...ronaldinho11... napisał(a)
Ja lubie Rooneya i C.Ronaldo.
Manchester United jest jednym z moich ulubionych klubów.
Nick na to wskazuje
...ronaldinho11... napisał(a)
Ja lubie Rooneya i C.Ronaldo.
Manchester United jest jednym z moich ulubionych klubów.
PeKa napisał(a)
Ronaldo to za duża gwiazdeczka
PeKa napisał(a)
z MU- najlepszy jest Rooney, Ronaldo to za duża gwiazdeczka
kola22 napisał(a)
MU jest moja ulubiona druzyna od 99 roku:D pierwszy mecz ktory obejrzalem to byl cwiercfinal z Interem pozniej polfinal z Juve i pamietny wspanialy mecz z Bayernem od tego czasu to moja ulubiona druzyna bez wzgledu czy slabiej graja czy lepiej a w tym roku wreszcie znowu na mistrza:)
co do Rooneya to zwykly cham mimo ze bardzo dobry pilkarz a Ronaldo troche gwiazdka ale taki tez potrzebny druzynie szkoda ze odszedl Ruud
PeKa napisał(a)
tak Neville to już przeszłość... jego brat gra w Evertonie (Phil) i jakoś sobie tam radzi...a Gary...powinien też odejść do jakiegoś słabszego klubu
ImPeRaToR DaNIeLeK napisał(a)
Najlepszy jest oczywiście C.Ronaldo...
Kumir napisał(a)
Tęz lubie dośc MU ale Rooney mnie wkurza :evil:. Przez co nie jest to mój ulubiny klub :P.
Wiślak napisał(a)
Pamiętam czasy Cola i Yorka, ale później Van Nisterlooy sam ich zastąpił. Pamiętam jego brameczki zaraz po przyjściu do MU. Seryjnie zdobywane gole to było coś.
PeKa napisał(a)
ten MU to już nie ten sam co w roku 1999 naprzykład, kiedy wygrali potrójną koronę (LM, Premier League, Puchar Anglii). Wtedy mieli niesamowity duet napastników Andy Cole- Dwight Yorke, który zdobywał 3/4 bramek dla MU pierwszy strzelił w Lidze Angielskiej już 198 bramek (lepszy jest tylko Alan Shearer- 260), drugi był królem strzelców w roku 1999 i w Premier League wraz z Jimmy'm Floyd'em Hasselbaink'iem :PMU wtedy jeszcze mieli takie gwiazdy(w tych latach) jak zaczynający karierę David Beckham, który miał tyle asyst ile włosów na głowie (joke), Teddy Sheringham i Ole Gunnar Solskjaer(obydwoje strzelili brameczki w finale LM w 1999r z Bayern'em, Ole jeszcze gra w rezerwach MU :D)...wtedy ten finał LM to były emocje!! :D:D nie zapomnę go, tak jak tego sprzed roku kiedy Liverpool po dramatycznym boju pokonał Milan
The Neo napisał(a)
Życze im jak najlepiej w lidze (aby ja wygrali bo nie lubie chelsea), do ligi mistrzów niech sie nie mieszaja
2 gości