Recent Activities
-
Aurora Borealis -
Replied to the thread Licytator - kto głupszy ten wygrywa.
PostNic nie wspomniałem o antymaterii. Kolejny razuciekasz gdzieś myślami, żeby cokolwiek odpowiedzieć. Miłej licytacji na argumenty z zadka.Tego postu nie było. -
Fox -
Replied to the thread Nowe uni - nowe możliwe opcje.
PostQuote from Freon: “aha Fajne że przypominacie ale dążę do tego że w czasach OGÓLNEGO DOSTĘPU DO INTERNETU !!!!!!! jakaś porażka to unijak wiecie o czym pisze
” Ja chyba wiem, chodzi o to że klikanie z pz czy rozwalanie moonów to jest jednak…
-
pallmall -
Liked AMAV’s post in the thread szajka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] vs. grant [KZM] ~ 64853.77%.
Like (Post) -
Xbox -
Replied to the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
PostMorda sama się śmieje jak oglada się takie zespołowe akcjeFajnie wam to wychodzi, Lerasik robisz robote na pluszowy wojowniku
Myszokundel widać wpasowales się solidnie w sojek
do zostanie prawdziwym SITHEM pozostało chyba tylko zawisnac na…
-
69DemoN69 -
Replied to the thread Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1.
PostObs Ty lamo kwadratowaO dziwo na uni zaczęło się dziać, jakieś moony spadają (tu dziękuje za telefon koledze z PN, jak widać nie takie złe chłopaki ale następnym razem proszę obudzić wcześniej) tak więc ktoś tam po latach odkrył nowe opcje
Gruby % a…
-
Aurora Borealis -
Replied to the thread Ankieta za podniesieniem eko?.
PostMoże skoro doraźnie eko odpada, to chociaż faktycznie badania x20. Podnieśli z x7 do x14, ale nawet x20 to i tak od pewnego etapu to też jednak nadal mało. -
The_Witcher -
Liked Genek’s post in the thread Celestial General [P N] & Hamer [P N] & Selene [P N] & kruchy [P N] & Incoming [P N] vs. Muminek [DOM] ~ 154 689.12% (+bonus).
Like (Post)# Bardzo pracowity sobotki wieczór przyniósł sporoCiekaw jestem co się stało, że Muminek stał chyba pół dnia? Szkoda Incoming, że Ty już nie zdążyłeś i jednak zalogował
Nie wyrabiałem z tp floty
Najpierw bonus, czyli danie pierwsze. Poniżej…
-
Zyla -
Replied to the thread radosny1 [N-A] vs. Duck Maul [G-Z] ~ 26434.93%.
PostZazdraszczam! Wszyscy na niego latali, fajny kąsek! Graty -
I am back -
PostNapisz jeszcze ksiazke na moj temat, forumowy troll, ktory dywaguje z ludzmi wykazujacymi brak empatii czyli zrozumienia, ze nie wszystko w tej grze trzeba kupic. A do tego dazycie. Nie potraficie wygrac aukcji wiec lecicie na skroty i pyk, dopalki za… -
Aurora Borealis -
Liked NowyLolek’s post in the thread Ankieta za podniesieniem eko?.
Like (Post)X10 i badania x20? -
Aurora Borealis -
Liked Antharas’s post in the thread Ankieta za podniesieniem eko?.
Like (Post)Witam wszystkich, skoro nie przeszedł pomysł z podniesieniem pola zniszczeń To może podnieść prędkość eko? Górnik będzie zadowolony, flociarz też będzie zadowolony a więc wszyscy będą happy Niby fuzja idzie wielkimi krokami ale idzie tak… -
Zyla -
Replied to the thread Zapalskyy [B-S] vs. Wiedzmaa [G-Z] ~ 3623.31%.
Post@Zapalsky jak zawsze na miejscu! Dziekowac za cynk, mozesz wiecej slac!Gdzies mi sie zapodzialy RW, ale 3 moony przejechane i jakis lekki 1mld do przodu!!
-
Selene -
Liked Wisior’s post in the thread Ankieta za podniesieniem eko?.
Like (Post)Całe szczęście, dajmy jeszcze więcej ekonomom, to na pewno ożywi gręByłbym przeciw. Pozdrawiam Wisior
-
Qwant-holon -
Liked Aurora Borealis’s post in the thread Licytator - kto głupszy ten wygrywa.
Like (Post)Quote from I am back: “Widze temat juz wyczyszczony wiec moge na spokojnie rozwinac inny aspekt. Ja gram tylko na Librze. Ty chyba nie grasz ze mna na jednym uni wiec dlaczego uzywasz argumentu, ze nie da sie ze mna wygrac na aukcji wiec trzeba kupowac… -
Majcher -
Replied to the thread Agresor Zlo [ TYLKO MY ] vs. Tiglat [ KARTEL ]- - -> 10 035.71 %.
PostPieknie kolejny zacny zarobek powodzonka mordeczko -
Aurora Borealis -
PostQuote from I am back: “Widze temat juz wyczyszczony wiec moge na spokojnie rozwinac inny aspekt. Ja gram tylko na Librze. Ty chyba nie grasz ze mna na jednym uni wiec dlaczego uzywasz argumentu, ze nie da sie ze mna wygrac na aukcji wiec trzeba kupowac… -
Majcher -
Liked Agresor Zlo u22’s post in the thread Agresor Zlo [ TYLKO MY ] vs. Tiglat [ KARTEL ]- - -> 10 035.71 %.
Like (Post)Dnia 23-01-2021 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Gwiazda Śmierci 1.111 _________________________________________ Obrońca Tiglat [… -
Majcher -
Liked Agresor Zlo u22’s post in the thread Agresor Zlo [ TYLKO MY ] & maly987 [ TYLKO MY ] & Paiste [ TYLKO MY ] vs. HERBI ~ 6165.24%.
Like (Post)..pozdro AL
Dnia 21-01-2021 19:01:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Reaper 33.333 _________________________________________ Agresor maly987 [TYLKO MY]… -
Majcher -
Liked Agresor Zlo u22’s post in the thread Agresor Zlo [ TYLKO MY ] vs. Rebi [ FedGal ] ~ 19531.26 %.
Like (Post)Dnia 22-01-2021 16:53:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Pancernik 22.222 Pathfinder 180.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________… -
Majcher -
Replied to the thread Agresor Zlo [ TYLKO MY ] vs. Rebi [ FedGal ] ~ 19531.26 %.
Postpieknie sie bawisz gratki rosnij