gwiazda Śmierci: * 21 * Pancernik: * 5.000

• Amatorski SaD na Fenrir

Revo - - DiD Fenrir

Jeśli nie będzie latania po satkach to mogę dorzucić te moje kilka stateczków

• Graty, @Bunny wakacje może jakiś urlop? Dałbyś innym coś trafić

• Graty, procent zacny, coś czuję że moja kolej jest coraz bliżej muszę szybciej przetapiać w eko

• Przetopu nie będzie odbudowa tego co spadło reszta na nadprzestrzenny, wypadało by wkoncu ogarnąć turbo recki bo już chyba wszyscy mają

• Witam ponownie pewny pan latał sobie stacje już bardzo długi czas, wczoraj postanowiłem spróbować go wyklikać ale wiadomo jak to jest grając tylko mobilnie Szukanie osoby która dołączy się do klikania i jak widać coś z tego wyszlo. Wielkie brawa Relentless One za ustawienie pilota oraz zgranie zbiórki. Revo Pozdro dla całego ST buddy oraz znajomych Relentless One Dzięki za zapro. Pozdrowienia dla Gumisiow i tych, którzy jeszcze walczą. Fenrir is not dead! Dnia 13-07-2019 06:27:10 następujące fl…

• @Capitan Cupid ze względu na powolne umieranie fenrir, przetop będzie cały czas lecz już floty na eko

• Witam kolejny raz Na początek chciałbym pozdrowić @Caracas jak obiecałem wspomnieć przy kolejnym rw szczęścia w normalnym życiu lub na innym uni. Pozdro dla @Lucki oraz @Roland1986 za zakłady czy leci na 90 czy na 100% . Wspomnę też o @Huwiszka jeśli się nie pomyliłem z nazwą forum a nazwą gry czyli Rolnika za ostatnią kontrę w której na szczęście dla mnie brakło paliwa, życzę odbudowy po odpoczynku na urlopie. Standardowo obrońcy SzO. Teraz do rzeczy, wiedziałem że kolega lata sporą flotą po i…

• Graty wlotu, bunkier nie dla zysku tylko dla zasady

• Gratulacje pierwszy raz widzę MOSSAD po tej lepszej stronie przetapiaj na kolejne latajki

• Aktywka na moonie skan czekanie na powrót FS, TP i atak bez finezji ale jest. Pozdro dla całego [S T] , buddy oraz odbiorców Dex Dnia 24-06-2019 18:06:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Revo [S T] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 150.221 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca no i klops [MOSSAD] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 2.25…

• Graty wlotu. Dobry zysk jak na oranie bunkra

• Ponad dwa tygodnie obserwacji, FS głównie na 24h. Lot w ciemno, flota wróciła 30min wcześniej niż się spodziewałem ale się udało Pozdro dla całego [ST] Dnia 10-06-2019 20:41:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Revo [S T] ________________________________________________ Mały transporter 30.001 Lekki myśliwiec 50.000 Okręt wojenny 3.000 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca kucyk ________________________________________________ Mały transporter 4.942 Duż…

• (Ukryta treść) Pozdro dla całego [S T] oraz znajomych z uni Podejście już nw które do tego gracza ale wkoncu udane, co tu dużo pisać flota zostawiona na planecie życzę szybkiej odbudowy Podpinam tu dzisiejsze starcie gdyż minimalnie pod progiem Dnia 15-05-2019 03:33:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Revo [S T] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 22.109 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 2.195 Bombowiec 900 Niszczyciel 1.210 Pancernik 3.000 Ciężki myśliwie…

• Dnia 13-05-2019 14:39:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Revo [S T] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.294 Ciężki myśliwiec 20 Okręt wojenny 2.200 Bombowiec 900 Niszczyciel 500 Pancernik 2.700 _________________________________________ Obrońca Kinia [MOSSAD] ________________________________________________ Mały transporter 16 Duży transporter 3.481 Okręt wojenny 2.100 Recykler 400 Bombowiec 1.045 Niszczyciel 110 Pancernik 100 _____________________…