W Rzymie ManU słabiutko zagrał, a teraz w lidze przegrywa 1:0 z Portsmouth . czyżby kryzys formy??
Manchester United
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
No, nie wiem czy to kryzys, ale walcząc o Mistrzostwo Anglii nie można przegrywać w końcówce sezonu z drużyną walczącą o utrzymanie kurcze, jeszcze wszystko możliwe niestety, a chciałbym, żebyście zdobyli tytuł najlepszej drużyny w Anglii chelsea nie odpuści :[ teraz mecz z Romą o być albo nie być w LM
-
UUU ale zlamili.... Chelsea odrobiła 3 pkt :/... Teraz juz nie mogą sobie pozwolić na bład !!...
-
teraz musza sie ostro wziasc do pracy
-
moim zdaniem to tylko chwilowy wypadek przy pracy
reszte meczów bedą wygrywać, i w LM też -
Grzybow napisał(a)
UUU ale zlamili.... Chelsea odrobiła 3 pkt :/... Teraz juz nie mogą sobie pozwolić na bład !!...
za to twoj "galaktyczny" real sie nie lami.
milkimilki napisał(a)
moim zdaniem to tylko chwilowy wypadek przy pracy
reszte meczów bedą wygrywać, i w LM też
tylko, ze gramy z chelsea i przegrana moze przekreslic wszystko -
No a mam nadzieje ze teraz Chelsea nie odpusci "tylko 3 pkt " . Bedzie mecz
Chelsea - Manchester , Chelsea wygra "to jest oczywiste"
A jesli chodzi o o LM to Manchester wygra , plusy sa takie ze graja u siebie i strzelili bramke na wyjezdzie
Polfinal ich -
Nie badz taki pewny. Jeszcze Mu pokarze klase
-
aluss napisał(a)
Grzybow napisał(a)
Po pierwsze widze że nie jesteś na bierząco.. Real wygrał ostatni mecz...
A po drugie zobacz o czym jest temat..
Ahhh te dzieci neo -
i tak manu sobie poradzi:D
-
No powinni w lidze dać rade Ale jeszcze bedzie mecz z Chelsea.. Stawiam na remis...
-
A R L I K napisał(a)
Kiedyś bardzo lubiłem MU ale to było dawno jeszcze grali w nim
Cole i York w ataku, z przyjemnością patrzyłem na ich wspaniałe
dwójkowe akcje. Obecnie MU jest przeciętną drużyną, ale będę
z przyjemnością obserwował poczynania Kuszczaka.
Podpisuje się pod tym! -
Grzybow napisał(a)
No powinni w lidze dać rade Ale jeszcze bedzie mecz z Chelsea.. Stawiam na remis...
remis nic manchesterowi nieda musza wygrac za wszelka cene:P -
Jak nie da
Utrzymają przewage 3 pkt
Oczywiście lepiej żeby wygrali, ale boje sie że Chelsea może wygrać Ostatno bardzo farci -
Chelsea musi wygrac hehe . Szewa sie juz obudzil i sztela he
-
Amlopin napisał(a)
Chelsea musi wygrac hehe . Szewa sie juz obudzil i sztela he
No zobaczymy po meczu Mam nadzieję, że wygra ManU -
Ech - szkoda straty punktów z Portsmouth, ale nie można ciągle wygrywać - nastepny mecz będzie dla MU :). Szkoda też samobójczej bramki Ferdinanda, no ale cóż - taka już jest piłka ;). Zdziwiło mnie nieco ustawienie Manchesteru (choć to nie pierwszy mecz tak rozegrany). Ronaldo był w ataku, a Solskjaer na prawej pomocy. To, że na lewej pomocy wystąpił Giggs to standard i cieszy mnie, że dzięki temu, że Ronaldo gra świetnie na obu skrzydłach Ryan może nadal grać w pierwszej 11 ;). Jednak tak jak mówie - dziwne to nieco ;).
Nie jestem też przekonany co do tego, czy przekwalifikowanie Smitha na ofensywnego pomocnika było dobrym posunięciem, tym bardziej, że wystawił go z Scholes'em, mając po bokach także wysuniętych do przodu pomocników. To także nieco dziwi :). -
Nas niektóre rzeczy mogą dziwić, ale Sir Alex to nie Paweł Janas, on wie co robi. Nie robi nic na siłę, próbuje nowych rzeczy. Samo to, że jest na Old Trafford już od bodaj 21 lat świadczy o jego klasie. Do tego ten tytuł szlachecki... Poza tym Ferguson widzi tych zawodników na codzień i na pewno ma jakieś podstawy do zestawienia takiej a nie innej jedenastki. No szkoda porażki Ale liczę, że w meczu z Chelsea sobie odbiją
-
Grzybow napisał(a)
aluss napisał(a)
Grzybow napisał(a)
Po pierwsze widze że nie jesteś na bierząco.. Real wygrał ostatni mecz...
A po drugie zobacz o czym jest temat..
Ahhh te dzieci neo
trudno aby przegral wszystkie mecze w sezonie, nawet najgorsi cos wygraja.
A co do dziecka neo to pewnie na swoim przykladzie wiesz kto to lub co to takiego -
aluss napisał(a)
trudno aby przegral wszystkie mecze w sezonie, nawet najgorsi cos wygraja.
Spoiz w tabele, 2pkt straty do Barcelony....cos jeszcze masz do powiedzenia???
Ps
Mistrzem Angli bedzie Chelsea, a ligi mistrzow MU tez nie wygra -
Tym Razem Mu sie nie popisał przegrana w Lm z Romą przeniosła sie na Lige :p
-
W sumie to grali w 10 I tak zdolali strzelic bramke No ale zobaczymy co to bedzie we wtorek w "Teatrze Marzen" hehe
-
Tiberian 69 napisał(a)
Tym Razem Mu sie nie popisał przegrana w Lm z Romą przeniosła sie na Lige :p
w sumie tak chociaż w lidze to samobój Rio sie nie zrozumiał z Van der Saarem i nie fart i bramka -
eksplołżyn....4:0 w 45 minut...piekło na Old Trafford.....chel$ea 1 w plecy hihihi
-
minęła pierwsza połowa i kochany Manchester już 4 do zera goli Romę
oby tak dalej, a co do ligi to na razie trzy punkty przewagi wystarczą i ManU i tak wygra -
eksplołżyn....4:0 w 45 minut...piekło na Old Trafford.....chel$ea 1 w plecy hihihi
-
Do końca niewiele czasu a tu 7:1 Wiedziałem, że awansuje Man utd. ale, ze w takim stylu
-
Do końca niewiele czasu a tu 7:1 Wiedziałem, że awansuje Man utd. ale, ze w takim stylu
-
ale perfidny spam zaś :/... MU wygrało 7:1 fajny meczyk był pięknie gratuluję a jutro Liverpool
-
golden_7 napisał(a)
ja podobnie uwazalem ale ten wynik robi wrazenie
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 10
10 gości