Recent Activities
-
BoSkI_WiAtR -
Liked Selene’s post in the thread Ragnar [P N] & kruchy [P N] vs. Krassus ~ 7231.26%.
Like (Post)Gratulacje Ragnar, szukaj dalej i rośnijQuote from Kamikazze_: “śmiej się. Ale to jest żałosne. Tyle kont lewych mieć. Ja gram czysto. I nie pytaj się mnie tylko kolegi z sojuszu. ” To co Ty robisz w tym sojuszu? Kolegom nie przeszkadza…
-
BoSkI_WiAtR -
Liked -hetevox-’s post in the thread Ragnar [P N] & kruchy [P N] vs. Krassus ~ 7231.26%.
Like (Post)Oho, Kromak chyba znalazł passy do kolejnego konta. Co nie, @Kamikazze_?Gratki Panowie. Kruchy tylko coś mało pancerną sondę miałeś
życzę kolejnych!
-
BoSkI_WiAtR -
Liked The Pawelec’s post in the thread Ragnar [P N] & kruchy [P N] vs. Krassus ~ 7231.26%.
Like (Post)pn4life.jpg Pozdrawiam sojusz PN i znajomych…Dzięki Kruchy za asystę
Dnia 25-02-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ragnar [P N] ________________________________________________ Pancernik 99.000
-
Selene -
Replied to the thread Ragnar [P N] & kruchy [P N] vs. Krassus ~ 7231.26%.
PostGratulacje Ragnar, szukaj dalej i rośnijQuote from Kamikazze_: “śmiej się. Ale to jest żałosne. Tyle kont lewych mieć. Ja gram czysto. I nie pytaj się mnie tylko kolegi z sojuszu. ” To co Ty robisz w tym sojuszu? Kolegom nie przeszkadza…
-
An1hilat0r -
Replied to the thread SZTURMAN [GoT] vs. Craft ~ 4419.05%.
PostGraty sąsiad. Czekamy na kolejne:) -
Muniekk -
Replied to the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Postdok jest najlepszy ale inne bud / bad tez -
I am back -
Liked Aurora Borealis’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)Np. dok. Mam lepszy bonus, zerżnięty z monopoly: karta zwolnienia z bana na forum. Jak już (dosłownie) w grę mają wchodzić emocje, to czemu nie! -
Qwant-holon -
Liked Muniekk’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)Moim zdaniem nagrody ok ale jednak budynek / badanie napędzałby ruch w grze i dodawał emocji do tych nagród. -
dawca punktów -
Liked MrocznyZew’s post in the thread zohan [FAoE] & pallmall [FAoE] vs. pedro [AiE] ~ 2902.09%.
Like (Post)Quote from pallmall: “Wstawiam za zohana bo mu się nie chce, albo się wstydzi swoich wyczynów.” Na pewno to drugie
youtube.com/watch?v=gpZWMrYSJRo Ps gratki
-
MrocznyZew -
Liked znamekk’s post in the thread znamek [The Best] & NightHunter [The Best] vs. Facundo Arana [TNT] ~ 66120.14%.
Like (Post)BryyyCoś ostatnio Pan Facundo Arana ma do mnie pecha
Lot bez większej finezji. Choć wynik z paliwkiem na minusie to i tak liczy się dobra zabawa . NH dzięki za lot, bez ciebie lot był by nudny
Pozdro dla popapranej ekipy która w ostatnim…
-
Aurora Borealis -
PostNp. dok. Mam lepszy bonus, zerżnięty z monopoly: karta zwolnienia z bana na forum. Jak już (dosłownie) w grę mają wchodzić emocje, to czemu nie! -
MrocznyZew -
Replied to the thread znamek [The Best] & NightHunter [The Best] vs. Facundo Arana [TNT] ~ 66120.14%.
PostEj chłopaki co was tak wzięło na rozbijanie sięNieznane powikłania covidowe czy co
No ale gratki za ruszenie czterech liter
-
Dobrygracz -
Replied to the thread push na banie.
PostQuote from ktokolwiekwidzial: “kto kupi czestera jak tam strach ze znowu wyparuja punkty z konta ha ha niech sie nie osmiesza bardzoej chłopek. wiecie moze czy sa tak jak kiedys byly stopnie lamania reguly???? push I ban na tydzien push II ban na 2… -
xLORD SITHx -
Liked ZDOBYWCA1’s post in the thread ST#232 ZDOBYWCA [Veto] vs. Technocrat Nestor [PoPo] ~ 1240.02% ST#233 ZDOBYWCA [Veto] vs. zbygo62 [AiE] ~ 4288.23%.
Like (Post)Witam, takie małe dwa co byście o staruszku nie zapomnieliDnia 23-02-2021 17:16:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik… -
MrocznyZew -
Replied to the thread zohan [FAoE] & pallmall [FAoE] vs. pedro [AiE] ~ 2902.09%.
PostQuote from pallmall: “Wstawiam za zohana bo mu się nie chce, albo się wstydzi swoich wyczynów.” Na pewno to drugie
youtube.com/watch?v=gpZWMrYSJRo Ps gratki
-
Muniekk -
PostMoim zdaniem nagrody ok ale jednak budynek / badanie napędzałby ruch w grze i dodawał emocji do tych nagród. -
BonDziorno -
Liked loox’s post in the thread loox [TIME] vs. sayan [BoSS] ~ 11486.13%.
Like (Post)Witam Dorado Kolejny nieodebrany FSDnia 24-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor loox [TIME] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 Pancernik 100.000 Mały transporter 40.000… -
MatiPxM -
Liked Agresor Zlo u22’s post in the thread MatiPxM [TYLKO MY] vs. Helix [KARTEL] ~ 4671.94%.
Like (Post)Fajnie ze wpadło cos Gratkiobrońcy Sz.o