Recent Activities
-
Tadzio Norek -
Liked Skibix’s post in the thread 14# Mystery [EXP] vs. Fiat Multipla [SHGV8] ~ 172703.04% ---> Dla Mystery.
Like (Post)Quote from SKAMI: “Widok gracza sojuszu SHGV8 w reckach cieszy. Po tym jak dołączyli do 3 wojen żeby ominąć bash i po tym jak wypłakali u Wakata naszą przegraną nie mam do nich szacunku. A Fiat Multipla już nie jest w SHGV8. Lepiej wyrzucić… -
Qnick -
Replied to the thread NoName czyli przykład jak nie grać w Ogame.
PostAle atak innego gracza nie blokuje możliwości załączenia urlopu... -
Selene -
Liked -hetevox-’s post in the thread Ragnar [P N] & kruchy [P N] vs. Krassus ~ 7231.26%.
Like (Post)Oho, Kromak chyba znalazł passy do kolejnego konta. Co nie, @Kamikazze_?Gratki Panowie. Kruchy tylko coś mało pancerną sondę miałeś
życzę kolejnych!
-
Selene -
Liked The Pawelec’s post in the thread Ragnar [P N] & kruchy [P N] vs. Krassus ~ 7231.26%.
Like (Post)pn4life.jpg Pozdrawiam sojusz PN i znajomych…Dzięki Kruchy za asystę
Dnia 25-02-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ragnar [P N] ________________________________________________ Pancernik 99.000
-
Aga -
Liked Ogni’s post in the thread Miszel [GoT] vs. Bugacs ~ 17891.76%.
Like (Post)Dobry wieczór. Obrońca pożegnał się i zakończył kariere na uni, więc przynajmniej z małym hukiem pomogłem. SzO nie będzie, szacunek za decyzje i powodzenia…unknown.png Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych
youtube.com/watch?v=7r6A_Sl9sIc
-
Aga -
Liked szturman’s post in the thread SZTURMAN [GoT] vs. Craft ~ 2125.75%.
Like (Post)Witam Małe ale się mieści…Pozdro dla GoT i znajomych ! GTW ! Dnia 25-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 200.000
-
Aga -
Liked szturman’s post in the thread SZTURMAN [GoT] vs. Craft ~ 4419.05%.
Like (Post)Pozdro GoT !!! Dnia 25-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca Craft… -
Last Samurai -
Replied to the thread to ja [SKY] vs. Robertuse [NWOR] -2427.41%.
PostTroche lamersko ,ale zdarza sieGratki
-
Last Samurai -
Replied to the thread Marta & Ichor [SKY] vs. zbojcerz [GiT] ~ 2008.76%.
PostZbojerzowi wiecej spedzania czasu z dziewczyna niz gryA dla nowego duetu gratulacje , koledzy z sojuszu nie wspieraja to ktos z opozycji musi to zrobic
-
Skibix -
Replied to the thread 14# Mystery [EXP] vs. Fiat Multipla [SHGV8] ~ 172703.04% ---> Dla Mystery.
PostQuote from SKAMI: “Widok gracza sojuszu SHGV8 w reckach cieszy. Po tym jak dołączyli do 3 wojen żeby ominąć bash i po tym jak wypłakali u Wakata naszą przegraną nie mam do nich szacunku. A Fiat Multipla już nie jest w SHGV8. Lepiej wyrzucić… -
-hetevox- -
Replied to the thread Ragnar [P N] & kruchy [P N] vs. Krassus ~ 7231.26%.
PostOho, Kromak chyba znalazł passy do kolejnego konta. Co nie, @Kamikazze_?Gratki Panowie. Kruchy tylko coś mało pancerną sondę miałeś
życzę kolejnych!
-
sheaker -
Replied to the thread pavciosz [Minionki] vs. DERYL ~ 207117.04%.
PostQuote from abraaa: “[...] Topimy dalej konta zaprzyjaźnione. [...] ” Zaskakująca szczerość! Graty starcia, oby surowce poleciały we właściwe miejsce! -
Last Samurai -
Replied to the thread Kapitan Jack Sparrow [RoG] vs. klik ~ 600.06%.
PostO prosze ile juz odrobioneA Ile jeszcze bledow do popelnienia
-
Muniekk -
Replied to the thread Kupię metal: kupie metal za kryształ.
Posta czy max to nie 3-2-1 czyli krs - met 1 - 1,5 ? -
mrovka -
Replied to the thread NoName czyli przykład jak nie grać w Ogame.
PostQuote from Apofis: “Quote from NoName: “do banow ostani ban dostalem uwaga ! za wyslanie 1 GS na niszcz na 11h ” Ale wiesz, że teraz za to są bany? nowe zasady weszły już dawno zdziwiony?dlatego bany
” Jak dobrze pamiętam, kiedyś to była część…
-
Muniekk -
Replied to the thread Nalimko [IRA] vs. Muniekk [ATL] ~ 4483.2%.
PostGraty nalimko, 20 minut za pozno byłem. -
kokon1 -
Replied to the thread [IRA] IRA 14 220,15 % vs [CHAOS_1] CHAOS_1 92 085 %.
PostQuote from Torquemada: “Gratulacje dla przeciwnikow. Moje przypuszczenia sie sprawdzily - sa najlepsi. Reszta sojuszu z tym sie nie zgadza. Mamy wewnetrzny konflikt. Co teraz? ... cdn? @wakat prosze zamknac temat ” Reszta twojego sojuszu ma rację.… -
Last Samurai -
Replied to the thread Spawacz36 [RoG] vs. Mystery Machine [IRA] ~ 2402.15%.
PostMysteremu Sz/o ! Duzo nie stracil, w przeciwienstwie do tego ile agresor moze stracicNawet nie zaazylem,ze cos do mnie piszesz, ja sie nie obrazam, po prostu bronie swoich , takze uwazaj gdzie latasz i jakimi sciezkami podazasz
ja za siebie nie recze
-
pekin -
Replied to the thread Iron Mike [S-S] vs. Lord Kore ~ 617.87%.
PostGratki stejka, Powoli zaczynasz sie rozkrecac, i oto chodzi czekam na nastepne st. -
olszyn4 -
Replied to the thread torino [BoSS] vs. badassboy [Gang] ~ 9258.91%.
PostPięknie Lamko, czekam na większe