Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 103.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No to pierdyklo porządnie na Q. Kosmiczny zysk i %.
-
Pozdro dla soja i mohera. Małe ale zawsze coś Dnia 04-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuciapa [BP corp] ________________________________________________ Okręt wojenny 200.000 _________________________________________ Obrońca anderson [HEX] ________________________________________________ Duży transporter 70.000 Wyrzutnia rakiet 72 Lekkie działo laserowe 36 _________________________________________ Po bitwie... Agresor kuciapa [BP corp] ___________________________…
-
@Ser Presidente jak bym spędzał tyle czasu co on przed klawiatura to byłbym może nawet i lepszy. Skoro jest taki dobry niech śrubuje sił na ULibra i po złomuje topki
-
Cytat od DrZgon: „A czego ja mam gratulować ? Tego że piszesz głupoty ? Ja od 2 miesiecy śpię, spędzam czas z rodziną, realizuje się zawodowo i nie mam kontaktu z żadnym serwerem na ogame smile.png Bawcie się, jeśli was to jeszcze bawi... ” Jasne a świstak siedzi i zawija je w te sreberka totalnie zlamiles i się ośmieszyłeś a teraz zganiasz na ojca, brata twojej babci że to on gra. Realizujesz się zawodowo? . A no tak przecież lasy już otwarli Oby sojusz Eko dalej ci pokazywał jaki ty beznadziej…
-
Brawo panowie za ustrzelenie tego... Taki kozak z niego a wtopił Podczas farmienia miłego przetopu a temu komuś z top1 dalszych wpadek bo napewno nastąpią
-
Brawo za wymierzenie słusznej kary za takie chamskie podejście. Miłego przetopu panowie
-
Zobaczyłem u Pani minutki na moonie ale na matce się paliło na czerwono. Ostatnio też miałem taką sytuację i mi przeszło koło nosa na 2 min przed wlotem bo czekałem az akta znikną a było by dużo lepiej. Tym razem odrazu wystartowałem a efekt poniżej. Szału nima ale zawsze coś. Pani Beatce szczere Pozdro dla soja a w szczególności dla mojego senseja Dnia 25-03-2020 20:32:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuciapa [BP corp] ________________________________________________ Okręt woj…
-
I ja znalazłem swoją ekspedycje Pozdro dla soja Dnia 19-03-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuciapa [BP corp] ________________________________________________ Krążownik 32.388 Okręt wojenny 87.291 _________________________________________ Obrońca ANDREWVLAD ________________________________________________ Duży transporter 11.418 Recykler 1 Crawler 7 Wyrzutnia rakiet 126.638 Lekkie działo laserowe 6.853 Ciężkie działo laserowe 929 Wyrzutnia plazmy 969 Mała powłoka ochronna 1 D…
-
Graty wlotu. Obrońca latał po statkach dla 1kk zysku