Nie przejmuj się Pinka, nie tylko ty tak masz nawet nie spodziewałem się że zaglądniesz, więc wiesz ale fakt, akurat miałem to wydarzenie w pamięci, więc przytoczyłem
jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
dobra teraz takie tam pytanka
nick pierwszej osoby z ktorą rozmawiales na forum?
nick pierwszej osoby z ktorą rozmawiales w spamie? -
Pierwszą osoba z którą rozmawiałem na forum była Nithil, Ale to było dawno niedługo po założeniu mojego konta zostawiłem 50 postów po kątach, a z nią pogadałem chwilę o Boondock Saints hjeh.. Jak ten czas leci wtedy jeszcze nie spamowałem
A potem długo długo nic i wróciłem, przeleciałem wszystkie działy na forum i w końcu z nudów wpadłem na spam i dałem bana Nieustraszonej od tego się zaczęło Dostałem za karę multibana od Blaziego i jakoś poleciało i z tą dwójką miałem przyjemność rozmawiać w Spamie najwcześniej -
jeth napisał(a)
Pierwszą osoba z którą rozmawiałem na forum była Nithil, Ale to było dawno niedługo po założeniu mojego konta zostawiłem 50 postów po kątach, a z nią pogadałem chwilę o Boondock Saints hjeh.. Jak ten czas leci wtedy jeszcze nie spamowałem
A potem długo długo nic i wróciłem, przeleciałem wszystkie działy na forum i w końcu z nudów wpadłem na spam i dałem bana Nieustraszonej od tego się zaczęło Dostałem za karę multibana od Blaziego i jakoś poleciało i z tą dwójką miałem przyjemność rozmawiać w Spamie najwcześniej
wow ale opis no to teraz ... pytanka
to teraz najbardziej lubiany uzytkownik ? ( na forum )
najbardziej lubiana uzytkowniczka? (na forum )
najbardziej lubiany spamer?
najbardziej lubiana spamerka?
najbardziej lubiany n00b?
najbardziej lubiana noobka?
najbardziej lubiany troll?
najbardziej lubiana trollica?
najbardziej lubiana maruda? -
jeth , zrobisz mi taka czapeczke , bo mi nie wychodzi;))
chodzi o avek -
to teraz najbardziej lubiany uzytkownik ? ( na forum ) Nie pisze na forum dawno mnie tam nie było ja tylko Spam ^^
najbardziej lubiana uzytkowniczka? (na forum ) jw.
najbardziej lubiany spamer? Dam odpowiedź wymijająco-podlizującą Żubrzyk :D
najbardziej lubiana spamerka? Wszystkie są fajne Dobra.. przyznaję się [size=1]Kocham was wszystkich ^^[/size]
najbardziej lubiany n00b? Alchelor? bo nie wiem czy mamy etatowych innych :)
najbardziej lubiana noobka? a nie możnaby podać jakichś nominacji? :D
najbardziej lubiany troll? A mamy jakiegoś? ^^
najbardziej lubiana trollica? Tu może być tylko jedna odpowiedź tak tak.. wychodzi na ciebie ^^
najbardziej lubiana maruda? dobre pytanie hm.. chyba Duńka :P
Pawcio.. jesteś drugą osobą która mnie o to prosi Ubrałem psiakowi czapeczke, a wy od razu
Nie, nie robię czapeczek na zamówienie dość miałem problemów z moją^^ -
A co chcesz do kompa kupić ?:)
-
jeth napisał(a)
A potem długo długo nic i wróciłem, przeleciałem wszystkie działy na forum i w końcu z nudów wpadłem na spam i dałem bana Nieustraszonej od tego się zaczęło Dostałem za karę multibana od Blaziego i jakoś poleciało i z tą dwójką miałem przyjemność rozmawiać w Spamie najwcześniej
ojojojo ale to dawno bylo faktycznie....ale o berku nic nie wspomniales
dobra leca pytania bo jeszcze bana za spam dostane
- czemu "jeth" ??
- jaki wymysliles rym do "plum" :tongue:
- i czemu kochasz spam -
Jeefo Wszystko ^^począwszy od dysku niedługo sobie sprawie może większy Obudowa też by mu się przydała
Kate, tak w ogóle, to kto goni
Ech jeth, bo mi powiedzieli że jethro_from_TMSC jest za długie więc zmuszony byłem skrócić nicka o pare cyferków
Nie denerwujcie mnie już z tym plumem to dawno było
i czemu kochasz spam
A jak można go nie kochać -
A ile GB ?:D
-
jeth napisał(a)
to teraz najbardziej lubiany uzytkownik ? ( na forum ) Nie pisze na forum dawno mnie tam nie było ja tylko Spam ^^a spam nie mieści sie na forum?
najbardziej lubiana uzytkowniczka? (na forum ) jw. jw.
najbardziej lubiany spamer? Dam odpowiedź wymijająco-podlizującą Żubrzyk :D
najbardziej lubiana spamerka? Wszystkie są fajne Dobra.. przyznaję się Kocham was wszystkich ^^ kłamiesz :P
najbardziej lubiany n00b? Alchelor? bo nie wiem czy mamy etatowych innych :)
najbardziej lubiana noobka? a nie możnaby podać jakichś nominacji? :D hmmmmm.. chyba tylko ja jestem noobka :P
najbardziej lubiany troll? A mamy jakiegoś? ^^chyba tak :P
najbardziej lubiana trollica? Tu może być tylko jedna odpowiedź tak tak.. wychodzi na ciebie ^^a ty lubisz trollice?
najbardziej lubiana maruda? dobre pytanie hm.. chyba Duńka :P
Pawcio.. jesteś drugą osobą która mnie o to prosi Ubrałem psiakowi czapeczke, a wy od razu
Nie, nie robię czapeczek na zamówienie dość miałem problemów z moją^^ -
Jeefo, cokolwiek większego od mojej 40 i byłbym wdzięczny
Girl-
byłem pewien ze chodzi ci o forum z wyłączeniem spamu i tak ci nie powiem a co domyślajcie się
Nie kłamie i tak, lubię też trollice, czego jesteś przykładem -
no wlasnie kto teraz goni <mysli> ...eee nie no ja juz sie pogubilam tzrba cos nowego wymyslec ....hmmm...moze bierki
no ale skad masz ten nick jethro_from_TMSC
bo przewaznie ma sie jakies przeslanie czy cos takiego
a moze skrot...nio nie iwem -
Lubisz podforum SPAM?
Pasuje ci rola moda w podforum SPAM?
Dlaczego tylko mod forum spam? -
Dlaczego uważałeś, że tu nie zaglądam? xD
Na serio masz taką dobrą pamięć?
Kiedy dasz ''ogolone'' zdjęcie? -
Jeth co Ci sie nie podoba w avatarku Shiver'a ?:D
-
jeth napisał(a)
byłem pewien ze chodzi ci o forum z wyłączeniem spamu :) i tak ci nie powiem a co domyślajcie się :D
Nie kłamie ^^ i tak, lubię też trollice, czego jesteś przykładem :P
zaczynam sie bac xD
hmmmm..
a czemu mamy sie domyslic? łatwiej bedzie jak po prostu powiesz/ napiszesz :D -
Kate - Pisałem już o tym nienawidzę się powtarzać
A TMSC to skrót od technika maszyn i systemów cyfrowych elektronik jednym słowem
Broza - dział Spam jest moim ulubionym
Cieszę się niezmiernie że tam mi zaproponowano prace pasuje mi moderowanie tego działu
Tylko mod działu spam? jak mam to rozumieć?
Pinka- Bo jakoś cię tu nie widać było
Taką dobrą pamięć? ja? :>kojarzę tylko parę rzeczy to wszystko
Zobaczę może w ogóle nie dam albo jak znów zarosnę teraz wyglądam 20 lat młodziej
Jeefo - nic po prostu muszę kogoś podenerwować poza tym avatar jest naszym odzwierciedleniem, a nie sądze żeby chciał żeby utożsamiano go z robalem na jetpacku
Girl- czego się boisz i jak wam napiszę to nie będziecie mogli się już domyślać, więc jednym słowem zepsuję wam zabawę^^ więc sama widzisz że nie mogę:P -
nie zepsujesz nam zabawy
aha czemu lubisz sie wcinac w moje posty? -
Ehhh.... wszystkie pytania mi zabraliście...
To może:
-Najbardziej trollowaty trolll w spamie
-Najmniej przez ciebie lubiany temat w spamie. -
Girl- przecież nie wcinam się w twoje posty a poza tym lubie je zawsze mają dużo miejsca w które można się wciąć
Rattus - Najbardziej trollowaty troll Hmmm pogadamy o tym później
najmniej lubię chyba kto napisze ostatniego posta.. I tematy które zamknęła mi przed nosem Claire
i czemu zmieniłeś nicka dzisiaj rano patrzyłem co kto zmieniał i w sumie ze spamu bodajże 4 osoby, chyba że kogoś przeoczyłem -
Wszędzie pozmieniałem nicka. W Ogame, na forum sojuszu, na wszystkich innych forach, na których piszę. Czemu tu miałem zmienić wyjątek?
-
za co lubisz trolle?
-
Rattus - bo to forum jest wyjątkowe
Girl - Mają dużo przestrzeni na wcinki -
jeth napisał(a)
Girl - Mają dużo przestrzeni na wcinki
tak? podaj jakiś przyklad?
dlaczego uwazasz, ze jestem trollica?
a dokładniej? -
Dlaczego uważasz, że Girl to trollica.
I dlaczego uważasz/nie uważasz mnie za trolla? -
Girl- Co będę przykłady na wierzch wyciągał?
Nie uważam że jesteś trollicą, ale skoro ty tak mówisz to nie chce psuć ci zabawy
Rattus zdecyduj się, uważam czy nie uważam ? -
Dałem ci pole do manewru! Ale skoro mam uściślić... To dlaczego uważasz mnie za trolla? :tongue:
-
jeth napisał(a)
Girl- Co będę przykłady na wierzch wyciągał? :Pzrob to dla mnie :P
Nie uważam że jesteś trollicą, ale skoro ty tak mówisz to nie chce psuć ci zabawy
Rattus zdecyduj się, uważam czy nie uważam ?
dlaczego nie chcesz psuc mi zabawy? -
Rattus - Nie, nie uważam cię za trolla
Girl- nie zrobie tego dla ciebie jesteś dla mnie wredna, niemiła, znęcasz się nade mną i jeszcze mam to dla ciebie zrobić? never!
A nie chce ci psuć zabawy bo to niegrzecznie
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość