Lubisz spamować ???
Jakie masz drugię imie ???
Jakie masz drugię imie ???
PRZESTĘPCA
sprawca czynu uznanego przez prawo za przestępstwo, podlegający odpowiedzialności karnej przed sądem; w toku ewolucji prawa karnego stopniowo coraz większą uwagę przywiązywano do indywidualności p.; niektóre kierunki nauki prawa karnego (gł. naturalistyczny) wyodrębniają pewne typy p. według ich cech psychofizycznych; szczególnie ważne jest zróżnicowanie p. według wieku (p. nieletni, p. młodociany); polski kodeks karny z 1932 uwzględniał kategorie p. niepoprawnych, zawodowych i p. z nawyknienia; w obecnie obowiązującym kodeksie występują jedynie przepisy dotyczące p. powrotnego (recydywa) i p. zawodowego (tj. takiego, który uczynił sobie z popełniania przestępstw stałe źródło dochodu).
dunia1 napisał(a)
Jak zawsze i jak dla każdego miły
fajnie. to już sobie dziurek robiła nie będę
Selene77 napisał(a)
skąd takie powodzenie wśród spamerów?
Ice Sun napisał(a)
Ulubiona Zupa ?? hjeh grochowa? :P
Ulubiony napój ?? nie propagujemy picia alkoholu na tym forum ;)
.:Robak99:. napisał(a)
Selene77 napisał(a)
skad tak pewnosc :>:] spójrz na liczbę członków mojego fc. Może wtedy zrozumiesz pytanie.
ile wlepiles juz ostrzezn ???? nie więcej niż 5
Sprawia ci radosc wlepianie ostrzezen ?? nie, czynię to w ostateczności
CZy jakies inne uczucia temu uczestnicza ?? czego tak nagle zaczałeś się bać? skoro twierdzisz że możesz tak pisać, to pisz. później możesz się zawsze od mojego warna odwołać.
Klamiesz czy nieklamiesz?? kpisz?
jeth napisał(a)
.:Robak99:. napisał(a)
Selene77 napisał(a)
skad tak pewnosc :>:] spójrz na liczbę członków mojego fc. Może wtedy zrozumiesz pytanie.
ile wlepiles juz ostrzezn ???? nie więcej niż 5
Sprawia ci radosc wlepianie ostrzezen ?? nie, czynię to w ostateczności
CZy jakies inne uczucia temu uczestnicza ?? czego tak nagle zaczałeś się bać? skoro twierdzisz że możesz tak pisać, to pisz. później możesz się zawsze od mojego warna odwołać.
Klamiesz czy nieklamiesz?? kpisz?
Zadaje te pytania kazdemu modkowi ktory sie ze mna zetknal wiec sie nie bulwersuj To taki standard.
Ps Tego posta napisalem wczesniej niz kiedy sie starlismy w Fc Selene77 A tak ogolnie to wiessz ile ostrzezen mialo moje stare konto ??:D
scooter13 napisał(a)
dlaczego Terefere Kukuryku Cipcipcip Taśtaśtaś ? xD a nie Srum bumbum unpaunpan xD?
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez scooter13 ().
jeth napisał(a)
Robak - nie, nie wiem
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez malinowa ().
malina_24 napisał(a)
kup sobie maszynkę elektryczną
girl napisał(a)
czemu nie chcesz mi podac numeru gg?