Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• troszke ?
      Wogle sie nie układała ! 0 techniki, 0 rajdów 0 celnych podan.
      Po wejsciu berby + fabio gra nieco sie zmieniła. mialem wrazenie ze w 1 polowie ani jednego celnego strzlu na brame nie oddalismy
      kuszczak bezradny przy golach + zaliczyl jedna ladna parade. moglismy przegrac 3-4 : 0. niech ferguson w koncu sie ogarnie i zacznie robic to co do niego nalezy, na mlodziakow przyjdzie czas a tu trzeba grac swoje zeby zwyciezyc lige !
    • na nasze szczęście West Ham zremisowało z Chelsea 1;1 :) dużo nie brakowało a 'the blues' by przegrali w końcówce meczu..

Manchester traci w tej chwili 4 pkt do CFC, a na 3 miejscu czai się Arsenal mający stratę 2 pkt i 1 zaległe spotkanie
    • Od początku kibicowałem WHowi ;] Ale cóż, niebiescy zawsze mają "kupę" szczęścia.
      Zaskakujący weekend. Faworycie się nie spisali.
      Niestety ManU grające w rezerwach także zawodzi, ale gdy wszystko wróci do normy pokażą pazur :)

GLORY !

Uni 16: TOP 200 OFF
      Uni 34: TOP 30 OFF
      Uni Cosmos: TOP 600 ON
    • Może wreszcie końcówka sezonu będzie wyglądać ciekawie w PL, oby Arsenal trzymał sie czołówki jak najdłużej, tak jak i reszta, to dopiero będzie nerwówka na koniec :D Nie to co wcześniej, albo Diabełki albo Chelsea, z czego od razu wiadomo było, że Diabełki będą wyżej ;)
    • ManU i tak wbije się na wyżyny :)

Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich Fanów i Kibiców CZERWONYCH DIABŁÓW ! :xga: :xga: :xga:
      Życzę Wam aby ManU kupiło Silve, Kuszczak grał w 1 składzie po VDS, a klub odnosił wszelkie sukcesy na arenie międzynarodowej jak i bezpośrednio w Anglii :) :xgraty: :xfa: :xfa:

• Przyłączam sie do życzeń wyżej a od siebie chce jeszcze życzyć wszystkim wyjazdu na Old Trafford i obejrzenie tam meczu z Chelsea (wygranego oczywiście, z wynikiem 5:2 dla jedynego słusznego zespołu :)) :xfa:
    • Romie jasne że tak. Ale nie stawiaj Romy z Chealse w jednym rzędzie. Troszkę im brakuje i funduszy i poziom też trzeba nagonić (przynajmniej ten aktualny). Gradu bramek nie musi być, wystarczy duża ilość okazji strzeleckich, w moim mniemaniu to jest jeszcze bardziej dramatyczne jak wychodzi się sam na sam i nie strzela. Ah ten dreszczyk emocji :fgrin:
    • MU i tak wygra lige kazdy o tym wie;]
      4 pkt straty do Chelsea to nic;]
      3pkt odrobia na meczu z nimi;]
      a Chelsea na Puchar Narodow Afryki straci sporo pkt;]
      jak odejdzie Drogba;))
      POZDRAWIAM FANOW MU!

zaborca63 co do meczu z FULHAM co Ty taki jestes spec MU?
      ze wiesz jak oni graja itp?
      Alex wystawil tego mlodego zeby sie ogral:)
      Prawdziwy fan jest z druzyna na dobe i na zle;]
      Oceniasz pilkarzy bo co?
      sam pewnie nic nie umiesz grac:)
      Scholesowi dales 1 bo co?
      bo zamoczyl przy 2 bramkach?
      jest to zywa legena MU
      jak Giggs czy Neville
      dla mnie nic sie nie znasz o MU
      co do kuszczaka zawalil przy 1 bramce
      przy 2 i 3 nie mial szans!
      nie pisz mi tu takich wiecej postow

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Stefanos ().

• To, że jest legendą nie znaczy, że nie może otrzymać niskiej noty. Not nie otrzymuje sie za nazwisko. Np szanuje Nevilla, ale uważam też, że nie powinien już grać, bo tylko szarga swoje dobre nazwisko. Kompletnie nie pasuje mi do składu, uważam, że w tym momencie jest już za słaby na gre w tym klubie, powinien zakończyć kariere. Nazwisko nie gra, liczą sie umiejętności, których już niestety zaczyna brakować, latka lecą.

"Yamato Damashi" napisał(a):

Roma to nie klub z polskiej ligi, Roma choć w dołku nadal swoje ugrać potrafi, 2-3 bramki im strzelić to już jest sukces, no ale 7? :P
    • No masz racje, ale każdy szuka jakiś ostatków sił i chce skończyć jak najlepiej. Nevill ma już lata świtności za sobą, lecz nie można tak od razu go skreślać. Może nie gra rewelacyjnie ze względu głównie na wiek, ale na pewno stać go jeszcze na jakiś mały popis uświetniający koniec jego kariery.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GoToSleep ().

• Darth_Sidius napisał(a):

Roma to nie klub z polskiej ligi, Roma choć w dołku nadal swoje ugrać potrafi, 2-3 bramki im strzelić to już jest sukces, no ale 7? :P

Wiesz nie często się strzela 5 bramek. 7 to już prawie kosmos. Ale po prostu takie mecze się zdarzają. Barca wygrała 6:2 z Realem, a Tottenham 9:1 z Wigan. Ale w sumie, widział ktoś Chelsea która przegrała mecz różnicą 5 bramek :fgrin: ?
    • Wilki im kiedyś wpakowały 7 czy 8 ;) Wiem o tym, że nieczęsto sie zdarzają, ale gdy już do takiego wyniku dojdzie, to zazwyczaj widowisko jest przednie. No i wyobraź sobie, mecz Diabełków z Chelsea, Teatr Marzeń, po 90 min 5:2 dla jedynego słusznego klubu. Byłoby fajnie, nie? :) Tym bardziej zajmując miejsce na widowni, tuż za sir Alexem :D Wszystko jest możliwe, dlatego też nie wstydze sie moich życzeń dla wszystkich kibiców najlepszego klubu na świecie ;)
    • ManU ma teraz raczej spokojny weekend, ale bardzo ciekawi mnie konfrontacja Chelsea z Fulham, tym bardziej, że w Chelsea nie bedzie podstawowych napastników. Mam nadzieję, że ManU wygra w pieknym stylu i zbliży się do Chelsea o kolejne 3 pkt.

• Stefanos napisał(a):

MU i tak wygra lige kazdy o tym wie;]
      4 pkt straty do Chelsea to nic;]
      3pkt odrobia na meczu z nimi;]
      a Chelsea na Puchar Narodow Afryki straci sporo pkt;]
      jak odejdzie Drogba;))
      POZDRAWIAM FANOW MU!

zaborca63 co do meczu z FULHAM co Ty taki jestes spec MU?
      ze wiesz jak oni graja itp?
      Alex wystawil tego mlodego zeby sie ogral:)
      Prawdziwy fan jest z druzyna na dobe i na zle;]
      Oceniasz pilkarzy bo co?
      sam pewnie nic nie umiesz grac:)
      Scholesowi dales 1 bo co?
      bo zamoczyl przy 2 bramkach?
      jest to zywa legena MU
      jak Giggs czy Neville
      dla mnie nic sie nie znasz o MU
      co do kuszczaka zawalil przy 1 bramce
      przy 2 i 3 nie mial szans!
      nie pisz mi tu takich wiecej postow

1. spec może nie, ale dość długo kibicuje Manchesterowi
      2. Scholes dostał ode mnie 1 , bo oglądałem dokładnie mecz i na to zasługiwał, to, że ma wyrobioną markę nazwiskiem nie znaczy, że trzeba się wypowiadać o nim w samych superlatywach . Gdybyś dokładnie śledził wszystkie mecze byś widział, że takie gwiazdy-weterani jak Giggs czy Scholes miewają bardzo słabe mecze, a czasem bardzo dobre. Nie musisz się zgadzać z moją oceną, bo to moje zdanie. ;)
      3. dla Ciebie nic nie wiem na temat MU, ale mam wrażenie , że to Ty kibicujesz Manchesterowi od niedawna ;) bo ja dosyć długo..
      4. a do tego, że nie wiem jak oni grają... hmm. oglądam w miarę moich możliwości WSZYSTKIE mecze United. W tym sezonie ominęły mnie 4 spotkania(łącznie z dzisiejszym), więc proszę Cię nie mów jak nie wiesz... ;)
      5. co do młodego. chodziło Ci zapewne o De Laeta? hmm. niech się ogrywa, nawet i w 1 składzie, ale niech robi to z rozsądkiem ;)
      6. 'prawdziwy fan jest z drużyną na dobre i na złe' - a czy ja napisałem gdzieś coś, że Manchester to to i to? nie wydaje mi się, po prostu sprawiedliwie potrafię ocenić grę zawodników niezależnie od tego czy są w mojej ulubionej drużynie czy nie.
      7. ostatnia sprawa. 'nie pisz mi tu takich więcej postów' - po 1 zdanie zostało ułożone niegramatycznie ;) po 2 mogę pisać co chcę, bo nie jesteś moderatorem ani królem czy czymś tam. więc mi nie rozkazuj ;)
      8. życzę miłego dnia ;)
    • Po raz kolejny widac ze wspolpraca berbatova i rooneya sie układa :)
      rooney - szybkosc, berba - technika = najlepszy atak :D
      Nie wiem czy zauwazyliscie ale Valencia szalał tam ładnie na skrzydle mimo paru nieudanych podan w pole karne .
      Rafael Da Silva - Zawalił karnego ale cóz, kazdemu sie moze zdarzyc, ten chłopak ma przyszłosc, ładnie sie włącza w akcje ofensywne no i ta sytuacja sam na sam zepsuta lecz on nie jest od strzelania bramek.

Pozdrawiam