Recent Activities
-
I am back -
Replied to the thread Licytator - kto głupszy ten wygrywa.
PostQuote from Qwant-holon: “Każdy ma wybór na co przeznaczy swoje środki i uj ci do tego. A ból dupy że nie stać cie na dopałki za anty bo przecież nie będziesz ich żarł proszę wykładać w innym temacie. ” Poswiecilem kilka lat z zycia by… -
umpa -
Replied to the thread Porozmawiajmy na temat UniFusion.
Postjak będzie miało wyjść uniwersum zaczynające się na "A" będzie fuzja -
Qwant-holon -
PostTo miałem na myśli i o to mi chodzi - to nie jest temat do rozmawiania kasie! Jest to wręcz bezczelne żeby zaglądać komuś do kieszeni, nie nie oczekuję żadnych dowodów, wyciągów z kont bankowych etc, jak się komu żyje dobrze to fajne,… -
Bllizna -
Liked SKAMI’s post in the thread Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Stop Hybrid go V8 [SHGV8] vs [MBG] My Bandito Gangsterito -> 0% vs 3.714%.
Like (Post)SKAMI [MBG] vs. Noob Saibot [LHiP] ~ 204.42%Dnia 24-01-2021 06:31:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SKAMI [MBG] ________________________________________________ Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca… -
..Raven.. -
Liked angelsin’s post in the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
Like (Post)@Neferet uszy do góry, dla niektórych niestety rozmawianie z kimś i normalne - zdrowe relacje są równoznaczne z ustawkami, sprzedawaniem i kolaboracją... niestety po niemal roku wspólnej gry i nie jednej ciekawej akcji (dział top starć nadal… -
Ten Keyra -
Liked Kamikazze_’s post in the thread Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1.
Like (Post)Kromak w ataku czyli tylko nocny bfs . Graty za ubicie sporej floty. Obs z lewymi kontami szybko staniesz na nogiMoże chamsko , taka prawda.
-
I am back -
Liked ^BrzydaI^’s post in the thread Licytator - kto głupszy ten wygrywa.
Like (Post)Quote from Qwant-holon: “Jedni są bogaci w życiu (kasa), a inni w ogame (surowce). Każdy ma wybór na co przeznaczy swoje środki i uj ci do tego. A ból dupy że nie stać cie na dopałki za anty bo przecież nie będziesz ich żarł proszę… -
Warna -
Replied to the thread Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1.
Postzagrzmiało tak mocno, że aż przełamało mojego wewnętrznego lenia i wlazłem na forumDorwać Obsa nie taka łatwa sprawa, ale jak widać każdy popełnia błędy wcześniej czy później, Graty wytrwałości w dążeniu do celu
zarówno % i zysk robią wrażenie,…
-
Asterix. -
Replied to the thread Zapalskyy [B-S] vs. Wiedzmaa [G-Z] ~ 3623.31%.
Post@Zapalsky wrócil do aktywnej gry i składa wszysto po koleiiszkoda że nie mam twojego zapału do latania
gratki kolejnego farmienia i czekam na więcej
-
_mareczekz20 -
Replied to the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
PostDobra, już nie będę taki, zacznę od gratek dla tej która chyba ma największy udział czyli Leiki, masz zdrowie dziewczyno, serio żal tego Twojego "dobranoc" bo stado by było całkiem pokaźnePies z pantoflem też elegancko się dołożyli, równie duże…
-
Asterix. -
Liked Zapalsky’s post in the thread Zapalskyy [B-S] vs. Wiedzmaa [G-Z] ~ 3623.31%.
Like (Post) -
Kromak -
Liked Mallory’s post in the thread Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1.
Like (Post)taka tam ekspedycja sojuszowa dziękuję wszystkim za lot. pozdrawiam sojuszników i znajomych. od Selene: "Dziękuję za zaproszenie do wspólnego lotu, pozdrawiam PN i znajomych i osobna dedykacja ode mnie dla Yes Mana" Z najlepszymi życzeniami… -
grant -
Replied to the thread Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1.
PostGratulacje starcia Panowie %%%%%% robi wrażenie robi też ilość GŚ ustrzelonych przetapiajcie złom na nowe statki i do następnego. Obrończy odbudowy. -
Leia -
Liked angelsin’s post in the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
Like (Post)@Neferet uszy do góry, dla niektórych niestety rozmawianie z kimś i normalne - zdrowe relacje są równoznaczne z ustawkami, sprzedawaniem i kolaboracją... niestety po niemal roku wspólnej gry i nie jednej ciekawej akcji (dział top starć nadal… -
Leia -
Liked Neferet’s post in the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
Like (Post)Gratuluję wam ubicia. Fs codziennie był wysyłany gdzieś indziej, jednak dzisiaj chciałam tam wstawić kolejną kopalnie i szczęście wam bardzo sprzyjało. Nawet to, że wystarczyło jedno niszczenieSzo nie będzie, bo nie mam z kim grać. Do was nie…
-
Leras -
Liked Neferet’s post in the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
Like (Post)Gratuluję wam ubicia. Fs codziennie był wysyłany gdzieś indziej, jednak dzisiaj chciałam tam wstawić kolejną kopalnie i szczęście wam bardzo sprzyjało. Nawet to, że wystarczyło jedno niszczenieSzo nie będzie, bo nie mam z kim grać. Do was nie…
-
Leras -
^BrzydaI^ -
PostQuote from Qwant-holon: “Jedni są bogaci w życiu (kasa), a inni w ogame (surowce). Każdy ma wybór na co przeznaczy swoje środki i uj ci do tego. A ból dupy że nie stać cie na dopałki za anty bo przecież nie będziesz ich żarł proszę… -
zefir -
Liked Mallory’s post in the thread Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1.
Like (Post)taka tam ekspedycja sojuszowa dziękuję wszystkim za lot. pozdrawiam sojuszników i znajomych. od Selene: "Dziękuję za zaproszenie do wspólnego lotu, pozdrawiam PN i znajomych i osobna dedykacja ode mnie dla Yes Mana" Z najlepszymi życzeniami… -
DdavPolaris -
Replied to the thread One Soldier Army [D T] vs. Fazant [N_O] ~ 97.302.44% + 6.741.9%.
PostGratulacje;) Trafić kogoś z N_O to naprawde coś;) Przetapiaj i lataj!Pozdrawiam!