Kaczki i małe i duże zawsze kłamią
Nie wiem co robisz ale na pewno się nie uczysz
Rączki na kołderkę ale już xD!!
Nie wiem co robisz ale na pewno się nie uczysz
Rączki na kołderkę ale już xD!!
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
NieustraszonA napisał(a)
hipotetyczne pytanie
idziesz sobie ulica z odtwarzaczem na uszach....a tu nagle Dzastin cie zaczepia i pyta sie czy bys z nim nie wypadl na kawe xD
co robisz xDDD za mlody jestem na wpadanie, wzialbym od niego autografa dla Ciebie xD i moglbym sie co najwyzej piwa napic
czemu publicznie zganiasz na mnie wine za to ze nei chcesz przyjechac na zlot ;p bo to Twoja wina i bez gadania!
dlaczego tak malo buziakow dostaje od ciebie -.-' widziales ile mi diablica daje pffff odezwala sie ta co daje mnoooooooooostwo calusow, jeszcze od Ciebie nie doswiadczylem jak Kuba Bogu... :***
kiedy dostane pseudo foto twojego widoku z balkonu wykonane w gimpie ? jak rodzice wroca z nad morza i przywioza cyfrówke... no chyba ze ktos przyjdzie do mnie na impreze w tym czasie i zrobi fotke xD
w czym jest lepsza czestochowa od dzierzeniowa widzisz jak sie rymuje nawet fajne ma działki xDDDDDDDD
a ten...kochasz mnei jeszcze ? xDD bałdzo :****
:*:*:*
NieustraszonA napisał(a)
masz sie za zazdrosnika ? no co Ty? ja?!
jak to nie zaprzeczanie to podstawa potwierdzajaca teorie ciekawa teoria ;]
klamiesz ? nie ^^
czesto ? prawie nigdy :-)
a mnie oklamujesz ? ;p no co Ty? oszalalas ? :D
idziesz sobie ulica a tu Grimmjow Oo pyta sie czy pojdziesz z nim na browarka D: pozniej wypytuje o mnie ;p co mu odpowidasz ? ;p
nie wiem jak Ty... ale ja nie spotykam postaci z bajek na ulicy... ale u Ciebie to wszystko mozliwe... jesli kiedys spotkam (jak bede z Toba rozmawial to nawet jest to mozliwe ^^) to mu powiem ze masz fajny tylek xD
moj ty kochany Grzesiu ;p :***
mUaaaaaa :*****************
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dark__Angel ().
Dark__Angel napisał(a)
widzę że wszyscy o Tobie zapomnieli więc ja... pewnie Cię zaskoczę... bo dawno mnie tu nie było...
ale dziś przybyłam z misją specjalną bo pragnę Ci złożyć najserdeczniejsze, najpiękniejsze i najwspanialsze życzenia urodzinowe
Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak,
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się w każdej dziedzinie.
Niech Twoje życie toczy się tak
jak tego pragniesz. :*
Gienek życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń i wielu sukcesów
dziekuje Ci bardzo ;*******
a teraz pytanka, żebyś nie miał tak lekko
jakie przebiega impreza urodzinowa? dostałem torta, ktory był sałatka :]
a ogolnie to impreza dzisiaj sie chyba skonczyla, chociaz jeszcze mam wieczorem isc "posiedziec na lawce"... to sie moze zle skonczyc ^^
czy kręci Ci się już w głowie od nadmiaru napojów wyskokowych? ja szybko trzezwieje ;]
jak będziesz jutro leczył kacyka? ja nie miewam kaca, wiec nie ma co leczyc :D
Młody napisał(a)
Skad sie wzioł twoj nick??
Gdzie spamujesz??
Lubisz spamowac
Pepsi czy Cola
Piwo czy woda
David napisał(a)
W jakiej postaci lubisz najbardziej kaczki?
Młody napisał(a)
Skad sie wzioł twoj nick?? z podworka :]
Gdzie spamujesz?? nigdzie :]
Lubisz spamowac nie :-)
Pepsi czy Cola Pepsi ;]
Piwo czy woda to pytanie retoryczne ^^
Dark__Angel napisał(a)
up!
przyszłam Ci troszkę pomarudzić, ale przecież sam tego chciałeś
muszę przyznać, że Twój tort urodzinowy wyglądał bardzo apetycznie
tylko dlaczego nie podzieliłeś się tak przepięknie przystrojoną sałatką?
tak szybko zniknela ze nawet nie zdazylem o tym pomyslec ^^
no a teraz tak z innej beczki:
co Cię miłego ostatnio spotkało? codziennie cos milego mnie spotyka, ciezko wymienic wszystko
czy nasze spotkanie na pifku we Wrocku jest nadal aktualne? a pewnie :]
co porabiasz w te niedzielne słoneczne popołudnie? oprócz siedzenia na gg w ta niedziele bylem na miodobraniu- ale miodu nie pilem :]
a i jeszcze jedno czy lubisz zbierać grzybki (niekoniecznie halucynki) w lesie? a dzisiaj mialem okazje pojechac z rodzicami na grzyby bo lubie zbierac... ale kurcze mialem zakwasy i tak srednio mi sie chcialo.
Dark__Angel napisał(a)
jak to zakwasy? przecież nie tak "dawno" pisałeś się w swoim CT że codziennie ćwiczysz, brzuszki i inne takie to bylo dawno i nie prawda ;D teraz zakwasy mam od biegania bo stwierdzilem skoro "nudze" sie w tym miesiacu a jeszcze sie szkola nie zaczela to trzeba robic cos "pozytecznego" :]
na miodobraniu jeszcze nie byłam, choć miód uwielbiam... ale jak Ci się będziesz nudził to zapraszam na winobranie oO winobranie, to cos dla mnie tylko moze byc problem... bo ja nie lubie jakis wytrawnych i w ogole wypasnych win... mi bardziej smakuja te "tansze" ;]
jak wygląda miodobranie? i dlaczego podrywałeś te niewinne i bezbronne pszczółki? zjezdzaja sie pszczelarze, w dzien mozna kupic sobie miod, wypic pitny miod, popatrzec na jakis pokaz z pszczolami a wieczorem jest koncert- w tym roku byl Krawczyk ale byl tak pijany ze to chyba nie byl jego najlepszy wystep.
ile grzybków nazbierałeś? Twoja ulubiona potrawa z grzybkami? no wlasnie wkoncu nie bylem jeszcze na grzybach w tym roku ale mam nadzieje ze sie wybiore (bez zakwasow) a jesli chodzi o potrawe.... hmmm uwielbiam pierogi w kapusta i grzybami to zdecydowanie bije wszystko- zreszta to jest moja ulubiona potrawa ( nawet bez dodawania "z grzybkami") a jesli chodzi o same grzyby to lubie marynowane... a i zapomnialbym... wypasna jest jeszcze smazona kania ^^
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Star ().
Falling STAR napisał(a)
O. Wiedziałam, że ten temat już widziałam i, że mnie jeszcze tutaj w tym oto miejscu nie było ! no to szybka jestes bo topic wisi tu juz prawie 2 lata ^^
Co Ty tak lubisz to TV, że mnie na IRC'u olałeś co nie lubie, ale przy kompie nie poleze a przy TV owszem :]
Nie wolno tak robić.
Bo na tyłek dam i już ;x ojej!
Dziękuję za zawitanie do mojego PU alez prosze Cie bardzo :]
Dyche dam za temat pewnie jak mi się zachce Bo to być wielki wysiłek
etam bedziesz sie dycha przejmowac idz lepiej pograc w "weza" xDDDDD
Falling STAR napisał(a)
Sam idź sobie pograj.. W 'węża' to sporty nie dla mnie. ekhm.. :D
Zuy człowiek z Ciebie, oj zuy a dziekuje
Mówiłeś, że poszedłeś pobiegać. Akhm. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie pada A bieganie to zło.... u mnie jest tylko mgla wiec nie zmoklem a jest cos co dla Ciebie nie jest zUem ? ;]
Lubisz śpiewać?:D jak odpowiednio duzo wypije ;]
A bajki oglądać czasem? xDD czasem owszem ale za czesto to sie nie zdarza
Masz jakieś ulubione miejsce?:O ławka w parku xD, jest wiele takich miejsc wiec ciezko wymienic jedno...
Czemu koty chodzą własnymi drogami :>? a o to mozesz zapytac jakiegos kota, ja nie do konca akurat bym sie z tym zgodzil ;]
*;
Falling STAR napisał(a)
Jakie sporty xDD :x
Ale mgła to i tak głupia jest... Hmm.. No są rzeczy dla mnie, które złem nie są... FREEQa popytaj a tam bede freeqa pytal, sama mi powiedz ^^
Ale śpiewać każdy może .. trochę lepiej, trochę gorzej A po pijaku to każdy jest the best nie tak jak ja :x
Rzecz, która najbardziej zapadła Ci w pamięci, w czasie gdy byłeś.. Nietrzeźwy :>? heh, nie chcesz wiedziec ile mam takich wspomnien... ale teraz najbardziej przypomina mi sie jak pewnego letniego wieczoru "zturlalem" sie z gorki, ktora sluzy do zjezdzania na sankach ^^
Gdzie tam spamerka ... Jaa? neeeeeee ja :P
Falling STAR napisał(a)
Tak przy ludziach mam mówić ? O nie ;x gdzie Ty tu ludzi widzisz?
Czyli co. Ty przerastasz wszystkich talentem wokalnym po pijaku ? Chciałabym to usłyszeć xD chcialabys :D
Zturlałeś się z górki .. Łeee.. To jak tak przez przypadek zrobiłam, a trzeźwa byłam xD.. Niby z pomocą pijanych znajomych, no ale... Cienias jesteś tylko ze za mna sturlac mieli sie znajomi i wyszlo ze bylem caly w kurzu a reszta sie smiala na gorze- zreszta ja tez sie smialem :]
Ja nie być spamerka, gdzie tam. Ja być zwykły użytkownik forum, który marzy sobie kiedyś być prawnikiem i mieć zielony nick tutaj ;x mozesz nie dotrwac zielonego nicka bo forum padnie jak tak bedzie dalej... hmmm prawnikiem chcesz zostac? zglupialas? :]
Ale to jeeeeszcze czasu a czaaaaaasu
F1 .. Co Ci się w tym podoba? Kochasz, wielbisz, czy jak ?
Bo ja i kocham i wielbie uwielbiam, bardzo fajny sport gdzie walka nie toczy sie tylko na torze ale i poza nim... zreszta bardzo fajnie zorganizowany... te kwalifikacje, treningi, troche loterii no bosko poprostu
Falling STAR napisał(a)
Ludzie są wszędzie nawet jak ich nie widać xD Wyskoczą zza krzaka i się wystrachasz krzaki Ci sie marza widze... mhm..:x
Oj no chciałabym to usłyszeć .. Musi pięknie brzmieć Twój śpiew po pijaku xDD Sporo śmiechu pewnie by było pewnie tak
Jak to forum może nie dotrwać O czym Ty mówisz? no nie od dzis wiadomo ze OGame sie konczy... no to forum razem z nim :D
A prawnikiem chcę być! Albo psychologiem.. Ale bardziej na prawo chcę ^ psycholog... mmm, lubisz "ryć" ludzią głowe? :D
Formuła to sens życia xD Ciągle tylko czekam na kolejne wyścigi, nowości, skandale .. xD Sport pełen emocji w pelni sie zgadzam... wlasnie taki byl dzisiejszy wyscig i wlasnie dlatego F1 jest takie fajne- nie trzega lepszego komentarza ;]
Falling STAR napisał(a)
Jakie tam krzaki się marzą .. :x
Ee tam. Póki ja tu będę forum i OGame będzie trwać :lol: Nie dam upaść ani OG, ani forum obys miala racje ;]
Czy ja wiem czy 'ryć' .. Po prostu jakoś mnie to wszystko ciągnie do siebie. I stwierdziłam, że może kiedyś pomęczę ludzi sobą na prawie bądź psychologi biedni ludzie :D
Dzisiejszy wyścig .. Tjaa Vetel nr 1 .. .. To dopiero nowość !
Miło, że Nasz Polak był 3.. Ale szkoda mi Raikkonena Że nie miał podium
Raikonen to jeszcze pol biedy... na szczescie Hamilton gdzies daleko... bo tego lamusa to nie lubie ;D straszecznie :>
NieustraszonA napisał(a)
Jak myslisz duzo masz adoratorek ? nie narzekam... a o ilu nie wiem... łohohoho :D:D:D
Uwazasz sie za pysznego ? a dlaczego nie ? ja co najwyzej moge byc pyszny w tym pozytywnym znaczeniu... wiesz jak cukiereczek... albo jak ferrero rocher albo jak hmmm... albo juz nic nie powiem... niedlugo masz urodzinki to wyskocze Ci z tortu i zobaczysz jakim pyszny :D
Jak oceniasz swoj ostatni rok egzystenicji ? jak najbardziej pozytywny roczek... zreszta ja jako wieczny optymista nie moge myslec innaczej
Chcial bys cos moze w nim poprawic ? a moze cos wymazac poprawic zawsze sie da... nie w tym to w przyszlym roku... a wymazywac nie chce absolutnie nic :]
Jak sadzisz jakie jest prawdopodobienstwo zachorowania na borelioze ?
a chodzi o Ciebie? zlego diabli nie biora :*
Jak narzie tyle bo mnie glowa boli
:*:* ;**