Recent Activities
-
Kresunia -
Liked Ogni’s post in the thread Ogni [GoT] vs. Oddam0004 ~ 4219.34%.
Like (Post)Dobry wieczór. Co prawda wczoraj było robione starcie ale tak wypadło że się zapomniało@un_rest zgarnął danie główne ja podleciałem po jakieś drobniaczki
Pozdrowienia dla GoT i znajomych Obrońcy o ile będą chęci to SzO
Dnia 14-01-2021… -
Ogni -
Posted the thread Ogni [GoT] vs. Miracle [PAC-MAN] ~ 4843.13%.
ThreadDobry wieczór. Cynk lot strzał, całkiem ładnie wyszlo na spokojny wieczórObrońcy SzO
Pozdrowienia dla GoT i znajomych, zwłaszcza dla pewnej dobrej duszy łobuzerskiej
Dnia 15-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor… -
Ogni -
Posted the thread Ogni [GoT] vs. Oddam0004 ~ 4219.34%.
ThreadDobry wieczór. Co prawda wczoraj było robione starcie ale tak wypadło że się zapomniało@un_rest zgarnął danie główne ja podleciałem po jakieś drobniaczki
Pozdrowienia dla GoT i znajomych Obrońcy o ile będą chęci to SzO
Dnia 14-01-2021… -
Wisior -
Replied to the thread KLIMA [P N] vs. sesa [Kukri] ~ 112821.58% PB.
PostQuote from halok: “Quote from Wisior: “Quote from halok: “(...)próby kontrowania (...) ” hue hue hueGraty Klima
Lataj dalej
Pozdrawiam Wisior ” to takie lece ale nie dolatuje mule ” Mówisz nie dolatuje ?
Pozdrawiam Wisior
-
AmstelL -
Liked atas!’s post in the thread TOP 4 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%.
Like (Post)jak gratulowałem na pw tak i pogratuluje tutaj akcja przyznam pierwsza klasaale od dawna sie spodziewałem ze tak to bedzie wyglądało brak czasu na gre + brak sojuszników do podstawki wiec wiele zdziałac tu sie nie dało bede narazie kopał…
-
Zbawiciel -
PostQuote from Haku: “Graty fajnie ze w sojuszu takie st, kto to ten Klima ? dlaczego nie ma własnego konta na forum, wstydzi sie ? czy jakies multi? Wolne konto do zabawy ? Moge ja tez ? ” ja ma faworyta który zasiada to konto. Jak padnie Wielki z PN… -
Zbawiciel -
Post -
BoSkI_WiAtR -
Liked Wisior’s post in the thread KLIMA [P N] vs. sesa [Kukri] ~ 112821.58% PB.
Like (Post)Quote from halok: “(...)próby kontrowania (...) ” hue hue hueGraty Klima
Lataj dalej
Pozdrawiam Wisior
-
Zbawiciel -
Liked halok’s post in the thread KLIMA [P N] vs. sesa [Kukri] ~ 112821.58% PB.
Like (Post)Quote from Wisior: “Quote from halok: “(...)próby kontrowania (...) ” hue hue hueGraty Klima
Lataj dalej
Pozdrawiam Wisior ” to takie lece ale nie dolatuje mule
-
Zbawiciel -
Liked halok’s post in the thread KLIMA [P N] vs. sesa [Kukri] ~ 112821.58% PB.
Like (Post)starcie godne ogromnych braw, jak sam na niego leciałem nie raz to od razu skany tych spod znaku tęczy i próby kontrowania, algido tęczowa daj mi bana :)))))))) -
Zbawiciel -
Liked Haku’s post in the thread KLIMA [P N] vs. sesa [Kukri] ~ 112821.58% PB.
Like (Post)Graty fajnie ze w sojuszu takie st, kto to ten Klima ? dlaczego nie ma własnego konta na forum, wstydzi sie ? czy jakies multi? Wolne konto do zabawy ? Moge ja tez ? -
halok -
PostQuote from Wisior: “Quote from halok: “(...)próby kontrowania (...) ” hue hue hueGraty Klima
Lataj dalej
Pozdrawiam Wisior ” to takie lece ale nie dolatuje mule
-
Darth Sion -
Replied to the thread Dzika Nastolatka [sqn sqad] vs. koszal [BOA] ~ 2609.92% ~ 888.21% ~ 614.12% ~ 1006.42% ~ 675.31%.
PostMiło widzieć hurtem znowu twoje loty Angelo ;)) Gratki, spawaj na wiecej latajek i kolejnychPozdrawiam Marchewa (Laki)
-
Neferet -
Replied to the thread Cyrax [TYLKO MY] & szajka [TYLKO MY] vs. Kinio [FedGal] ~ 2775.15%.
PostNie odgrzebujemy starych tematów. Temat był nieaktywny ponad 14 dni, -
Lizak EJK -
Liked Wisior’s post in the thread KLIMA [P N] vs. sesa [Kukri] ~ 112821.58% PB.
Like (Post)Quote from halok: “(...)próby kontrowania (...) ” hue hue hueGraty Klima
Lataj dalej
Pozdrawiam Wisior
-
Darth Sion -
Replied to the thread obserwator [BOSS] & DemoN [3 X] & Dziadzia komornik [3 X] vs. Azrail [P N] ~ 34455.22%.
PostDziadek się ruszył z fotela w końcuMoże na nekarze tez się ruszy
Graty dla ekipy wlatującej
-
RAFUS1973 -
Replied to the thread Nasze małe RW: solo 300%, ACS 500%.
PostŻeby tak do mnie latali jak do ciebie zohanno ale jakoś sobie sam radzę
RAFUS1973r [BHW] vs. Balbon [KGH] ~ 393.19%
Dnia 15-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW]… -
Neferet -
Replied to the thread Dzika Nastolatka [sqn sqad] vs. koszal [BOA] ~ 2609.92% ~ 888.21% ~ 614.12% ~ 1006.42% ~ 675.31%.
PostTytuł sugeruje kilka starć na obrońcy koszal [BOA] jednak tak nie jest. Proszę o poprawę tytułu, bo w tym momencie jest on niepoprawny. Brak poprawy tytułu będzie skutkował usunięciem tematu. -
atas! -
Replied to the thread TOP 4 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%.
Postjak gratulowałem na pw tak i pogratuluje tutaj akcja przyznam pierwsza klasaale od dawna sie spodziewałem ze tak to bedzie wyglądało brak czasu na gre + brak sojuszników do podstawki wiec wiele zdziałac tu sie nie dało bede narazie kopał…