Recent Activities
-
asherl -
Replied to the thread Ankieta za podniesieniem eko?.
PostQuote from Kasia321: “Fuzja już tuż tuż (serio! :D) więc nie ma szans na zmiany w konfiguracji” Hehe dobre żarty. Od roku tak mówicie.
-
pallmall -
Liked Mafia Wietnamska’s post in the thread szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Imperatorka_Nemesis [UNI] ~ 2789.8%.
Like (Post)TU a Tam NIE youtube.com/watch?v=UNPKGyYzPCo Dnia 17-01-2021 xxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 300.000 _________________________________________… -
Aurora Borealis -
Liked Bresia (L)’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)Quote from Aurora Borealis: “7f0913db865246aede224d930d3d246c53f9ad12.gif” Napiłam się winka wczoraj...:) Było mało ( tylko jedną butelkę miałam) , więc napiłam się jeszcze piwka ( Corona tak na marginesie) i jakoś żyje:) sny tylko głupie… -
Aurora Borealis -
Replied to the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
PostQuote from Bresia (L): “sny tylko głupie miałam, ale to standard:) ” Quote from Bresia (L): “Wolę pograć na konsoli, niż też kupę oglądać:) ” Żebym nie był tak brzydki jak Ty jesteś piękna, to bym Cię sobie ukradł! Fifarafafą! -
radosny1 -
Replied to the thread Zyla [B-S] vs. mufi [WETERAN] ~ 7711.98%.
Postto Ty latasz?niezły zarobek jak na taki bunkier, wypadałoby pojawiać się tutaj częściej
-
asherl -
Replied to the thread Zyla [B-S] vs. mufi [WETERAN] ~ 7711.98%.
PostWeź się za grę a nie bo bunkrach latasz jak nob. -
radosny1 -
Liked Zyla’s post in the thread Zyla [B-S] vs. mufi [WETERAN] ~ 7711.98%.
Like (Post)Dnia 24-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zyla [B-S] ________________________________________________ Bombowiec 20.000 Niszczyciel 1.050.000 Gwiazda Śmierci 6.100 Reaper 175.000 _________________________________________… -
pallmall -
Replied to the thread AMAV [KOMORNIC] vs. Matrix3000 [Leonardo] ~ 25020.65%.
PostŁadnie rozrabiasz na dzielni, jak tak dalej pójdzie to nie będziesz miał co rozwalać w okolicy. Gratki i czekam na naSTępne. -
radosny1 -
Liked Zyla’s post in the thread radosny1 [N-A] vs. Duck Maul [G-Z] ~ 26434.93%.
Like (Post)Zazdraszczam! Wszyscy na niego latali, fajny kąsek! Graty -
I am back -
Replied to the thread Nowe uni - nowe możliwe opcje.
PostQuote from Fox: “Po mojemu takie uni x1 wszystko z dawnych lat powinno raz na jakiś czas powstać choćby po to by ludzie widzieli jaka jest różnica, bo teraz to nawet takiego uni nie ma w ogóle. ” Bylo juz takie uni. Epic Blue. I musieli je… -
pallmall -
Liked AMAV’s post in the thread AMAV [KOMORNIC] vs. Matrix3000 [Leonardo] ~ 25020.65%.
Like (Post)pozdrowienia dla Sojuszników i buddy coś na dobry początek weekendu, jakiś przerywnik w dziale trzeba zrobić, tradycyjnie muza youtube.com/watch?v=NdpP6ynPbiY sedno sprawy kolorowanka...Dnia 22-01-2021 12:07:19 następujące floty spotkały się w… -
Bresia (L) -
Replied to the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
PostQuote from Aurora Borealis: “7f0913db865246aede224d930d3d246c53f9ad12.gif” Napiłam się winka wczoraj...:) Było mało ( tylko jedną butelkę miałam) , więc napiłam się jeszcze piwka ( Corona tak na marginesie) i jakoś żyje:) sny tylko głupie… -
pallmall -
Replied to the thread AMAV [KOMORNIC] vs. Ilusioon [HARIBO] ~ 14315.1%.
PostPoczątek roku w Twoim wydaniu fantastyczny. Egzekucja za egzekucją. Graty i nie odpuszczaj. -
pallmall -
Liked AMAV’s post in the thread AMAV [KOMORNIC] vs. Ilusioon [HARIBO] ~ 14315.1%.
Like (Post)pozdrowienia dla Sojuszu, taka stała windykacja skoro rude nie biorą ,to zabrałem ja, smaczny żelek nigdy nie jest zły, tradycyjnie muza, dziś taka zmiana klimatu na danceyoutube.com/watch?v=LkfWEKzs83M świeża kolorowanka,
Dnia 23-01-2021… -
Bresia (L) -
Liked Aurora Borealis’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)7f0913db865246aede224d930d3d246c53f9ad12.gif -
pallmall -
Replied to the thread AMAV [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & CzikaBomba [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] vs. misiaczek468 ~ 10460.68%.
PostI takie akcje to popieram. Małe, duże, zyskowne lub dla frajdy. Palić, niszczyć, złomować, rabować. Graty i nie odpuszczaj bo jeszcze z pół uni Ci zostało do skomorniczenia. -
Bresia (L) -
Liked litek.’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)Ja tak robię cały czas i też wirusów nie widzę. Żona za to podłapała ale ona nie pije więc wniosek jest prosty.. -
Qwant-holon -
Replied to the thread Licytator - kto głupszy ten wygrywa.
PostQuote from Qwant-holon: “PS: nawet nie ogarnąłeś ironii w moim poście dotyczącym zapasu na 40 lat, zapas owszem mam bo od czasu wprowadzenia importu/eksportu i licytatora prawie nigdy nie wydałem żadnego itemu. To się nazywa oszczędność! ” -
Bresia (L) -
Liked pit’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)Polecam u 68 -
Bresia (L) -
Liked Aurora Borealis’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)Kiedyś to były zimy...Ostatnią dekadę zwykłem powtarzać, że kiedyś śniegu po same jaja było. Teraz śmieję się z siebie, bo jakiś rok temu brat mi powiedział, że to prawda, tylko że my wtedy mieliśmy po metr dwadzieścia i dziś…