Dlaczego nie spisz teraz ?
sbd :)
-
-
Espania napisał(a)
Dlaczego nie spisz teraz ?
bo nocna mara jestem ... a dzisiaj exam mialem -
szaleniec ... !
cdn -
O boshe sbd ty w CT??!! Nie wierze!
Waż słowa! Ja Ci dam, że modki gupie!
A żeby nie było - pytanie mam:
Jakie ulubione zwierzatko? Proszę również o dłuższe uzasadnienie z uwzględnieniem dotychczasowych doświadczeń -
Terpsychora! napisał(a)
A żeby nie było - pytanie mam:
Jakie ulubione zwierzatko? Proszę również o dłuższe uzasadnienie z uwzględnieniem dotychczasowych doświadczeń
z ulubionych zwierzątek to najbardziej zwierzaczek -
buuuu nie postarałeś się paskudo...
/me obmyśla karę. -
Terpsychora! napisał(a)
/me obmyśla karę.
mrrrrrrrr
pamietaj o obroży -
sbd napisał(a)
Terpsychora! napisał(a)
/me obmyśla karę.
mrrrrrrrr
pamietaj o obroży
zapomnij że ją jeszcze kiedykolwiek ujrzysz! -
Terpsychora! napisał(a)
sbd napisał(a)
Terpsychora! napisał(a)
/me obmyśla karę.
mrrrrrrrr
pamietaj o obroży
zapomnij że ją jeszcze kiedykolwiek ujrzysz!
ok, kajdanki wystarcza -
sbd napisał(a)
Terpsychora! napisał(a)
sbd napisał(a)
Terpsychora! napisał(a)
/me obmyśla karę.
mrrrrrrrr
pamietaj o obroży
ok, kajdanki wystarcza
yhym ok ale przykuje Cię nagiego do pręgierza na Starym Rynku i będę Cię chłostać a jak mi sie znudzi to dam Cię pochłostać przechodniom, potem przypale żelazem wielkie T! na pośladku!
Edit:
I przywiążę sałatę do łydek i zjedzą Cię króliczki!
Edit 2:
Nie dam się upić!Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Terpsychora! ().
-
Terpsychora! napisał(a)
sbd napisał(a)
Terpsychora! napisał(a)
sbd napisał(a)
Terpsychora! napisał(a)
/me obmyśla karę.
mrrrrrrrr
pamietaj o obroży
ok, kajdanki wystarcza
yhym ok ale przykuje Cię nagiego do pręgierza na Starym Rynku i będę Cię chłostać a jak mi sie znudzi to dam Cię pochłostać przechodniom, potem przypale żelazem wielkie T! na pośladku!
Edit:
I przywiążę sałatę do łydek i zjedzą Cię króliczki!
etam upije Cie jak zwykle ! -
Diablica podbije Ci temat!
A żeby spamery Cię zeżarły!
Dlaczego nie lubisz modów? Rozwiń wypowiedz
/me zaciera łapki bo będzie bić.
/me ostrzy noże i pazurki... -
zaraz nie lubie
wole pomaranczowe bo sam pomaranczowy bylem
denerwuje mnie mentalnosc zielonego, do wycinania, przenoszenia, czepiania sie ot takie moje prawo -
-
Co Ci sie ostatnio śniło :>?
i nie pisz, że nie pamietasz bo takiej odp nie przyjmuje -
succubus napisał(a)
i nie pisz, że nie pamietasz bo takiej odp nie przyjmuje
looooooool
pierwszy raz od dluuugiego dluuugiego czasu cos mi sie dzisiaj snilo ...
generalnie jesli juz miewam jakies sny, to sa to sny erotyczne... ale wczoraj to bylo przegiecie.
... za duzo kawy i redbulla chyba na noc wypilem, bo snilo mi sie, ze bylem dilerem... i przyszedl do mnie UWAGA : Szalony Nest ... i kupowal u mnie amfetamine, chwalac jaki to poprzedni towar byl wysmienity...
MASAKRA
jak sie obudzilem, to sie sam smialem -
sbd napisał(a)
succubus napisał(a)
looooooool
generalnie jesli juz miewam jakies sny, to sa to sny erotyczne... ale wczoraj to bylo przegiecie.
... za duzo kawy i redbulla chyba na noc wypilem, bo snilo mi sie, ze bylem dilerem... i przyszedl do mnie UWAGA : Szalony Nest ... i kupowal u mnie amfetamine, chwalac jaki to poprzedni towar byl wysmienity...
MASAKRA
jak sie obudzilem, to sie sam smialem
BUAHAHHAHHHAHHA paaaaaaaadłeeeeeeeeeeeem :D:D:D:D SIABAD HAHAHAH A TANIO CHOCIAŻ BYŁO ?
nie no lol, kozacko
Ja swoją drogą miałem w życiu pare snów związanych z ogame...
No i raz w klubie troszkę przeholowałem z alkoholem, ponoć wyszedłem na dwór i stałem przed klubem, a znajomym mówiłem że pilnuje deuteru bo na moona zaraz doleci :DDDDD -
Szalony Nest napisał(a)
sbd napisał(a)
succubus napisał(a)
looooooool
MASAKRA
jak sie obudzilem, to sie sam smialem
BUAHAHHAHHHAHHA paaaaaaaadłeeeeeeeeeeeem :D:D:D:D SIABAD HAHAHAH A TANIO CHOCIAŻ BYŁO ?
nie no lol, kozacko
Ja swoją drogą miałem w życiu pare snów związanych z ogame...
No i raz w klubie troszkę przeholowałem z alkoholem, ponoć wyszedłem na dwór i stałem przed klubem, a znajomym mówiłem że pilnuje deuteru bo na moona zaraz doleci :DDDDD
Tiaaa, kiedys jak spalem, siostra mi sie na spiku o cos pytala [zwiazane z kompem], to jej odpowiedzialem, ze ma isc na support i poszukac hypnosa [ona nie wie co to support, ani kto to hypnos ]Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez sbd ().
-
Szalony Nest napisał(a)
No i raz w klubie troszkę przeholowałem z alkoholem, ponoć wyszedłem na dwór i stałem przed klubem, a znajomym mówiłem że pilnuje deuteru bo na moona zaraz doleci :DDDDD
roooooooootfl xD
sbd napisał(a)
Tiaaa, kiedys jak spalem, siostra mi sie na spiku o cos pytala [zwiazane z kompem], to jej odpowiedzialem, ze ma isc na support i poszukac hypnosa [ona nie wie co to support, ani kto to hypnos ]
A w tym miejscu przewróciłem się na plecy i nie mogłem wstać, roootfl xD
A zeby nie bylo, ze tylko spamie, to pytanko: sbd, co sądzisz o Polsacie Cyfrowym? A o n-ce?:>
Ułożone by kasai <3 -
HypnOS napisał(a)
A zeby nie bylo, ze tylko spamie, to pytanko: sbd, co sądzisz o Polsacie Cyfrowym? A o n-ce?:>
Hypciu ja Cie prosze ja nawet teraz w pracy siedze... dajze mi spokoj Wiadomo przeciez, ze najlepszy jest Canal+ -
-
Witam
No to po powitaniu przechodzimy do pytan
1. Jak sadzisz czy fakt ze jestes kobieta ma wplyw na to ze dobrze nam sie gada
2. Jak bedzie jakies glosowanie moge na Ciebie liczyc?
3. Jeszcze sie nie znudzila praca turbówki :>:D
4. Trzeba wyskoczyc na jakies piwko, to moze SGO zostaniesz - alkohol dobrze na Ciebie wplywa, decyzje podjales sluszna, nie uwazasz
PzdR -
[Onar] napisał(a)
BUSH górą
Dlaczego najlepszym prezydentem jest BUSH?
Jakim chcesz być prezydentem i dlaczego takim jak BUSH?
Na uni 5 teraz GO'ujesz więc czy chcesz wstąpić do BUSH?
Pozdrawiam
ad1. nie bede tutaj mowil raczej o swoich pogladach politycznych
ad2. prezydentem bede, ale takim innym, wyjatkowym
ad3. nie dziekuje, mam swoj sojusz
1. Jak sadzisz czy fakt ze jestes kobieta ma wplyw na to ze dobrze nam sie gada Podstępny
2. Jak bedzie jakies glosowanie moge na Ciebie liczyc?
3. Jeszcze sie nie znudzila praca turbówki Podstępny
4. Trzeba wyskoczyc na jakies piwko, to moze SGO zostaniesz - alkohol dobrze na Ciebie wplywa, decyzje podjales sluszna, nie uwazasz Podstępny
ad1. ale kobieta to ja jestem taka troche oszukana ...
ad2. Wiesz przecie, ze jesli chodzi o glosowania, to nie ma dla mnie rzeczy niemozliwych
ad3. eeee, turbo fajne jest
ad4. mowisz, ze po piwku z Toba... jakies awanse ? Ja myslalem, ze to sie trzeba przespac
Pozdrawiam sbdPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez sbd ().
-
Jakby wyglądała Twoja podróż marzeń? Ze szczegółami, miejsce, przejazd, jaka muzyka leciałaby w odtwarzaczu, co byś chciał po drodze zobaczyć i dlaczego? Co byś jadł, pił, co śpiewał? Jak spędzałbyś czas?
Tylko bez odwalania fuszery bo Ci więcej nie spamne! To ma być porządna wypowiedz bo jak widzę to na razie włazisz tylko na drzewo i dyndasz z tymi odpowiedziami jak nie powiem kto...tfu tzn co. I to zwierzątko tez chce mieć w zoo
Zdraviam
T!
Misja nr II
6 Twoich największych zalet.
6 Twoich paskudniastych wad.
6 Rzeczy, bez których nie wyobrażasz sobie życia/rzeczy do których masz słabość.
6 Rzeczy, które byś z tego świata usunął bez żalu.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Terpsychora! ().
-
Terpsychora! napisał(a)
Jakby wyglądała Twoja podróż marzeń? Ze szczegółami, miejsce, przejazd, jaka muzyka leciałaby w odtwarzaczu, co byś chciał po drodze zobaczyć i dlaczego? Co byś jadł, pił, co śpiewał? Jak spędzałbyś czas?
Tylko bez odwalania fuszery bo Ci więcej nie spamne! To ma być porządna wypowiedz bo jak widzę to na razie włazisz tylko na drzewo i dyndasz z tymi odpowiedziami jak nie powiem kto...tfu tzn co. I to zwierzątko tez chce mieć w zoo
Zdraviam
T!
Misja nr II
6 Twoich największych zalet.
6 Twoich paskudniastych wad.
6 Rzeczy, bez których nie wyobrażasz sobie życia/rzeczy do których masz słabość.
6 Rzeczy, które byś z tego świata usunął bez żalu.
ad wycieczka
Hmm, hmmm,
Ciezko mi wymyslic takie jedno wymarzone miejsce Francja/Wlochy, dobrze wspominam i pewnie chce jeszcze odwiedzic, ale to nie jest to
Moze jakis Meksyk, WV Tuaregiem - The Rolling Stones z dobrego audio BOSE. [wiem wiem, nie wybaczysz mi tuarega ] Chce miec cieplo, jakas woda, zeby sie pobyczyc, no i koniecznie kojoty... zeby mozna bylo za nimi pobiegac ];->
Jadlbym pewnie w MaCu znaczy... miejscowe potrawy a do picia oczywiscie lokalne wino Bym sobie otworzyl okno w tuaregu i bym sobie zwiedzal .. a pozniej bym pewnie musial isc piechota, bo nie wytrzymałbym zrzędzenia... ze tak tu pieknie a ja samochodem jezdze
wady ...
"affff" (r) Teriowe
- proznosc
- lenistwo
- cynizm
- skrajna upierdliwosc
- slabo rozwinieta empatia
- gadzeciarstwo
- papierosy
... zalety ?
- spontanicznosc
- dazenie do celu [Machiavelli bylby dumny] - zastanawialem sie, czy tego do wad nie wrzucic
- gadzeciarstwo
- fantazja
- cholernie rozwinieta intuicja graniczaca czasami z przepowiadaniem przyszlosci
- ciezko to okreslic, ale zdolnosc do takiego chill outu odlaczenia spraw sluzbowych od prywanych [wada jest to, ze zwykle stosuje wspomagacz w postaci drinka ]
... slabosci :
- chrzesnica Maja
- czerwone PallMalle
- internet
- praca
- komunikator
- dobry alkohol
- samochod
... wyeliminowalbym
- prostactwo
- buractwo
- zaklamanie
- debilizm
- bezsilnosc
- religie
Jak zle wypadlem to nie bij
ide na fajke, bo mnie to duzo pracy kosztowalo i skupienia
pozdrawiam sbd
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez sbd ().
-
T <merda ogonkiem>
Dobrze się spisałeś. Nie będę bić -
Terpsychora! napisał(a)
T <merda ogonkiem>
Dobrze się spisałeś. Nie będę bić
ahh, gdybym sie ciut bardziej postaral, ogonek bylby pewnie diabelski ... ]:-> -
sbd napisał(a)
Terpsychora! napisał(a)
T <merda ogonkiem>
Dobrze się spisałeś. Nie będę bić
ahh, gdybym sie ciut bardziej postaral, ogonek bylby pewnie diabelski ... ]:->
Jakbyś się NIE postarał to byłby wręcz szatański -
tu mnie jeszcze nie bylo
będziesz się zlościl czy cieszył ze Ci CT wyciagam z odchłani??
kiedy w końcu zrobisz mi to szkolenie??
a jak Cie ladnie poprosze to zbanujesz T_Senda na dluzej?? -
dlaffego jestes zbok ?:P
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0