Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• dobry mecz był, ale szkoda że Scholes dostał czerwoną zópełnie inaczej by sie spotkanie ułożyło dla ManU. No ale cóż..
      nie jest zły wynik ( gol na wyjeździe :D)
    • Emilman napisał(a)
      Dzisiaj Roma polegnie. Rozwalą ją jak gnój na polu.

Hehe drogi kolego Własnie jest odwrotnie MU Przegrał 2:1 jedynie Pochwale
      RONEY to prawda ze MU grało w 10 ciu no ale własnie przegrało zostaje nam
      tylko Rewanz na Old Trafford,jestem pewien ze nie bedzie łatwo MU wygrac
      nawet jesli gra na własym boisku i przy własnej publiczności Roma nie jest słaba
      i potwierdziała klase wczoraj.

Pozdro.
    • bylem w tym meczu za Man Utd, ale tylko dlatego ze wloskich druzyn nie lubie, procz Fiorentiny :P Man ma ta przewage ze strzelil wyjazdowa bramke :D ale nie oszukujac sie to Roma zasluzenie wygrala, byli o wiele lepsi :)
    • Lechita napisał(a)
      bylem w tym meczu za Man Utd, ale tylko dlatego ze wloskich druzyn nie lubie, procz Fiorentiny :P Man ma ta przewage ze strzelil wyjazdowa bramke :D ale nie oszukujac sie to Roma zasluzenie wygrala, byli o wiele lepsi :)

ja bylem za ManU i zawsze bede ;) wloskiej ligi nie lubie w ogole ...
      i czekam na mecz na olt traford :P gdzie manu pokarze klase i wygra ;)
    • .Kratos. napisał(a)
      jakie stracone pkt :P to LM :P

pewnie myslal ze to jeszcze faza grupowa:D :tongue:
      rewanz bedzie naprawde ciekawy bo roma gra bardzo dobrze na wyjazdach lyon sie o tym przekonal tylko oby nie manu:(
    • milkimilki napisał(a)
      THC18 napisał(a)
      jeszcze jest rewanz takze nic straconego:P

dokładnie w rewanżu ManU pokaże prawdziwą formę :D

zgadzam się w tym w 100% :D
      Manchester wygra rewanż :D
    • No dobra - nie róbcie tutaj czatu ;). Prawda jest taka, że zarówno Manchester, jak i Roma w tym sezonie się przebudziły po kilku "chudych latach". Obie drużyny świetnie spisują się obecnie w swoich ligach i obie pokazują ladną grę drużynową ;). Macz był zacięty i taki sam będzie pewnie rewanż, jednak bramka zdobyta na wyjeździe to i tak niezła zaliczka, więc wierzę w MU. Moim zdaniem będzie 2:0 lub 3:1 dla Diabełków :]. Jedyna moja obawa to ta, że Roma szybko wbije bramkę, lub to, że Manchester prowadząc 1:0 będzie się trzymał tego wyniku. Jednak nie ma co gdybać - Manchester musi przejść dalej ;).
    • Hmm... Czy musi to bym nie był taki pewien. Może lepiej zagraliby w Rzymie gdyby nie Scholes ?? Chociaż... W całym meczu stworzyli tylko jedną sytuację bramkową (i to grając w 10) i wykorzystali ją (pierwszy gol Rooneya w LM od czasu debiutu chyba z Fenerbache kiedy to strzelił hat tricka). Nie zmienia to faktu, żę na Old Trafford będzie ciekawie i to bardzo. Mancini przyćmił Ronaldo, teraz Portugalczyk przed własną publicznością będzie się chciał zrewanżować ;) Nie wie ktoś, czy TVP pokaże rewanż czy jakiś inny mecz ??
    • Włąśnie widziałem retransmisje meczu i stwierdzam że Roma była lepszym zespołem.. Nie wiem co w tym meczu odwalał Schools :/ Faul za faulem.. Chyba dlatego Roma tak dobrze grała że jemu nie bardzo szło a potem go nie było :/ Zgadzam sie z Żubrzykiem że spokojnie ManU powinien na Old Trafford strzelić conajmniej 2 bramy..
    • Willwou napisał(a)
      Ja tam stawiam na Rome wlasciwie... Malo ze bardziej jako klub lubie Rome to pozatym na stadionie olimpijskim w Rzymie w srode Roma grala lepiej od Manchesteru. :)

to ze roma grala lepiej nieznaczy ze wygra:P
      zobaczysz ze u siebie manU bedzie bardzo grozne i beda zdeterminowani zeby wygrac:D