Recent Activities
-
Darkstar -
Replied to the thread Wersja 7.x - dyskusja.
Post@edes "sedesie" drogi,taki ogame. Maja hajs,nie maja na co wydawac ,to prosze bardzo. Prawdopodobnie "Largo " czy jak sie wabi ten gracz, w iles dni zrobil 3kkk pkt na Tucana. Kogo stac ten wali. Pisz list z zazaleniem do Gameforge,ze zrobili gre… -
Peinard -
Liked Selene’s post in the thread Selene [P N] vs. Chobgob [PZT] ~ 31369.93%.
Like (Post)Skoro już zawitałam na forum to i to dorzucę. Pozdrawiam PN, buddy i znajomych. Obrońcy szo.pn4life.jpgDnia 16-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 500.000… -
bobro -
Liked Urahara_Kisuke’s post in the thread Rozwiązane Wstawianie i aktualizacja nowego tematu..
Like (Post)O to przepraszam za to . Czysta nie wiedza ... faktycznie nie musiałem długo czekac .. Regulaminy tak szybko się zmieniają czasami że nie nadążam po prostu. Miłego weekendu dla tych którzy go mają -
franc -
Liked Kamikazze_’s post in the thread Y2K [KOMORNIC] vs. Bielin90 [AVALON] ~ 2419.87%.
Like (Post)Zbawiciel lubi jak takie farmingi w st wklejam. A wrzucam tutaj bo mogę:D kryterium spełniają. Co więcej bez satelit i na mooniejeszcze w niedzielę. Zapomniałem ,wtedy chyba floty nie wolno używać? Obrońca uciekł. Po jakimś czasie…
-
Blackregis -
Replied to the thread DarthRydzyk [D 9] vs. Engineer Starburst (Mrozu) ~ 1078.78%-Obrona.
Post@Mrozu Ale co to za obrona?! Nie tak Was uczyłem!Gratulacje! Wbijajcie na Kalyke, top2 i top13 zapewniają mocny start !
-
TaurekGary -
Replied to the thread Dzika Nastolatka [sqn sqad] vs. Marsic [NWOR] ~ 616.84%.
PostQuote from Marsic: “biedny chłopak ze zmywaka nie schodzi, żal mi sie go zrobiło to rozdałem” No i widzisz Marsic? po raz kolejny pokazujesz, że top 1 Ci się nie należy. No i do pięt nie dorastasz takiemu Dzikiemu czy Latte. Nie wiem gdzie dziki…
-
..Raven.. -
Replied to the thread Raven [SITH] & lop [SITH] & Xbox [SITH] vs. MegaJebzy ~ przystawka 28254.97% + rozgrzewka 142944.45% + danie glowne 257653.70%.
PostWebber to sie nazywa praca zespolowaprzyjdzie czas ze spadniesz z Top1 Solo ale nam sie nie pali
na spokojnie nie mam potrzeby klepac flotki bo na kogo?
bedzie fuzja wrocimy do normy
takze luz odpoczywaj na urlopie, kiedys wrocisz tylko juz nie…
-
Pan S -
Liked ---Webber---’s post in the thread Raven [SITH] & lop [SITH] & Xbox [SITH] vs. MegaJebzy ~ przystawka 28254.97% + rozgrzewka 142944.45% + danie glowne 257653.70%.
Like (Post)ACS mniejszy niż top1 solo, dzięki obrońco kimkolwiek jesteśGratulacje. Będzie na eko dla niektórych "flociarzy"
-
Kobrowski -
Liked olszyn4’s post in the thread #14 Kobra [ZZSS] vs. NewPlayer [ARES] ~ 3384.15%.
Like (Post)Graty Ryju ,czekałem na jakąś cegiełkę do odbudowy ! Przetapiaj i rośnij okrąglutki -
abraaa -
Liked Happy’s post in the thread Lil sleep [Minionki] vs. KRIS ~ 40562.53%.
Like (Post)Witam. Dawno mnie tu nie było, jednak udało się coś złapać po nocnym czuwaniu. Coś takiego jak rekord mój czy coś takiego więc jest się czym chwalić chociaż przy innych sojusznikach się nie umywa. Klasycznie pozdrawiam sojuszników starych… -
Kenajik -
Liked Selene’s post in the thread Selene [P N] & Ekonom [P N] vs. kosmek [S.I.] ~ 47076.4%.
Like (Post)Znalazł nasz niestrudzony Ekonom, ja na doczepkę. Pozdrawiamy PN, buddy i znajomych. Obrońcy życzymy szybkiej odbudowy. ps. jeszcze ani razu nie dostałam statków z doku na tym generale.
pn4life.jpgDnia 17-01-2021 następujące floty spotkały się… -
Kenajik -
Liked Selene’s post in the thread Selene [P N] vs. Chobgob [PZT] ~ 31369.93%.
Like (Post)Skoro już zawitałam na forum to i to dorzucę. Pozdrawiam PN, buddy i znajomych. Obrońcy szo.pn4life.jpgDnia 16-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 500.000… -
---Webber--- -
Replied to the thread Raven [SITH] & lop [SITH] & Xbox [SITH] vs. MegaJebzy ~ przystawka 28254.97% + rozgrzewka 142944.45% + danie glowne 257653.70%.
PostACS mniejszy niż top1 solo, dzięki obrońco kimkolwiek jesteśGratulacje. Będzie na eko dla niektórych "flociarzy"
-
SATANIOL -
Replied to the thread Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. Wanili [3 X] ~ 197555.93%.
PostKrążki i Ow, takie jakieś małe straty i jeszcze obrońca nie miał bunkra, co to za kamikadze:) Gratulacje wlotu ! -
SATANIOL -
Replied to the thread Y2K [KOMORNIC] vs. Bielin90 [AVALON] ~ 2419.87%.
PostGdzie niszczyciele w tym, ataku ja się pytam? Graty -
Xbox -
Liked Motomysza’s post in the thread Raven [SITH] & lop [SITH] & Xbox [SITH] vs. MegaJebzy ~ przystawka 28254.97% + rozgrzewka 142944.45% + danie glowne 257653.70%.
Like (Post)Jak ja na urlopie to oni akcje dewastacje tu urządzają.
Fajny skład, ładne floty, mega starcie, potężny zysk. Jest co przetapiac, tylko w dobie tego co się dzieje na Ledzie nie wiadomo w co "pchać" huehue
Topcie, organizujcie i naSTepnym razem…
-
Xbox -
Liked Leras’s post in the thread Raven [SITH] & lop [SITH] & Xbox [SITH] vs. MegaJebzy ~ przystawka 28254.97% + rozgrzewka 142944.45% + danie glowne 257653.70%.
Like (Post)Tak właśnie czułem, jak obrońca zdjął urlop i zmienił nick, ze przy weekendzie Ravski zadba, żeby był lżejszy o flotę, dlatego nawet nie liczyłem, żeby się tam dobrać do czegokolwiek
Fajny skład, fajny procent i super zysk Panowie. Gratuluję…
-
elBlackened -
Liked Last Samurai’s post in the thread Dzika Nastolatka [sqn sqad] vs. Marsic [NWOR] ~ 616.84%.
Like (Post)Uwielbiam jak ludzie mnie lekcekwaza…eloooooooooooooooo powoli do przodu pozdrowienia dla Ewelli, Agi Sobiecha i Mattiego , no i znajomkow youtube.com/watch?v=KB9dso-h_Es Dnia 17-01-2021 03:20:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor
-
BIEDRONEK77 -
Replied to the thread Misiewicz [PIS] vs. luki1988 [LamaS] ~ 33714.87%.
Postgratypuchnij ciśnij złomuj
niedługo wracam
-
nikers -
Replied to the thread TOP1 SOLO Blond_Tepa_Dzida [PIS] vs. ITACHI KUPIE DEX [GoT] ~ 457 789.78%.
PostBrawo żonkaCoś mnie podkusiło żeby odwiedzić stare śmieci i już wiem dlaczego, w końcu ktoś dojechał typa co większość ST ma ze swojej floty na obronie przeciwnika
No offence. Obrońcy szo.