Recent Activities
-
Moczar -
Liked Aurora Borealis’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)Ja też, ale widzę ...białe myszki -
Moczar -
Liked litek.’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)Ja tak robię cały czas i też wirusów nie widzę. Żona za to podłapała ale ona nie pije więc wniosek jest prosty.. -
Aurora Borealis -
Replied to the thread Atak sekundę po powrocie floty.
PostZ planety na moona, z moona na planetę też. -
Moczar -
Liked Aurora Borealis’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)A jak nie ma powodu żeby się napić, to już jest dobry powód. -
Moczar -
Like (Post)Ciężkie czasy, trzeba się dezynfekować. Teraz to chyba muszę zrobić zapas na 2 tygodnie -
Moczar -
Like (Post)A ja nie polecamlepiej się napić
-
tr3lik -
Posted the thread #46 Don Kajlo Krul [WOWWW] vs. Lord Ciekus [W C] ~ 11667.0%.
ThreadDzień dobry, Obserwowałem od ponad miesiąca praktycznie, rosło rosło, ale bardzo powoli, dzisiaj postanowiłem że robię zbioryPozdro Sojusz, Buddy
"Ponoć mi dają pięć lat - i to max - kumple z branży, patrz Jak minie sześć, i powiem cześć, to… -
_pff -
Replied to the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
PostA wiec może ja coś napisze... Berlin zwany tez Perszing bardzo zawzięty gracz. Jedna strona mnie chce mu gratulować, druga współczuć... Tyle skanów, taka aktywność, sztuczne akty. I DZIELENIE KONTA. Nie zasługują na miano najlepszego… -
TaurekGary -
Replied to the thread BlackLatteCoffee [SKY] vs. Nagly-Atak-Spawacza ~ 184 587,92% Top1 solo.
PostNeferet, nie wiemy co Ci się stało w głowę, ale za kogo Ty się uważasz? nasze jak to napisałaś "przepychanki", to nasze sprawy, gdzie albo kasujesz całego posta, albo się nie wpieeeeeee alasz. Nie zmieniaj tematu na temat kultury, negatywnych… -
Graziu90 -
Replied to the thread Atak sekundę po powrocie floty.
PostDzięki -
skar -
Replied to the thread skar [N-A] vs. Szarek the Cat ~ 8452.14% / skar [N-A] vs. Drunkstar ~ 38808.1%.
Postja sobie tez zycze szo -
skar -
Liked Darkstar’s post in the thread skar [N-A] vs. Szarek the Cat ~ 8452.14% / skar [N-A] vs. Drunkstar ~ 38808.1%.
Like (Post)Gratz i Szo sobie życzę. Meeeh youtube.com/watch?v=fwo63S26vgc&t=692s&ab_channel=suder02 -
skar -
Liked sorro03’s post in the thread skar [N-A] vs. Szarek the Cat ~ 8452.14% / skar [N-A] vs. Drunkstar ~ 38808.1%.
Like (Post)Muzyczka fajnaco do rw to musiał bym się powtórzyć
-
Leia -
Liked lord*sith’s post in the thread Leras [SITH] & Leia [SITH] vs. Wielebny ~ 39141.81%.
Like (Post)Leras i Leika Kiedyś na Ledzie, para kochanków żyła. Wbrew swoim Sithom piękna miłość ich połączyła. Zwaśnione rody pogodzić chcieli. By śmierć upozorować użyli forteli. Lecz los zakpił z nich okrutnie. I miłość tę zakończył smutnie. Leras i Leika … -
MagikPFK -
Liked tomex21’s post in the thread Tomex [USG] vs. Machu5 ~ 4292.52%.
Like (Post)WitamDawno mnie tutaj nie było a że udało się wrócić do sił i jest trochę czasu to stwierdziłem że poszukam jakiegoś celu i może coś się trafi. Tak też się stało - lepszy bunkier w garści jak flota odlatująca w siną dalPozdro dla USG.
Dnia 22-01-2021… -
MagikPFK -
Liked Maczala’s post in the thread Never Ending Story [Red Moon] vs. Yumko [NIE] ~ 4808.45%.
Like (Post)Pewnie byłby ACS, ale tak to jest jak spanie ważniejsze
@iN1kacz dzięki za cynk
Yumko pogratulował, odbudowy
Pozdro! Dnia 21-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Never Ending Story [Red Moon]
-
Muniek -
Liked Darkstar’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)No dokładnie, bo inaczej to nudno jestMuniuciusiu! xD