Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-28 z 28.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Sacharov: „Według pomysłodawcy/pomysłodawców zmian w urlopie moje konto, na które wróciłem prawie po 2 latach przerwy (a znajomy po jeszcze dłuższej) zostałoby: a/ przeorane do zera jeśli wyłączony zostałby urlop "bo przecież nie wróci to niech będzie darmowym źródłem surowców dla innych" - przy 2.5kk punktach gdzie 3/4 to ekonomia+badania to dużej straty bym nie zanotował, ot może z tydzień odbudowy DT i jakiejś obrony (szczególnie na 5x), ale ciekawe jakby ktoś chciał wrócić na swoje …
-
WinterIsComing [Winter] 103 465,79% vs 29 249,98% BOSS [BOSS] Zakończona
Nowyyy - - Wojny Zibal
PostNo to WINTE przejechalo sie po BOSS i nawet honorowego RW nie ma no nie dobrze a na poczatku wygladalo ze podejmuja rekawice
-
problemem jest to ze np ja zaczalem 4 dni temu grac na quantum, aktualnie mam 100k pkt i nie mam podjazdu do nikogo kto gra te 4-8lat bo chocby czas na to nie pozwala, o ile sure mozesz zdobyc bez placenia (idlerzy) to bariery czasu nie przeskoczysz a na uni jest masa kont na urlopach, konta w top 100 sa idlerami itd... powinien byc jakis system przejmowania tych kont, wiadomo ze juz nie wroca po tych np 400 dniach jako idler wiec czemu maja sztucznie napedzac statystyke (3k graczy a logujac sie…
-
youtube.com/watch?v=Ct6BUPvE2sM
-
Cytat od wivv: „Moglibyście zrobić takie specjalne uni na którym można spokojnie budować eko bez fsów. Wielu ludzi odchodzi z gry, bo po prostu im się nie chce dostosowywać życia pod ogame. Jak sobie pomyślę, że w późniejszym etapie gry jakbym chciał przewozić 1 miliard surowców czyli 40k dt, no to taką flotę mimo wszystko trzeba pilnować mimo że jest się tylko górnikiem. Na początku gry jak się zarejestrowałem parę dni temu na x7, teraz mam 30k pkt i jest wszystko fajnie. Farmię sobie idlerów, …
-
Osoby nowe i początkujące
Nowyyy - - DiD Quantum
PostŁącze sięw bólu początkowej fazy gry, nick nowy Zacząłem wczoraj i mam zamiar zostać dluzej- uni wymarłe więc więcej idlerkow dla mnie, na wyścig szczurów i portfeli jestem już za stary