Recent Activities
-
NNN -
Replied to the thread Frutek24 [ONI] vs. do oddania [Konie] ~ 23667.34%.
PostGraty wlotu, kilka dniu temu próbowałem szczęścia ale niestety - mi nie wyszłoObrońcy sz/o - szybkiego oddania
-
Kristo RS -
Replied to the thread Kristo RS [REPS] vs. kwiatek5554 [EWa] ~ 27337.16%.
Postgdyby kwiatek nie podzielił , a gdybyś nie uciekł z moona to miałbyś złoma -
Cry -
Replied to the thread #15 Kobra [ZZSS] vs. Bogdan Boner [WTC] ~ 5757.31%.
PostElegancko mordeczko walcz dalejSpawaj Spawaj te pance
-
Frutek24 -
Posted the thread Frutek24 [ONI] vs. do oddania [Konie] ~ 23667.34%.
ThreadSiemano. Pędzą konie po złomie:) Akcja na zapalonej świeczce a to była ściemaa jak to życie pokazuje kłamstwo nie popłaca. Pozdro dla Mordeczek i informatora Frutka!!! Obrońcy SZO podprowadził 28k reca sam nie wiem dlaczego jak do oddania.
Dnia… -
MaRecki -
Replied to the thread Nowe uni - nowe możliwe opcje.
PostChociaż pz z antymaterią może byście dali bo z roku na rok coraz mniej taki event jest włączany. Konfiguracja uni słaba ale powodzenia dla przyszłych graczy Szkoda że bez nagród start tego nowego uni. Reszta serwerów by skorzystała przynajmniej. -
Iron Dragon -
Replied to the thread Hammer [C-B] vs. eMZet87 [KOSMOS] ~ 5466.04%.
Post"Coś zamula"? On jest w tym dziale częściej niż w grzejak quiqid czy jakoś tak, wieczny złom, nie wiem jaki sens jest wgl budować flotę przy takiej grze, lepiej już iść w czyste eko... Poza tym to konto wygląda jak typowa pushówka, typowo…
-
Raien -
Liked AleksSkrobek’s post in the thread aleks [LzB] vs. Gienio [gienio] ~ 4682.48%.
Like (Post). Ciut więcej niż mało wiela Dartom mówisz masz…youtube.com/watch?v=mpNf3ojyjt…mpNf3ojyjtY&start_radio=1 Dnia 17-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________
-
Krol Julian -
Replied to the thread Selene [P N] & Ekonom [P N] vs. kosmek [S.I.] ~ 47076.4%.
PostKurde belenie możliwe szukam i nie znajduję tu wpisu o puschu i innych bzdurach. Zaspał czy zemdlał ???, Hallo. Nie rób im tego zasłużyli.
-
sheaker -
Liked H4mmer’s post in the thread Hammer [C-B] vs. eMZet87 [KOSMOS] ~ 5466.04%.
Like (Post)Emzecik cos zamula ostatnio, historia krotka - skan lot bum…Pozdro Sojek i Buddy KUPIE DEX ! youtube.com/watch?v=dcsArF5lZf…ex=2&ab_channel=Selected. Nuta i jedziem!
Dnia 19-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hammer [C-B
-
Xin -
Posted the thread #34 xin [N_O] vs. BiteFight [Dark] ~ 6416.85%.
Thread#34…SOLO #29 (216.047,23%)ACS #5 (1.422.788,27%) Pozdrawiam sojuszDnia 19-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor xin [N_O] ________________________________________________ Pancernik 100.000 -
KudlatyJoe -
Liked Haflinger’s post in the thread Haflinger [GORNICY] vs. GROM ~ 2249.14%.
Like (Post)Dnia 19-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haflinger [GORNICY] ________________________________________________ Krążownik 88.888 _________________________________________ Obrońca GROM… -
Nerthil -
Liked Strzelec84’s post in the thread Strzelec [CHAOS_1] vs. bubu [9LG] ~ 8888.04% Strzelec [CHAOS_1] vs. Marshal Neutrin [ATL] ~ 8695.83%Strzelec [CHAOS_1] vs. slizg [ATL] ~ 11153.19%.
Like (Post)Miałem nie wstawiać ale przekonał mnie jeden stary dziad Dedykacje dla @MTFAN Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych Dnia 18-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Strzelec [CHAOS_1]… -
Haflinger -
Posted the thread Haflinger [GORNICY] vs. GROM ~ 2249.14%.
ThreadDnia 19-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haflinger [GORNICY] ________________________________________________ Krążownik 88.888 _________________________________________ Obrońca GROM… -
chill -
Liked Aurora Borealis’s post in the thread Wersja 7.x - dyskusja.
Like (Post)@Qwant-holon, zgadzam się w całości. Moim zdaniem, dużo załatwiłoby faktycznie opuszczenie proporcji między złotówką i anty, oraz dodanie suwaka detalicznego, tak jak to robi Wargaming w czołgach (kup 10 000 anty za 2,50 albo 18 000 anty za… -
Master Chief -
Replied to the thread Kristo RS [REPS] vs. kwiatek5554 [EWa] ~ 27337.16%.
PostŚniegowy ma serce z lodu, gdyby kwiatek nie podzielił floty to prawdopodobnie nie zostałoby dla Cb ani okruszka (reguła 6 ataków / dzień). Nie mniej gratuluję i oby nasze drogi się już nie skrzyżowały -
Horyzont_zdarzen -
Liked smoki’s post in the thread Nowe uniwersum Universum Volans (28.01.2021).
Like (Post)Nowe uniwersum o nazwie Volans Zostanie otwarte 28 stycznia 2021 OG_NewServer540.jpgUniversum będzie posiadało następujące parametry: • prędkość ekonomii 5x (produkcja surowców, budowa budynków, stocznie) • prędkość badań 10x • prędkość flot… -
Master Chief -
Liked Kristo RS’s post in the thread Kristo RS [REPS] vs. kwiatek5554 [EWa] ~ 27337.16%.
Like (Post)Kawałek tortu od ŚNIEGOWEGO trafia i do mnieszkoda że nie sam śniegowy
pozdrowienia REPS !
Dnia 19-01-2021 14:42:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kristo RS [REPS] ________________________________________________ Krążownik 76.696… -
Eomures -
Liked Strzelec84’s post in the thread Strzelec [CHAOS_1] vs. bubu [9LG] ~ 8888.04% Strzelec [CHAOS_1] vs. Marshal Neutrin [ATL] ~ 8695.83%Strzelec [CHAOS_1] vs. slizg [ATL] ~ 11153.19%.
Like (Post)Miałem nie wstawiać ale przekonał mnie jeden stary dziad Dedykacje dla @MTFAN Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych Dnia 18-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Strzelec [CHAOS_1]… -
Kristo RS -
Liked Pot4nY’s post in the thread Kristo RS [REPS] vs. kwiatek5554 [EWa] ~ 27337.16%.
Like (Post)Ja "cierpiedolę" co tu napisać?Nawet jako facet takie kwiatki to przyjąłbym z przyjemnością, powtórzę się: prawdziwa Gadzina z Ciebie Kristo, gratuluję