Recent Activities
-
Lucyfer -
Replied to the thread Lucyfer_idzie_po_Was [BOSS] vs. zieno ~ 437791.1%.
PostQuote from KrecikMax: “Quote from Lucyfer: “Lepiej toTy grać zacznij @kielbaska” Chyba sprzedawac statusy ” Będąc u nas w sojuszu, to chyba tylko wam, ale u nas, nie występują lamusy pospolite, co się sprzedają, jak u was
-
Noob Saibot -
Liked m.o.u.s.i.k’s post in the thread TOP1 SOLO Charger SRT [SHGV8] vs. Noob Saibot ~ 113744.99%.
Like (Post)Konkretne uderzenie Obrońca walczył dzielnie na tym uni ale widocznie więcej chciał niż mógł i sie przysneło po nocnych lotach bywa Jesli sa checi to życze odbudowy Agresor pokazuje że jemu rowniez niczego nie brakuje Gratulacje -
Noob Saibot -
Replied to the thread TOP1 SOLO Charger SRT [SHGV8] vs. Noob Saibot ~ 113744.99%.
PostA co to się stałoNa priv już poszły gratulacje, więc wypada też tu dodać parę słów. Noc przed złomem była pracowita i ambicje wzięły górę - tak to się kończy. Zabawa była przednia. Dzięki wszystkim za gre, pozdro dla wszystkich co…
-
Kociak ^^ -
Liked szturman’s post in the thread SZTURMAN [GoT] vs. Boni ~ 8149.08%.
Like (Post)Witam Lot długi bo troche drogi miałem, po drodze świeciły sie pisy ( to konto jeszcze kilka dni temu było w PIS ) Obstawiałem podstawkę bo nie weszły idealnie minuty po skanie ale no nie tym razem…Obrońcy szo bo pogratulował Pozdro dla GoT
-
Kociak ^^ -
Replied to the thread SZTURMAN [GoT] vs. Boni ~ 8149.08%.
PostWidzisz? Jak chcesz to potrafiszGratulacje Łukasz Zysk przyjemny, przetapiaj i szukaj dalej
Obrońcy Sz.O Dziękuję za link. Pozdr. .
-
Ichor -
Replied to the thread bryk [SKY] vs. Wiktor [BOA] ~ 1334.34%.
PostGratuluje starcia. Pięknie się rozkrecasz. Tak, trzymać -
Mad Max Ufop U21 -
Liked psychotic’s post in the thread psychotic [MIST] vs. Buziaczek ~ 2879.06%.
Like (Post)No to witam sojusz i uni.Dnia 19-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor psychotic [MIST] ________________________________________________ Niszczyciel 58.710 Duży transporter 20.000 _________________________________________… -
depesza_1992 -
Liked wakat’s post in the thread WydlubaneOkoWbiteWwidelec [WOWWW] 11973,38% vs SUPER MEGA NAJLEPSZY SOJUSZ [SUPERMEG] 11810,26% - Druga runda.
Like (Post)Uprzejmie informuję, iż jeśli procent za zniszczenie księżyca jest niższy niż próg rw w danej wojnie, to niszczenie takowe nie zlicza się do wyniku wojny. -
Peper_SMT* -
Replied to the thread Agresor Zlo [ TYLKO MY ] & chev [ TYLKO MY ] vs. Forfiter [ FURIA 1 ] >>>> 67600 .82 % +Consul Lagoon [ FedGal ] ~ 8827.32%.
PostFajny wlot do tego Forfitera!Tak się właśnie zastanawiałem po jego spadku, kto go puścił w recki?
Hehe, to chyba teraz mogę spać spokojnie?!
-
Qwant-holon -
Liked Starrk’s post in the thread A co to się stało.
Like (Post)@Bad.Whisky bo elam ładnie wyjaśnił, że 250kk przyrostu dziennego robi zyskując 50kkk złomu z piratów. Przecież to legitne -
Peper_SMT* -
Liked Agresor Zlo u22’s post in the thread Agresor Zlo [ TYLKO MY ] & chev [ TYLKO MY ] vs. Forfiter [ FURIA 1 ] >>>> 67600 .82 % +Consul Lagoon [ FedGal ] ~ 8827.32%.
Like (Post)Witam Allszybkie oglądanie galaktyk przyniosło efekty ..
pozdro Sojusz + dostawcy
Dnia 20-01-2021 12:37:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Okręt… -
Hahohe -
Replied to the thread A co to się stało.
PostAno fakt, śmiesznie to wygląda, jak taki Starrk czy Bad Whisky wypowiadają się o czyjejkolwiek uczciwości. -
19dawid45 -
Liked Bad.Whisky’s post in the thread A co to się stało.
Like (Post)Pytanie , dlaczego elam nie jest tam gdzie jego kumple -tak samo wykorzystywał błąd. -
neo24 -
Replied to the thread Bialy Mis vs. Usagi [G-NEM] ~ 2384.68%.
PostJak chcą to potrafiąBawić tylko grzecznie. Vel spać w nocy walczyć w dzień
.
-
Drewsik -
Liked wakat’s post in the thread WydlubaneOkoWbiteWwidelec [WOWWW] 11973,38% vs SUPER MEGA NAJLEPSZY SOJUSZ [SUPERMEG] 11810,26% - Druga runda.
Like (Post)Uprzejmie informuję, iż jeśli procent za zniszczenie księżyca jest niższy niż próg rw w danej wojnie, to niszczenie takowe nie zlicza się do wyniku wojny. -
MaRecki -
Liked magneto_one’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)Dzień dobry Nie wiem jak inni gracze, Ale ja już się bardzo stęskniłem za Eventem. Dali mi cukierka z tak dobrej partii smakował zacnie chciałbym ponownie się poczestować. Ileż było dodatkowej frajdy zaglądać na Ogame. Poproszę czym… -
Aurora Borealis -
Liked Qwant-holon’s post in the thread Licytator - kto głupszy ten wygrywa.
Like (Post)Temat jest dość prosty. Mało kto zagląda do licytatora ze względu na brak ekonomii w 80% zakupów. Proceder specjalnych kont podbijających cenę o dziesiątki milionów szerzy się niczym wścieklizna w schronisku dla zwierząt w kraju trzeciego… -
Zapalsky -
Liked Forfiter’s post in the thread Zyla [B-S] vs. tomo81 [ORION] ~ 11682.34%.
Like (Post)ale, że jak to milion niszczarek ?!gratki, pozdr
-
wakat -
Replied to the thread WydlubaneOkoWbiteWwidelec [WOWWW] 11973,38% vs SUPER MEGA NAJLEPSZY SOJUSZ [SUPERMEG] 11810,26% - Druga runda.
PostUprzejmie informuję, iż jeśli procent za zniszczenie księżyca jest niższy niż próg rw w danej wojnie, to niszczenie takowe nie zlicza się do wyniku wojny. -
Szara Wilczyca -
Replied to the thread Rekordy ekspedycyjne.
PostWynik ekspedycji [6:311:16]20.01.2021 14:25:44 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby…