jeth napisał(a)
Malina, bo nie stać mnie na sprzątaczkę posiadającą prawko na spychacz
taaa , a te łapówki od forumowiczów :>?
ha myślałes że nikt nie wie
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
jeth napisał(a)
jeth napisał(a)
o 3:30 jeszcze puszczałem cynki
jeth napisał(a)
watson - patrz sygna niektórzy jeszcze wierzą w moją niewinność
...
Jakieś inne pytania?
jeth napisał(a)
dunia1 napisał(a)
Czy będziesz się starał o przeniesienie do innego działu?
jeth napisał(a)
Jeefo, rzadko kiedy pamiętam swoje sny, ale jeden zapadł mi szczególnie w pamięć jak byłem na pogrzebie 2 kumpel z gimnazjum które zabiły sięw zderzeniu czołowym na rowerach Ale to dawno było
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rodzio ().
jeth napisał(a)
Malina- jak to bezczelny
jeth napisał(a)
Malina, nigdzie nie idziesz o czo chodzi serio nie wiem
jeth napisał(a)
Malina- jak to bezczelny
Alchelor- nic nie mówię.. ale ty go lepiej pilnuj
Chomiku..
2.389 postów w tym 2220 w spamie do tej chwili ten będzie numerem 2390 1800 postów w ciągu 19 dni średnio niecała setka na dobę straciłem tempo mało postów niedługo zobaczysz
Heh.. czemu Spam a cóżby innego dostałem propozycję więc wziąłem ją z ucałowaniem ręki.. poza tym.. Fajna z was zgraja Nie wyobrażam sobie teraz żebym miał pracować gdzie indziej..
Kto powiedział że nie chce z tobą zagrać w szachy? chciałeś grać w kółko krzyżyk
Nie zdążasz bo nie patrzysz we wszystkie kąty jak widzisz nowy temat to wpadaj tam od razu, to może zdążysz
Zapomniałbym.. nieprzekupny.. tiaa.. Możesz spróbować zobaczysz że nie ma na mnie ceny
jeth napisał(a)
Malina- jak to bezczelny
Alchelor- nic nie mówię.. ale ty go lepiej pilnuj
Chomiku..
2.389 postów w tym 2220 w spamie do tej chwili ten będzie numerem 2390 1800 postów w ciągu 19 dni średnio niecała setka na dobę straciłem tempo mało postów niedługo zobaczysz
Heh.. czemu Spam a cóżby innego dostałem propozycję więc wziąłem ją z ucałowaniem ręki.. poza tym.. Fajna z was zgraja Nie wyobrażam sobie teraz żebym miał pracować gdzie indziej..
Kto powiedział że nie chce z tobą zagrać w szachy? chciałeś grać w kółko krzyżyk
Nie zdążasz bo nie patrzysz we wszystkie kąty jak widzisz nowy temat to wpadaj tam od razu, to może zdążysz
Zapomniałbym.. nieprzekupny.. tiaa.. Możesz spróbować zobaczysz że nie ma na mnie ceny
1 gość