MAnchester United to moj ulubiony klub. OStatnio wygrali z Lille 1:0. Bramke zdobyl Giggs W Premiership na pierwszym miejscu czego wiecej chciec. Chchialbym zeby Manchester spotkal sie z Barcelona. To byloby starcie tytanow
Manchester United
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
manchester to jeden z mojich cool klubów
-
Man Utd jest spox ale ja wole CRACOVIE
-
Jako fan Chelsea nie lubie Man U ale szacunek do nich mam
-
uwielbiam ten klub jestem ich fanem glory glory man united :d
-
Ja osobiscie lubie manchaster bardzo mi sie podoba ich gra
-
łOOO nielubie ich są zabardzo przereklamowani heh nie no żart
ale co do gry to naprawde są jednym z najlepszych klubów świata -
za finał z bayernem szuceneczek do końca
no i jakby Kuszczak zaczął grać w pierwszym składzie częściej to było wogóle ekstra -
Szczerze mówiąc, nie znoszę tej drużyny, tak jak z resztą angielskich drużyn (po za Liverpoolem). Manchester był w mojej osobistej liście rankingowej na najbardziej nielubiane drużyny w Europie na 1 miejscu, ostatnio ustępuje miejsca Realowi Madryt.
-
Manchester jest spoko
-
Ja trochę lubię ManUtd. Życzę mu wygrania wszystkiego co możliwe:)
-
Lecter86 napisał(a)
Szczerze mówiąc, nie znoszę tej drużyny, tak jak z resztą angielskich drużyn (po za Liverpoolem). Manchester był w mojej osobistej liście rankingowej na najbardziej nielubiane drużyny w Europie na 1 miejscu, ostatnio ustępuje miejsca Realowi Madryt.
o napawde a kogo to obchodzi?? -
MU rządzi!!!
-
Chociaż jestem za Liverpool'em to mam nadzieję, że wygracie Premiership (uwzględniam to, że Liverpool już nie ma szans na koronę Mistrza Anglii). 100x bardziej wolę Manchester UTD. niż chelsea
-
Manchester United znakomity zespół mysle ze w tym sezonie zdobedzie Mistrzostwo Ligi...
-
jak kuszczaka wpuszczą jestem za Manchester'em.
-
pierwsze miejsce w lidze jak na razie i kolejne zwyciestwo:)
Fulham Londyn 1:2 (1:1) Manchester United
tyle za maja jeden mecz wiecej od chelsea:Dwild wild WEST - Quantum top 2000 -
oglądałem skróty meczu z Fulham powiem szczerze ze mieli trochę szczęścia ze wygrali. Najpierw poprzeczka, potem dwa razy fenomenalnie wyją Van der Sar. ale liczą sie 3 punkty
-
MU w tym sezonie idzie znakomicie w Lidze pierwsze miejsce mysle ze maja zapewnione ciekawe jak daleko dojda w LM...
-
Chyba każdy pamięta mecz Manchester-Bayer M. To były czasy to były wspomnienia to były gole
-
Szacunek dla MAN UTD za wczorajszy mecz z Reading. 3-0 po sześciu minutach :lol: a potem luzik do końca meczu i 3-2. Respekt przed
CZERWONYMI DIABŁAMI -
Bora napisał(a)
Szacunek dla MAN UTD za wczorajszy mecz z Reading. 3-0 po sześciu minutach :lol: a potem luzik do końca meczu i 3-2. Respekt przed
CZERWONYMI DIABŁAMI
bez kitu cos niesamowitego, jeszcze sie nie spotkałem zeby w tak krótkim czasie ktoś strzelił 3 bramki. jak liverpool strzelił w 11 min. to każdy sie zachwyał -
ja tez bardzo lubie manu chcialby zeby wygrali premiership bo juz troche na ten puchar czekaja:D
pozdro dla wszystkich wielbicieli ManU -
Uwielbiam Manchester, choć nie tak jak Legię
-
Wygrali w 91 min z Liverpoolem to trza miec farta ale ich lubię a szczególnie C.Ronaldo
-
Mu to jeden z najlepszych zespołów na świecie. Osobiście chciałbym, żeby zdobyli w tym sezonie mistrzostwo (mają bardzo duże szanse :)).
-
Na farta wygrał z liverpolem
-
Prorash3r napisał(a)
Na farta wygrał z liverpolem
Nie ważne, ważne że wygrał
czyli jest lepszy -
ManU ma wiele pilkarskich gwiazd i jest zgrana druzyna temu wygrali
tylko zeby C.Ronaldo nie odszedl -
nie no trochę żal mi tego, że wynik nie był 0:0 :(...w meczu wcale nie przeważał MU, a jednak i tak dalej Kocham Liverpool
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość