Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 981-1,000 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nowa Misja w zakładce "flota"
Truck driver - - Gra
PostOd zamykania tematow jest moderator a nie Ty i rzeczywiscie jestem kierowca ciezarowki a w sumie potocznie mowiac kierowca tira wiec ten cudzyslow ktory dajesz jest zbedny gram eko, jestem online prawie non stop. Mam raptem 60k dt i troszeczke tylko flotki bojowej do malych farmingow wiec Twoja ocena co do mojej osoby i stylu gry jest chybiona jak caly Twoj pomysl opisany wyzej
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od Tronar: „Jakbyś przeczytał od początku do końca to może byś przynajmiej wysilił się na słowa krytyki, a takie teksty Truck Driver to są tu nie na miejscu ” Wysililem sie po napisaniu posta pod Twoim adresem i przeczytalem caly temat co mam krytykowac skoro inni juz to zrobili Twoj pomysl ma na celu zastapienie urlopu a flociarze majacy potezne floty jak maja przepalac dziesiatki milionow dexu na fs-y to wola oszczedzic i wlasnie wykorzystac opcje urlopu zamiast ukrywac flote nie bede si…
-
Truck driver - - Gra
Post@Tronar przeczytalem moze ze dwa Twoje posty od poczatku tego tematu... Dobra rada. Zmien swojego dilera albo bierz polowe tego co bierzesz
-
Cytat od Vendetta: „Właściwe Pytanie w właściwym miejscu haha To ja Ci powiem tak jak zobaczysz te przekręty na Quantum to będziesz wiedział po co Oni są. Z resztą Oni temat rzeka nie widzisz tego co robią ? Usuwają tickety , banują , rzucają warnami Ty wiesz ile to kosztuje czasu i energii .... gdzie srednia graczy aktywnych na serwerze to 290 xd ” Na Quantum nie gram haha wole swoje stare poczciwe draco
-
Cytat od ciap: „Jak wyobrażasz sobie zachęcanie do gry na starych uni? ” Odpowiem tylko na to pytanie. Zacheta do gry na nowym uni jest bark konkurencji i mozliwosc "wybicia sie" sie na tle innych graczy za pomoca antymaterii. Mozna by np. dawac jakies specjalne bonusy nowym graczom podejmujacym gre na starych uniwersach, zeby mieli jakis latwiejszy start na tych starych uniach
-
Cytat od Vendetta: „Ty i tak nic nie robisz .... wy nic nie robicie. ” Taka prawda. @ciap bez obrazy ale jako team nie robicie doslownie nic aby zachecic nowych graczy do gry na starych uniach. Najlatwiejsza opcja to tylko otworzyc nowy serwer i liczyc kase z noobow, ktorzy kupia anty by choc na chwile byc top 1 na uni a potem co sie dzieje z takimi noobkami i nowymi uniami to kazdy wie. Sytuacja za kazdym razem taka sama ale, zeby cos zmienic na lepsze to ani widu ani slychu.
-
Cytat od sillsill: „Cytat od los chemikos: „Witam flota wyskanowana zaraz po powrocie, z racji ze daleko i kosztownie bo ze zbiorka 1kkk paliwa postanowilem ruszyc lotke w uklad obroncy z nadzieja za sie nie lognie w tym czasie. Po 3h oczekiwania efekt ponizej i ” i ja witamNo tak : cudownie ? podpowiedziec proszę tylko wszystkim jak to sie robi ze skanuje sie flotę i przenosi planetkę i i i..... dolatuje w 3 godziny !!! wszystko razem a i jeszcze czas na prozby do wszystkich i wszystkiego by si…
-
Cytat od Rekonstruktor: „W sumie to mam strasznie mało czasu by grać flotą.Chciałbym pójść full eko ale jednak też mieć mini flotkę co też będę mógł nią na coś wlatywać. ” Nie namawiam do wlasnego stylu gry, zeby zaraz nie bylo, ze ktos sie o to przyczepi. Jednak uwazam, ze optymalnym rozwiazaniem jest budowa konta rozniez pod gre flota. Moze sie nie przydac co prawda ale na pewno nie zaszkodzi. Teraz mozna nie miec czasu ale konto buduje sie latami i ten czas na flote kiedys moze sie znalezc
-
Jesli planujesz rozwoj konta tylko pod eko to te 13 pozycje i ilosc pol na nich powinny wystarczyc. Ale jesli bedziesz chcial kiedys grac flota to lepiej szukaj wiekszych planet na pozycjach 6-8 i nie patrz zbytnio na wydobycie dexu. Zabudujesz sie kopalniami i nie bedziesz mial miejsca na rozbudowe nanitow i stoczni do szybkiego spawania floty jesli znudzi Ci sie eko. Cytat od Starrk: „@Truck driver ale co to ma wspólnego z tym, czy zajmujesz pozycję 6 w układzie slonecznym czy 12? ” Nic nie ma…
-
@Starrk ano zwiazek jest taki, ze jak masz wokol siebie flociarzy, ktorzy chetnie Ci pomoga to potencjalny atakier, ktory Cie dreczy nie pusci gesi bo bedzie sie bal kontry ale o tym pewnie zapomniales a jak ma leciec rakietami po pol godziny to nie kazdemu tak sie chce rakietowac Cytat od Rekonstruktor: „Co powiesz na rozstawienie planet planeta matka losowo zależnie od momentu rejestracji Czyli 1:x:x nie wiadomo jak wyrzuci A cała reszta w ten sposób? 1:100:12 1:300:12 2:100:12 2:300:12 3:100:…
-
@Rekonstruktor jesli flota x2 a eko x5 to tym bardziej bym polecal mocne rozrzucenie planet na dluzsza mete korzystniej na tym wyjdziesz poniewaz nie bedziesz latwym celem do farmienia w przeciwienstwie do typowych gornikow lokujacych swoje planety blisko siebie celem szybkich zwozek surowcow. Gram na x2 flota i eko. Przy takim rozstawieniu planet jak pokazalem, najdluzszy lot dt by zwiezc cala sure z konta w jedno miejsce zajmuje raptem 3h. Oczywiscie mozna marudzic, ze transport liczyc trzeba …
-
Cytat od ciap: „Tak byś miał większy plus? Więc tracisz. ” Poomysl ciapusiu to jest rozstawienie taktyczne gdzie gracze z wysokiego top wbijali mi w uklad lub przenosili gdzies w okolice i niszczyli planety. Poprzenosilem tak by nie mogli sie przeniesc a jedynie musieliby sie kolonizowac by mi dokuczyc samemu przy tym nie tracac. Wiecej wiec chyba zyskalem niz mialbym sie trzymac sztywno koordow i dawac sie farmic?
-
Cytat od ciap: „"A jakieś rozstawienie dla 6 galaktyk?" Teraz galaktyki i układy są zakrzywione. Z 1:1:1 lecisz tak samo długo na 2:1:1 i 6:1:1. Nie ma już to takiego znaczenia gdzie zaczniesz robić planety. ” Zgodze sie z ciap ale dodam, ze jesli chcesz miec jak najwiekszy obszar pod falanga to warto rozstawic planety co 200 ukladow od siebie. Wtedy falange budujesz do 10 poziomu i masz praktycznie prawie cala galaktyke pod obserwacja. Cytat od Starrk: „@Truck driver "nie narzekasz", ale przyzn…