Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ja to myślałem, że na tym unii to ludzie tylko od banów padają a tu taka niespodzianka Ogólnie rw takie sobie, straty duże % mały, ale chociaż nuta spoko. Posłuchałem więc pogratuluję - gratulacje Obrońcy SzO.
Cytat od pudel: „Loog odpocznij napij się i wracaj ” Dokładnie 512% to jakieś 13 butelek wódki, więc jutro ściągasz urlop i wracasz do gry Przy obronie niestety pomóc nie mogłem, ale z chęcią pomogę w odbudowie. Agresorowi gratulacje bo % jak i zysk super, chociaż ten ostatni mógłby być lepszy gdyby nie pewien złodziejaszek, który jeszcze się tym bezczelnie chwali na forum... Pozdrawiam.
Dzięki za pozdrowienie, gdyby nie te bombowce to byś nie dał rady więc podziękowania jak najbardziej się należą Bombowce już masz a latałeś kiedyś satelitami ? Spróbuj ! Gratulacje, obrońcy Szo.
Ja tam i tak nic z tego nie rozumiem, ale jakiś zyska tam masz więc pogratuluję żeby Ci smutno nie było, a obrońcy/obrońcom/atakującym/zatrzymującym Szo.
Dzięki i spoko, pewnie się to jeszcze dopracuje, kiedyś, może, gdzieś :D. Gratulacje. Zysk fajny, szkoda tylko że zabrakło tych 2000 gsów, nie wróć 3 lmów żeby się przebić, no ale następnym razem pewnie się uda Obrońcy Szo.