Recent Activities
-
Nalimko.sk -
Posted the thread Nalimko [IRA] vs. Transporter [FeMBRJ] ~ 7110.19%.
ThreadDnia 22-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nalimko [IRA] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Pathfinder 60.000 _________________________________________ Obrońca Transporter [FeMBRJ]… -
RAFUS1973 -
Liked ZDOBYWCA1’s post in the thread RAFUS1973r [BHW] vs. happy [ATLANTIS] ~ 65713.83%.
Like (Post)No Panie Rafus teraz to mi Pan zaimponował, swego czasu też goniłem za Obrońcą i nawet go zezłomowałem, później tylko zaglądałem sondami i wiem że dobrze się pilnował, bardzo się cieszę że rośniesz i grasz w miarę aktywnie co widać i… -
m fox -
Replied to the thread Skojarzenia v. 0.3.
PostJaś Fasola -
olszyn4 -
Replied to the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
PostQuote from Helsinki: “Niestety Berlin popełnił błąd strategiczny- źle oszacował portfel obrońcy. Musimy skołować jakiegoś wywiadowcę gospodarczego do sojuszu ... może kogoś z BIG? "Zamysł akcji zrodził się u mnie finalnie po klikaniu pz i…
-
Strzelec84 -
Replied to the thread Muniekk [ATL] vs daro1408 ~ 2285,08%.
Post -
Majsta -
Replied to the thread magiczny adrian vs. Sataniel [C-L] ~ 10899.52% Obrona (Przywitanie z Uni).
PostNo to powitane. Idziemy po swoje, graty! -
Beljal -
Liked dmx’s post in the thread Beljal [Mns] vs. Sylwan [LPR] ~ 7502.86%.
Like (Post)ale dajesz stary, nic tylko pogratulować -
dmx -
Replied to the thread Beljal [Mns] vs. Sylwan [LPR] ~ 7502.86%.
Postale dajesz stary, nic tylko pogratulować -
skar -
Liked radosny1’s post in the thread skar [N-A] vs. Szarek the Cat ~ 8452.14% / skar [N-A] vs. Drunkstar ~ 38808.1%.
Like (Post)i fajnie wyszło, graty z doskoku -
skorek -
Replied to the thread Muniekk [ATL] vs daro1408 ~ 2285,08%.
PostCelowe rozbijanie się po to by powstało pole zniszczeń jest traktowane jako push. -
radosny1 -
Replied to the thread skar [N-A] vs. Szarek the Cat ~ 8452.14% / skar [N-A] vs. Drunkstar ~ 38808.1%.
Posti fajnie wyszło, graty z doskoku -
szturman -
Liked Asalok’s post in the thread [REX] Powrót Dinozaurów 52'015.81% vs 50'321.33% [TEREMUM] TEREFERE MUMINKOW WYGRANA : [REX] Powrót Dinozaurów.
Like (Post)Witam obydwie strony i zapraszam do podsumowania wojny : [REX] Powrót Dinozaurów 52'015.81% vs 50'321.33% [TEREMUM] TEREFERE MUMINKOW WYGRANA : [REX] Powrót Dinozaurów !! @wakat poproszę o zamknięcie tematu -
radosny1 -
Liked skar’s post in the thread radosny1 [N-A] vs. Szamot ~ 2492.7% + radosny1 [N-A] vs. Hypax [WETERAN] ~ 2107.5%.
Like (Post)okruszek do okruszkatez cos mi sie udalo spontanicznie trafic niewiem kiedy ja ta surke poprzetapiam skoro tyle urlopu mam graty
-
Helsinki -
Replied to the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
PostNiestety Berlin popełnił błąd strategiczny- źle oszacował portfel obrońcy. Musimy skołować jakiegoś wywiadowcę gospodarczego do sojuszu ... może kogoś z BIG? "Zamysł akcji zrodził się u mnie finalnie po klikaniu pz i locie na…
-
dawca punktów -
Liked Nie(L)ot’s post in the thread jumek1916 [Veto] vs. Rosa ~ 27162% - (KONTRA).
Like (Post)…Dnia 20-01-2021 05:05:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor jumek1916 [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 20.020 _________________________________________ Obrońca Rosa -
Helsinki -
Liked Proffesor’s post in the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
Like (Post)Gratki Berlin ładny wlot, będzie teraz z niego większy % -
Helsinki -
Liked Riverine’s post in the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
Like (Post)Quote from atomic: “Pierwotnie miała to być surówka w większościzebrana po uni w formie złomu i od sojuszników.Po dwóch dniach skanowania okazało sięto absolutnie niemożliwe. Wiele osób brało udziałw zbieraniu materiału, każdemu brawa mimo,że… -
ladys -
Replied to the thread Bedor [Robotix] & ladyspapa vs. Tergit [KOP] ~ 70110.48%.
PostTak na dobranocke akuratObronca to nawet nie odczul a u nas taki lot dla zabicia nudy
-
skar -
Replied to the thread radosny1 [N-A] vs. Szamot ~ 2492.7% + radosny1 [N-A] vs. Hypax [WETERAN] ~ 2107.5%.
Postokruszek do okruszkatez cos mi sie udalo spontanicznie trafic niewiem kiedy ja ta surke poprzetapiam skoro tyle urlopu mam graty
-
skar -
Posted the thread skar [N-A] vs. Szarek the Cat ~ 8452.14% / skar [N-A] vs. Drunkstar ~ 38808.1%.
Threadyoutube.com/watch?v=FyRGlcaESO8 Dnia 22-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor skar [N-A] ________________________________________________ Pancernik 100.000