Recent Activities
-
tomee -
Liked NNN’s post in the thread inter888 [ONI] & Frutek24 [ONI] & tomee [ONI] vs. NNN [IRU] ~ 274 445.13% TOP 1 SOLO.
Like (Post)No i stało i nie stoiW ogóle ta flota nie powinna tam stać, a jednak sprzątanie konta zaprowadziło mnie właśnie tam, może dobrze? Od dłuższego czasu expy, fs, expy, fs. Szczerze, nawet skanować mi się nie chciało :). Dobrze, że nie stoi,…
-
Aurora Borealis -
Replied to the thread Quiz :: Zagadki Tolkienowskie ::.
PostTak, telefon zrobił psikusa. Zadajesz. -
Starrk -
Replied to the thread [IRA] IRA 259,68 % vs [CHAOS_1] CHAOS_1 0%.
Post@Bad.Whisky na przyszłość pomyśl o wyborze systemu Antaresa - nadaje się o niebo lepiej do gnojenia górników -
Bad.Whisky -
Postpsy szczekaja a karawana jedzie dalej -
NNN -
Replied to the thread inter888 [ONI] & Frutek24 [ONI] & tomee [ONI] vs. NNN [IRU] ~ 274 445.13% TOP 1 SOLO.
PostNo i stało i nie stoiW ogóle ta flota nie powinna tam stać, a jednak sprzątanie konta zaprowadziło mnie właśnie tam, może dobrze? Od dłuższego czasu expy, fs, expy, fs. Szczerze, nawet skanować mi się nie chciało :). Dobrze, że nie stoi,…
-
Mr Nobody -
Liked Biały miś’s post in the thread Bialy Mis [PUSH] vs. Avicularia [JEDI] ~ 2532.36%.
Like (Post)Procent marny, zysk spoko, zawszę do przoduDzisiaj rano sobie przypomniałem,że swego czasu skar wpadł mi na planetę i zezłomował nocną produkcję stoczni , więc nauczony własnym doświadczeniem sprawdziłem co tam u chłopaków z JEDI
@pawel1000 wzorowy…
-
Mr Nobody -
Liked Walgamer’s post in the thread Walgamer [TWIERDZA] vs. DNZ ~ 6763.79%.
Like (Post)Wczoraj poleciałem na obrońcę dla zysku, dzisiaj dla zasady. Z rozwalonych dotychczas bunkrów ten był punktowo największy. Ponieważ nie był pusty, opłaciło się. Łup akurat przydał się na zaliczenie zadania "rozpocznij budowę kopalni… -
I am back -
Liked powyginany drucik’s post in the thread Porozmawiajmy na temat UniFusion.
Like (Post)Quote from Avinashi: “Quote from powyginany drucik: “Jak widać w innych krajach gdy była robiona fuzja w tamtym roku konta trafiały na cmentarz. Niektóre konta miały "i" więc logowały się w 7-28 dni. Wszystkie miały urlop. ” a te które… -
Muniekk -
Postpawelos przynajmniej sie takimi nie chwali -
Bad.Whisky -
PostWhisky [IRA] vs. SPR [CHAOS_1] ~ 103.65% (Hidden Content) -
sheaker -
PostQuote from Aurora Borealis: “Jak nazywała się pajęczyna z którą paktował Melkor, chcąc niszczyć florę Yavanny? ” Zakładam, że wkradła się literówka i chodziło Ci o pajęczycę - Ungoliantę. -
Aurora Borealis -
PostJak nazywała się pajęczyna z którą paktował Melkor, chcąc niszczyć florę Yavanny? -
tomee -
Posted the thread inter888 [ONI] & Frutek24 [ONI] & tomee [ONI] vs. NNN [IRU] ~ 274 445.13% TOP 1 SOLO.
ThreadStało i nie stoi. Pozdro ONI.…Dnia 01-03-2021 01:03:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor inter888 [ONI] ________________________________________________ Krążownik 534.220 Okręt wojenny 952.961 Pancernik 1.176.171 Reaper 198.125 -
_pff -
Replied to the thread Marbax [S-C] vs. Rider on the storm [VAPE] ~ 5335.09%.
PostNo w końcu, bo przykro mi już było widzieć te namiętne skany o każdej porze dnia i nocy, i o to, że nic nie wychodziło.Przetapiaj, OWieczek masz już wystarczająco, chyba że ORLEN masz na piętnastkach...
-
Messerschmitt -
Liked Zlomek_Mistrz’s post in the thread Chariseczek [KoMi] vs. arczi [NFZ] ~ 737 632.10%.
Like (Post)Quote from Chariseczek: “Jak to Cani pisał odpowiedni sojusz po odpowiedniej stronie. Pozd dla iwi to starcie dedykuje jej, zostałaś pomszczona. Pozdrowienia dla zlomka z Wezn i znajomych z u68, cały sojusz i znajomych. Arcziemu życzę szoo i… -
Pan S -
PostQuote from Ruda: “Dokładnie, zadajesz @Pan S ” oddaje nie mam pomyslu -
Toms150 -
Replied to the thread Perzyny [SNE] vs. WladPalowniK [NSNP] ~ 2017.43%.
PostGratulacje Perzyny, co trzecie ST w tym dziale TwojeTeraz musisz się wziąć za te dwa paczkomaty i kolejne uni będzie wyleczone
-
kruchy1916 -
Liked The Pawelec’s post in the thread kruchy [P N] & Celestial General [P N] & Ragnar [P N] vs. Ireth [PZT] ~ 6841.1%.
Like (Post)Małe nie małe ważne, że z zyskiemGraty Kruchy! Dzięki za zaproszenie do lotu
-
kruchy1916 -
Liked Calipso’s post in the thread kruchy [P N] & Celestial General [P N] & Ragnar [P N] vs. Ireth [PZT] ~ 6841.1%.
Like (Post)No tak, tylko ten zysku tutaj w bilansie to chyba taki mały, bo już na 3 podzielony?. Graty. Tylko czy jak leci 500k KR i 100k OW to się teraz 'małym' lot nazywa? Obrońcy odbudowy.
-
kruchy1916 -
Liked Genek’s post in the thread kruchy [P N] & Celestial General [P N] & Ragnar [P N] vs. Ireth [PZT] ~ 6841.1%.
Like (Post)Graty i dziękijak zwykle wybrałem gruby lot na przepał zamiast małego z zyskiem